• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SAKI
    SAKI --- ---
    TOMASH: http://www.wahoofitness.com/Products/Wahoo-Fitness-Wahoo-Blue-HR-Heart-Rate-Strap-for-iPhone-4S.asp

Je to teda jenom ke 4Sku, ale funguje perfektně. Zkoušel jsem primárně s Runkeeperem, podporuje ho určitě i Endomondo.
    STAJA
    STAJA --- ---
    RESCAPE: jasně, že vypnu, jen mě zajímalo jestli se to nedá vypnout nebo jestli se někdo k tomu neproklikal v nastavení.
    WERT
    WERT --- ---
    STAJA: tak si vypni data v telefonu ne?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: aha takhle nejaka nova feature.. no ja teda uz netrackuju mobilem ale kdyz uz nemam u sebe gps tak pri aktivite davam a vzdycky jsem daval letadlo, tzn vypinam vsechny site aby me to nerusilo a tim je i vetsi vydrz baterky a omezim tim pripadnou moznost padu aplikace..
    STAJA
    STAJA --- ---
    Endomondo PRO aktualizovaný na novou verzi někdy o víkendu, na webu jsem si nic neplatil ani neaktivoval.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: a bavis ze o pro jako aplikaci nebo o premium lounge na webu?
    STAJA
    STAJA --- ---
    RESCAPE: teď jsem to ještě radši zkusil, zkus si zapnout posilování a koukej na netu do dvou minut ti to vyběhne na endomondo.com, že zrovna cvičíš....
    STAJA
    STAJA --- ---
    RESCAPE: no to jsem si taky právě myslel, už před aktualizací automatický update znamenal, že se ti to automaticky nahraje po skončení tréninku, ale zároveň což nikde nebylo napsaný tu uploadovalo na net cca každých 30 vteřin, koukal jsem jak kamarád jede a trasa přibývá na endomondo.com , když druhý den vypnul automatický nahrávání tak jsem nic neviděl. Navíc je to poznat i tak, že když teď dokončíš trenink tak se nahrává trase 3 vteřiny, pokud si ale měl vypnutý automatický nahrávání tak to trvalo mnohem dýl, pže se celá trasa nahrává od začátku a teď se to nahrává během jízdy, průběžně.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: automaticky to uploaduje az po ukonceni aktivity prece ne?nebo jsem ten dotaz spatne pochopil..
    STAJA
    STAJA --- ---
    nevíte kde se po aktualizace Endomonda PRO dá vypnout automatický upload na net? zbytečně pak data žerou baterku během jízdy, díky
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Používáte někdo něco na N900?
    WERT
    WERT --- ---
    Hledej heart monitor iphone bluetooth... Ne?
    Ja o nicem takovym nevim, jakej dalsi HW??? Tak snad pas a senzor kadence a rychlosti potrebujes tak jako tak... Ne?

RESCAPE: nemam
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    WERT: nejaky konkretni tip co hledat? nechci dalsi hw, uz takhle toho mam presprilis
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: co premium u endomonda,mas ?
    WERT
    WERT --- ---
    TOMASH: i to existuje, co vim, nevim zda to pdporuje ale aplikace a zda to lze opravdu bezdratove propojit.

To ANT+ funguje
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    nechapu, proc to neudelaj softwarove. kdyby ten pas umel bluetooth nebo neco takovyho...
    WERT
    WERT --- ---
    Id Salo je nejakej maniak evidentne:)))
    Ale taky sem si ho dal sledovat:)

RESCAPE: Ukazuje to ty hr zony, vypocitava suffer score, a ukazuje to jak dlouho jedes v cervenym pasmu tzn. V hr zone 4 a 5. Nevypada to zle...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    jinak ja uz jsem za tu chvilku sjel nejaky segmenty od id SALO, ale jsem tam vetsinou nejpomalejsi ptz to kluci predpokladam jeli na silnicce :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: tam pisou ze premium je hlavne na detailnejsi hearth rate grafy nebo se to vyplati jeste kvuli necemu jinymu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam