• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    STAJA
    STAJA --- ---
    nevíte kde se po aktualizace Endomonda PRO dá vypnout automatický upload na net? zbytečně pak data žerou baterku během jízdy, díky
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Používáte někdo něco na N900?
    WERT
    WERT --- ---
    Hledej heart monitor iphone bluetooth... Ne?
    Ja o nicem takovym nevim, jakej dalsi HW??? Tak snad pas a senzor kadence a rychlosti potrebujes tak jako tak... Ne?

RESCAPE: nemam
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    WERT: nejaky konkretni tip co hledat? nechci dalsi hw, uz takhle toho mam presprilis
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: co premium u endomonda,mas ?
    WERT
    WERT --- ---
    TOMASH: i to existuje, co vim, nevim zda to pdporuje ale aplikace a zda to lze opravdu bezdratove propojit.

To ANT+ funguje
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    nechapu, proc to neudelaj softwarove. kdyby ten pas umel bluetooth nebo neco takovyho...
    WERT
    WERT --- ---
    Id Salo je nejakej maniak evidentne:)))
    Ale taky sem si ho dal sledovat:)

RESCAPE: Ukazuje to ty hr zony, vypocitava suffer score, a ukazuje to jak dlouho jedes v cervenym pasmu tzn. V hr zone 4 a 5. Nevypada to zle...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    jinak ja uz jsem za tu chvilku sjel nejaky segmenty od id SALO, ale jsem tam vetsinou nejpomalejsi ptz to kluci predpokladam jeli na silnicce :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: tam pisou ze premium je hlavne na detailnejsi hearth rate grafy nebo se to vyplati jeste kvuli necemu jinymu?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    WERT: Cizi segmenty jsou dobra motivace je zajet rychleji...tesim se na tvuj Sarka okruh, uz studuju trat!:))
    BTW: Me prijde ze to Strava minimalne 1 den prepocitava...
    WERT
    WERT --- ---
    RESCAPE: jj taky sem si vytvoril nejaky svy, az bude hezky tak to chci testnout, ve strave jsem si poridil tu premium verzi na zkousku na mesic.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT:
    tak hearth monitor zatim nemam takze s tepem zatim zkusenosti nemam vubec..ale taky planuju.
    jinak segmenty ve strave testuju.napada me mozny spozdeni v systemu ze seto casem ukaze nebo to je fakt zavisly na detailnich gps prujezdnich bodech.
    zkousel jsem nejaky zalozit a cekam az mi nima nekdo projede pak budu chytrejsi :)
    WERT
    WERT --- ---
    Taky hledam nejaky idealni reseni, mam iPhone, a mam heartmonitor Wahoo s donglem pro iphone.

Endomondo jako aplikace vubec neukazuje nebo neupozornuje na heart zony. Tudiz pouzivam aplikaci primo od wahoo, ktera ma moznost exportu na Stravu, bohuzel to neumi export do endomonda. A kdyz mam pusteny obe aplikace wahoo i enomondo, data z hruniho pasu zaznamenava pouze jedna aplikace. Takze endomondo pouzivam bez dat z heartmonitoru.

Strava asi vede bych rek, ale ty segmenty taky nejsou nejaky uplne presny protoze mi to neodhalilo ze jsem tamtudy jel vickrat. No uvidime.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Dlouho jsem pouzival Runkeeper spolecne s HTC na androidu, aplikace nepadala a web runkeeperu taky v pohode.
    Uz nejakej patek jezdim s GPS tachometrem Garmin EDGE 500 a bohuzel Runkeeper sice umi import primo z Garmin GPS ale neumi z EDGE protoze ten uklada aktivity do .fit souboru. Takze me to donutilo se presunout jinam.
    Momentalne aktivity nahravam na Endomondo, Stravu a na Garmin Connect. Zatím nevím která služba mi vyhovuje nejvíc. Endomondo má skvělej přehlednej kalendář a primarni velka mapa mi taky vyhovuje, zato grafy uz se mi tolik nelibi. Strava ta vede s vytvarenim segmentu, hodne dobry a bavi me to . Garmin connect je povinnost pro majitele GPS od Garminu..
    Sports tracker jsem taky testoval, krasne udelanej graficky, vyhledevani aktivit na mape taky dobry ale bezi na flashi (nemuzu se podivat v praci:) )a proto je ten web pomerne pomalej a sports tracker jsem si skrtl uplne..

Pokud máte tip kam ještě ládovat aktivity sem s tím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam