• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACHNIKVytápění rodinných domů
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: odkud jsi? Teoreticky bych mohl slouzit na ceskolipsku. Mela by davat i vic sinusoidu nez normalni.
    SASOS
    SASOS --- ---
    ZORB: Ahoj, upsek se mi tu vali nekolik , vse Apc. Ale problém je v tom, že nedávají na výstupu sinus, ale obdélníky, a to většině čerpadel nechutná. Pokud máš přesto zájem,tak se mi ozvi do pošty.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    POHODAVOLE: ja uz mam pripravenou 77ah. utahne mi to cerpadlo, ventilator, snek, ridici jednotku aspon na dva dny. me nedostanou.
    ZORB
    ZORB --- ---
    Nevali se nekomu doma stara UPSka bez baterek, ktere by se rad zbavil?
    ZORB
    ZORB --- ---
    TANTRAMAN: Ja mam 50-70 podle toho jak teplou vodu v kotli chci, zatim experimentuju.
    ZORB
    ZORB --- ---
    MRDAC_BEDEN: Ahoj, prosim si o tykani:-) Merim mi to teplotni cidlo spalin (tusim ze je to nejaka PT100ka) a zobrazuje to Siemens Climatronix.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tak ve finale koupim tuto, ktera je k tomu i urcena. Startovaci je pry kravina..

Staniční (záložní) baterie Goowei OT9-12, 9Ah, 12V ( VRLA ) | battery.cz
    http://www.battery.cz/stanicni-zalozni-baterie-goowei-ot9-12-9ah-12v-vrla.html
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: ale vypocet bohuzel nekam zmizel..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    POHODAVOLE: projdi si moje prispevky tady. uz jsem sem jednou daval odkaz na stranku s vypoctem
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Muzete mi prosim nekdo poradit, jaka je dostatecna kapacita baterie, aby mi utahla cca 2 hodiny cerpadlo od krbovek, ktery zere s rezervou 7w? Baterie je napojena na UPS. Jelikoz se mi jedna vysrala behem nepouzivani, tak zacinam uvazovat nad motobaterii, kdyby mela byt zas na jednu sezonu. Bude stacit toto? Vlastne se mi jedna jen o to, aby baterie pokryla dobu, kdy bude maximalne nalozino po vyhasnuti.

Varta Funstart Freshpack - 12V, 4Ah P, s.p. 20A - Nakupka.cz ®
    https://www.nakupka.cz/vyrobek/motobaterie-varta-funstart-freshpack-12v-4ah-p-s-p-20a/

Diky!
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    PISTA1: jak mas teplej kour ? od ty doby co mam automat tak se mi jen lehce teteli vzduch, kour vyjimecne jen jak oblacek z cigara.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    ZORB: PISTA1: jak merite teplotu koure?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ZORB:) mirelon, omotanej plstěným pásem a na něm hliníková parotěsná folie omotaná hliníkovou samolepící páskou.
    ZORB
    ZORB --- ---
    PISTA1: Mam dotaz, jakou izolaci pouzivas, myslim tu potazenou hlinikem. Instalateri mi nechali za kotlem nejaky odkryty trubky a ja bych to radeji zaizoloval...
    ZORB
    ZORB --- ---
    PISTA1: Krasna prace! Ja sem vyhodil spoustu penez, ale kotel uz stoji na miste, snek se toci, do komina jde vzduch nekde okolo 60 stupnu. Z komina nic necoudi. Zatim sem docela nadsenej.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    CUKI: Když tady koupím to samý, 3x dražší a ještě k tomu kilo poštovný. To si radši chvíli počkám než to dojde zadarmo z číny ;)
    Všechno beru přes ebay.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PISTA1: stejně bych asi koupil českej výrobek
    to já bych rád CO čidla jen na testování zatím. tak jsem myslel jesli nemas typ na dobrej čínskej obchod :-D
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    CUKI: Okurek není nikdy dost a navíc ty mrchy furt někam mizej :(

To já už prohnal komínem 2,4 kubíku.

Obyč odporový 10k k teploměru. taková zbytečnost k ničemu, jen abych viděl teplotu před a za třícesťákem u kotle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam