• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: tak jsem to tam byl dnes omrknout, asi uz tam nekdo segment udelal ale az na tu hlavni dole nebo nevim proc nejsem v tom el klasiku :)
    btw prvnich 5 bych videl na celopéra zbytek pevňáci :)
    jinak pekna trat neco takovy jsem jel poprve a dobry akorat bylo mokro a na korenech to klouzalo jako prase

http://app.strava.com/segments/737598
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: dik, koukam, ze jezdime skoro stejne
    RESCAPE: jj, je, doted jsem tak jezdil :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: doufam ze je to sjizdne i s jednopérem :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: hele myslis ze bys mi mohl poslat GPX nebo TCX soubor tyhle trasy? vubec to tam neznam narval bych si to do GPS
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: ... aneb zajeď nás!:)
    WERT
    WERT --- ---
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: co je to za Sarka okruh, co o nem pise MILTRON?
    V Sarce jezdim skoro furt, tak bych poladil trat :]
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    btw na nastenku jsem pridal nyx odkazy a seznam
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: vozil jsem mobil v brasne pod sedlovku protoze jsem pouzival autopause aby mi to nemerilo kdyz jsem se vzdalil od kola .)

MILTRON: to je mi jasny jen ses mi tam vcera ukazal :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: Ja pouzivam PALM Pré 2 a MojoTracker 0.3.1 ... ale s tim budu tady asi sam:) Externi GPS nechci, chtel bych to zvladnout v telefonu, idealne nokia:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Tak to jsme na tom stejně.

MILTRON: presne z duvodu neuspokojiveho signalu a kvality zaznamu (htc desire s a-gps/gps) jsem nakonec poridil externi bt logger. V tlf mam pak locus pro s shocart tur-cyklo-mapama.
    Zeptam se kolegy, zda by sel naprgat hrm addon do toho locusu :)
    Jako mapova aplikace mi max vyhovuje.
    STAJA
    STAJA --- ---
    ZATAMOKO: taky v batohu nebo v kapse ve dresu (bundě)
    WERT
    WERT --- ---
    ZATAMOKO: v batohu / kapse
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: :))) Tam me to tolik netankuje...ale urcite se zkusim zlepsit az tam pojedu. Sem to mohl rovnou dneska vzit po ceste:)
    ZATAMOKO: Ja vozim v batohu...a to nejak moc dobry neni, malo GPS signalu nekdy...a v kapse od kalhot to neni moc lepsi...ale u me to je asi telefonem. Komu to funguje uplne bez problemu?:))) - takovej telefon bych si rad koupil!:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Jak řešíte uchycení na kole? Nebo tlf vozíte v kapse/batohu?
    Co jsem zatím viděl, tak mě to provedením moc nepřesvědčilo.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: to mám relativně na dosah, takže se tam někdy vypravím :) btw, zrychli to na barandaku dnes jsem tam zajel rychlejsi cas nez mas ty a ten cory benson (neznam) je taky pred tebou :))
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    STRAVAŘI - trénujte a zajeďte mě!:)) - http://app.strava.com/segments/1134949
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: runkeeper je dobrej na to kdyz mas nejaky znami kteri ho pouzivaji tak to primarne v activity feedu ukazuje kolik maji aktvit apodobne.dal tam maji jako facebook like nebo primo facebook oznacovani lidi kteri s tebou tu aktivitu provadeli. takovej vic socialni nez jine sluzby.. to by nekomu mohlo vyhovovat. na endu apod.. se k pratelum trochu clovek musi proklikat
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TRISTRAM: umi a taky nejsou spatny.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    WERT: umi to i runkeeper?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam