• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANJATinitus - komu hučí v palici?.:) - rady, prevence, co s tim?
    VANJA
    VANJA --- ---
    MARIHAI: jo ja taky, vzdycky ale nestihnu jak se to jmenuje :) jak se to jmenuje?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Ted jsem snad videl v televizi reklamu na lrk na tinnitus? Bezi to porad. Reklamy na leky jsou hrozne sledovany a hned padaj pokuty/zaloby. Tak treba to fakt bylo neco funkcniho. Nevidel nekdo?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    POSEIDON: nezmizel, ale bezvadně na to pozapomeneš :D
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    A co houbicky? Zkouseli jste?
    Magic mushrooms makes my T go away. : tinnitus
    https://old.reddit.com/r/tinnitus/comments/7mqr4x/magic_mushrooms_makes_my_t_go_away/
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    pomalu jsem dokončila (po půl roce, děsný) celé kolečko s tím, že u mě to sluchem jako takovým to u mě není. Stihli mi najít cervikální syndrom, posun čelistí a latentní tetanii. To poslední se týká nerovnováhy některých prvků v buňkách a začali do mě prát magnesium v koňských dávkách. Na internetech jsem zjistila, že dlouhodobý deficit magnesia významně zvyšuje výskyt problémů v oblasti vnitřního ucha a že po dlouhodobé terapii může nastat zlepšení (to jsem teda zvědavá). Ale taky to může bejt od těch čelistí. Nebo od obojího. Nebo od něčeho jiného. Nebo jen tak náhodou. Takže tak asi k doktorům.
    Nemůžu říct, že bych se s tím už úplně naučila žít, někdy jsou horší dny, při nachlazení nebo kolem menstruace pravidelně, mívám pořád krize. Stavíme přes rok dům (tedy déle než mám tohohle miláčka) s oknama s trojsklem a já se bojím jak tam budu usínat, mívám obavy z nových míst, hotelů, létání jsem dočasně úplně zatratila. Jinak tedy normálně funguju a občas na to třeba půl dne vůbec nemyslím, tak snad dospěju do fáze kdy mě to bude jen lehce otravovat a ne vyloženě kazit život.
    Jo a tráva mi to dost zhoršuje, takže i tohle potěšení jsem zkrouhla na příležitostné akce.. :/
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Já bych nebyl takovým pesimistou, vývoj jde dopředu a to i v týhle oblasti. Sice nic není ve fázi, kdy se to dá použít, ale je několik výzkumů obnovy vlásových buněk, který jsou do 2. fáze testování (velká skupina lidí), to před 10 lety vůbec nebylo. A taky je posun i na neurologickým poli, takže hlavu vzhůru :)
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    No já abych řekl pravdu, jsem smířenej s tím, že nikdo a nic mě nezbaví toho heavymetalu, prostě dokud budu žít bude znít :-)
    VANJA
    VANJA --- ---
    no ja se obavam, ze o tinnitu se toho moc neví. Byl jsem u u řady specialistů, a vicemene mi nicmoc nerekli ani oni. Veškerý léčebný kůry byly spíš metoda pokus-omyl, a musim říct, že zatim teda jen omyl. :)
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    TOTAL_MANGEL Hele kouknul sem se na to celý pln očekávání, ale nakonec je to takový hezký povídání o tom týpkovi a typce a o tinnitu se tam dozvíte hooodně málo, takže si myslím že to není moc dobrý video co se týká otázek k tinnitu, jakože psychologický profil těch dvou je fakt legrace, ale fakt o tinnitu se tam dozvíte hooodně málo...
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Tráva je jedna z věcí, bvez který bych si to hodil už dávno.... vzhledem k tomu že mám T už 10 let, k tomu párkrát bylo i namále... tráva je nejlepší páč vám dá dost důvodů zapomenout aspoň na tu chvilku že máte heavymetal v hlavě. Za mě Jednoznačně Pomáhá!
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Jak to máte s kouřením trávy při tinnitu, pomáhá vám to nebo spíš škodí? Já třeba většinou na nějaký šum v uchu díky tomu zapomenu.
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    Nechcete to někdo, skouknout a poreferovat ? Já Duška nemusim

    Duše K - tentokrát o uzdravení z tinnitu a endometriózy
    http://www.youtube.com/watch?v=jauoxA5WoqM
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Tohle je Naše Hymna =X-)

    =X-(-2693-)-X=

    Ear Drum Kru - 24 7 (Radio Edit)
    https://www.youtube.com/watch?v=_cA12s2Yv0c&list=PLzb8EymOuY-ggkm6-Uu2XjR81Pf5PzcL2&index=36
    PROTEKTIK
    PROTEKTIK --- ---
    A co tohle, někdo nějaká zkušenost?
    Exploding head syndrome - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_head_syndrome

    SAKRA
    SAKRA --- ---
    KAIRRA: díky za odpověď. To co píšeš se mi přesně děje, škála nových zvuků.
    Chodím na endokrinologii, tak mě také napadlo nechat si přeměřit hormonální stav. "Oblíbený statický šum"! Přesně tak to vnímám! :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    SAKRA: ahoj, já jsem sice relativní nováček (5,5 měsíce), ale tak jen co možná neznají pánové - delší spike u mě nedávno způsobil hormonální disbalanc, vysadila jsem neuváženě nějaké léky a následoval týden psycha s novými zvuky, střídáním uší a hlasitostí.. postupně se to vrátilo do oblíbené roviny statického šumu. Tak jen že to může být i tohle.
    SAKRA
    SAKRA --- ---
    SAKRA: tak k velkému překvapení jsem si u videa chtěla přečíst aspoň diskusi pod videem a že si pomůžu zapnutím google translatoru a k mému velkému překvapení umí přeložit i titulky přímo ve videu. Možná to znáte, ale třeba je tu někdo stejnej trotl jako já a pomůže mu to :)
    SAKRA
    SAKRA --- ---
    TOTAL_MANGEL: tak se tedy přiznám :) Pročetla jsem to od začátku do konce před těmi 2 lety, když mě to postihlo a teď při zhoršení náhlém zase. Tvá "stíhačka" mě vyděsila už tenkrát...
    Můžu se zeptat jak dlouhé je takové zhoršení časově? Třeba že to trvá jen ráno, nebo celý týden a pak zase lépe? Pardon že se vyptávám, ně po těch letech takto prudkej relaps postihl poprvé.
    Já se začala takto horšit cca před 14 dny a vlastně to bylo den ode dne horší..uf dnes mi je první den lépe, mám z toho hotovou euforii a taky se nepotvrdilo takové to že čím víc se sleduješ, tím je to horší..Páč dnes jsem se sledovala fakt hodně :D
    TLUSTEI: děkuju. Nebudu stačit s angličtinou ale poprosím muže, zda by mi překládal
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SAKRA: Nejen tohle video, ale celý kanál podle mě stojí za pozornost.
    How to Manage a Tinnitus Spike
    https://www.youtube.com/watch?v=YtwU2edhmyk
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    SAKRA: Nejdriv si to tady trochu pročti. Nebo vyfiltruj moje příspěvky, tohle se už taky řešilo. Bohužel se to stává. Občas mi začne hučet v cele hlavě tak, jako by mi uvnitř přistávala stíhačka, ideálně se musim i něčeho chytnou aby to se mnou neseklo. Je to prý spojené s odumíráním sluchových buněk... have fun ;)

    VANJA: tak, je to jen šálení smyslů. Když jseš dlouho ve smradu, tak to hlava taky odfiltruje...

    VANJA: zkusim najít. Je to placené, ale prvních ca 30 MP3 zdarma na ozkoušení, nebo tak nějak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam