• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACHNIKVytápění rodinných domů
    Vytápění všeho druhu. Pochlubte se, sdílejte zkušenosti, recenzujte dodavatele...
    rozbalit záhlaví
    ZORB
    ZORB --- ---
    TANTRAMAN: hnede uhli - podavac 5 sec podavani doba prodlevy 30% - 100sec 100% -tusim nejak 21-25sec
    Ventilator 30% -si nepamatuju, pak na 100% vykon kotle jsem nekde na 58% vykonu vetrniku... Kotel Vidarus Vulcanus. Ale stale si s tim hraju, konecne sem nastavil ze mi to nedela saze a taky nam jeste poradne nemrzlo.. Uhli orech 2 bilina...
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    majitele automatickych kotlu na uhli. jak mate nastavenou dobu podavani, dobu mezi podavanim a otacky ventilatoru ?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    PISTA1: řídíš to malinou nebo enom arduinem?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PISTA1: Tak to dej do pekny krabicky a vydelas spoustu penez.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PISTA1: No, pane, to jste odvazny - nechat svuj program neco horkyho doopravdy ridit, to si nelajsnu ani ja a to se modelovanim zivim.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: jj z kolina bys to mel tak jako tak dost daleko.
    ZORB
    ZORB --- ---
    OGMIOS: Tak sem rozesla dotaz do vsech stran a vecer si vyzvednu funkcni UPSku. Diky za nabidku..
    ZORB
    ZORB --- ---
    PISTA1: Takze baterka z autobusu? :-)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    OGMIOS: Smartky od APC dávají sinus. Ale jsou na 2 baterky seriově.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: je to mensi smart ups od APC. Jestli se mi to podarilo najit dobre tak by mely davat sinusoidu. Konkretne ti to ted nereknu. Ikdyz kolin je dost daleko.
    ZORB
    ZORB --- ---
    OGMIOS: Bydlim u Kolina. Mohl by jsi mi poslat co je to za model? Ceskolipsko neni uplne blizko, ale pokud by to vypadalo slibne vezmu deti na vylet...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: odkud jsi? Teoreticky bych mohl slouzit na ceskolipsku. Mela by davat i vic sinusoidu nez normalni.
    SASOS
    SASOS --- ---
    ZORB: Ahoj, upsek se mi tu vali nekolik , vse Apc. Ale problém je v tom, že nedávají na výstupu sinus, ale obdélníky, a to většině čerpadel nechutná. Pokud máš přesto zájem,tak se mi ozvi do pošty.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    POHODAVOLE: ja uz mam pripravenou 77ah. utahne mi to cerpadlo, ventilator, snek, ridici jednotku aspon na dva dny. me nedostanou.
    ZORB
    ZORB --- ---
    Nevali se nekomu doma stara UPSka bez baterek, ktere by se rad zbavil?
    ZORB
    ZORB --- ---
    TANTRAMAN: Ja mam 50-70 podle toho jak teplou vodu v kotli chci, zatim experimentuju.
    ZORB
    ZORB --- ---
    MRDAC_BEDEN: Ahoj, prosim si o tykani:-) Merim mi to teplotni cidlo spalin (tusim ze je to nejaka PT100ka) a zobrazuje to Siemens Climatronix.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tak ve finale koupim tuto, ktera je k tomu i urcena. Startovaci je pry kravina..

Staniční (záložní) baterie Goowei OT9-12, 9Ah, 12V ( VRLA ) | battery.cz
    http://www.battery.cz/stanicni-zalozni-baterie-goowei-ot9-12-9ah-12v-vrla.html
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: ale vypocet bohuzel nekam zmizel..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam