• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACHNIKVytápění rodinných domů
    Vytápění všeho druhu. Pochlubte se, sdílejte zkušenosti, recenzujte dodavatele...
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAKROUSEK: Jenom zavřou ventil. Poznají otevřené okno a podobné vyfikundace, ale vypnout kotel to fakt neumí. To jenom ten termostat. Protože jenom on je spojen s kotlem.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    COWBOY: Jak nevypinaji? Pokud je vsude teplota nad nastavenou, kontakt rele rozpoji a kotel se vypne. Jak jinak by sis predstavoval rizeni?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    COWBOY: ale ne vypina to ta jednotka ne.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAKROUSEK: Hlavice od netatmo, které umí vypnout kotel? Já mám v "nejteplejší" místnosti ten termostat a v ostatních hlavice. Ty ale jenom zavírají tělesa, nevypinaji kotel.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MAKROUSEK: ja si s dratama rozumim. jen tu revizi si sam neudelam zejo.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RAINBOF: A nahradis tim tuhle krabici, protoze ti z ni vedou draty. Nebo pokud jsi v pronajmu, krabici na zdi nechas a piches to bud do kotle, kam tyhle draty vedou nebo je vyvedes tesne vedle. Zvladne Pat i bez Mata.
    ZORB
    ZORB --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ZORB: hele nemam nic. proste to tu udelali a vypadli.
    ZORB
    ZORB --- ---
    RAINBOF: Muzes vyfotit, nebo poslat typ toho prostorovyho termostatu? Nebo nemas nahodou manual k tomu kotli?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RATTKIN: nic takovyho mi to nedela. venku je pixla co ten kotel vypne kdyz teplota dosahne ty co je v tom nastavena teplota vody se manualne nastavuje na kotli. podle me nic takovyho to nedela.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RAINBOF: můj kotel má kontakt na relé topit/netopit. Ale když se po použije (místo chytrý pokojový jednotky od výrobce která do kotle posílá teplotu) tak se přestane používat ekvitermní řízení a účinnost jde to kopru
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MAKROUSEK: Nechtel jsem do loznice hlavici, protoze prece jenom je slyset kdyz se otevira a zavira.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MAKROUSEK: Můžeš tu sadu nalinkovat? nevidím jí tam.Dík
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MAKROUSEK: jenze ten kotel co mam neni muj takze kdyz budu neco menit revize je nutna :) jinak bych si to udelal sam.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    RAINBOF: Honeywell a hlavice na topeni
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RAINBOF: Zadnej revizak, koupil jsem v Alze, namontoval na dva sroubky v kotli.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MAKROUSEK: tak to vypada na klasiku wireless hlavice a na konci rele. pokud to mas u myho (viz nahore) kotle tak bych asi chtel kontakt na revizaka co ti to delal :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MAKROUSEK: nojo pokud umi vypnout tak je to ngace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam