• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: jsi na spravne ceste si nejakej tracker poridit :)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Strava.com
    aplikacka na iPhonu mi nejak zablbla a jednu vyjizdku jsem tam mel 2x. Tak jsem jednu z nich smazal, ale ted je to cele ve stavu, ze v iPhonu tu projizdku vidim, ale pri rozkliknuti detailu mi to nahlasi, ze na serveru byla smazana a nic nezobrazi... na profilu pres web tu jizdu taky nevidim. Je nejaky zpusob, jak ji obnovit?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    WERT: Asi jezdis moc rychle, ze GPS nestiha!:) Prosim hlavne zadny dalsi duplicitni segmenty na strave...:) Me uz docela vadi kdyz nekde jedu...a z jednoho useku mam 3 casy:) Obcas mi to taky nevyjde... hlavne kdyz to je treba jizda udolim, lesem atd...
    BTW: Nezkoumal si nekdy, kolik umi iPhone vyuzivat GPS kanalu najednou? Muj mobil jen 32... ale GPS trackery (i levny za 1500,-) umi az 65...coz pak urcite funguje presneji, nad tim docela premyslim.
    WERT
    WERT --- ---
    Me to stve me to nebere moje segmenty, mam udelat duplicitni, nebo jak to resite?
    To gps si asi dela co chce...
    WERT
    WERT --- ---
    JAROUSH: editor GPX, google...
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Je u endomonda možné editovat (tedy odmáznout nějakou část) uběhnutou/ujetou trasu? Kolegyni offnyx se stává, že jí občas ujede nějaký bod a pak to samozřejmě ukazuje úplný nesmysly a je to vlastně nepoužitelný.
    Sám jsem to hledal jen zběžně a taky (jako ona) jsem to nikde nenašel.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NOEK: low power mode je v placene verzi endomonda, a jinak me vzdycky jak uz jsem psal níže, při každém problému s GPS odinstalovat a znova nainstalovat app
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Tam to chce lidi jen potkat ve spravnem miste....mimo lampy:)
    Segmentu pribyva... pro me dobra inspirace, kam vubec vyrazit na kolo:) Me zatim baveji. Ale uznam, ze az jich tam bude moc, prestane to bavit a byt vubec prehledne.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Jinak jak se tak dívám tak segmentů na stravě přibývá a přibývá.
    Na jednu stranu fajn ale na druhou stranu ty ve kde to skončí? zachvíli bude Praha jeden velkej segment
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: hehe pekny, sis to predtim nechal vyklidit aby se tam dalo vubec normalne projet ne :)) jinak taky jsem dnes premyslel nad cukrakem ale nejak sem se k nemu nedokopal
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Barandak hlasi: Trenuj!!! :)))
    NOEK
    NOEK --- ---
    STAJA: fci LOW POWER MODE jsem tam nenašel, buď s GPS nebo bez ... a endomondo průběžně aktualizuju.
    STAJA
    STAJA --- ---
    NOEK: dva řádky dole máš odpověď
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    NOEK: po nejakym updatu?
    NOEK
    NOEK --- ---
    problém: Endomondo v HTC desire... všechno funguje jak má, ale najednou mi přestal fachčit gps lokátor... teda polohu na mapě ukáže, jen se nenačítá vzdálenost ... nemáte někdo s tímto errorem zkušenosti?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: super díky za info, na ICS zatím čekám ale brzo to bude zřejmě aktuální problém
    STAJA
    STAJA --- ---
    STAJA: tak už jsem přišel na tom čím to je, mám verzi Pro a když jsem stáhl tu neplacenou a tak to fungovalo jak má, pohrabal jsem se v nastavení a zjistil jsem že to bylo tím, že mám ve verzi Pro zapnutý LOW POWER MODE na gps a nejspíš si to s ICS ještě nerozumí. Tak jen kdybyste měli někdo stejný problém.... Stačí to vypnout a jede vše jak má
    STAJA
    STAJA --- ---
    RESCAPE: přeinstalovat jsme právě hned zkusil, tak doufám že to poběží co nejdříve...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: jedině přeinstalovat, pokud nepomůže tak je docela možný že ICS ještě nemaj úplně kompatibilní
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam