COWBOY: kamarad ma v obyvaku krb s nesmyslnym vykonem a prebytky posila do ventilatoru, ktery je schovany nad krbem v sadrosi a z nej trubky, ktery vedou do ostatnich mistnosti a loni / letos tim topi vetsinu zimy, ale samo nevim, jak to tam mas udelany, jestli by se to dalo schovat. Jestli zvazujes podlahovku do koupelny, tak ja ji tam mam taky, dokonce jsme ji tam namotali dvojnasobne huste oproti jinejm mistnostem a nevim proc, ale je mi tam furt kosa. Zena ani dcera s tim problem nema, takze jsem asi vymeklej i kdyz venku mi nizky teploty nevadej. K podlahovce tam mam jeste vysokej zebrik, ale vul jsem ho nenapojil na vymenik, takze tam topim patronou, coz je malo pouzitelny, protoze se dlouho nahrejva. Z ekonomickyho hlediska je nejvyhodnejsi tam pustit primotop, ale jestli se s tim budes delat, tak urcite doporucuju udelat oboji, protoze to nestoji tolik penez a rucniky na tom luxusne schnou. Btw jak by si pak resil, kdyz by si vodu natopil na vic nez 40? U podlahovky je treba rozvadec, kterej stoji nesmysl a muze do ni jit max 40, takze by bylo idealni tam mit treba ten zebrik, kterej ti pohlti prebytek, ale samo nevim, jakej ma ten vymenik vykon. Btw ty tu koupelnu budes predelavat tak jako tak? Moje skladba podlahy je zakladova deska, na ni izolace a pak 16 nebo 20 cm poly a pak teprv topeni + beton + dlazba, tak aby se to tam vubec veslo. Ve finale, kdyz si to spocitas, tak te nejlip vyjde ten zebrik + hodiny, ktery ho pustej dve hodiny predem. Mam nejakej, kterej ma okolo 1,8 m s nejsilnejsi patronou okolo 700w a jenom cca hodinu trva nez zacne hrat..