• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: čo bolo bolo terazky som majorom :) dokonce mám skalp ID SALO a to to už je co rict :))

golf Lipence jsem si te taky dal ale bohuzel ten trail na cukrak to je problem tam odchytit ten segment takze tam ani tuk :/
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: hehe pekny, sis to predtim nechal vyklidit aby se tam dalo vubec normalne projet ne :)) jinak taky jsem dnes premyslel nad cukrakem ale nejak sem se k nemu nedokopal
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Barandak hlasi: Trenuj!!! :)))
    NOEK
    NOEK --- ---
    STAJA: fci LOW POWER MODE jsem tam nenašel, buď s GPS nebo bez ... a endomondo průběžně aktualizuju.
    STAJA
    STAJA --- ---
    NOEK: dva řádky dole máš odpověď
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    NOEK: po nejakym updatu?
    NOEK
    NOEK --- ---
    problém: Endomondo v HTC desire... všechno funguje jak má, ale najednou mi přestal fachčit gps lokátor... teda polohu na mapě ukáže, jen se nenačítá vzdálenost ... nemáte někdo s tímto errorem zkušenosti?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: super díky za info, na ICS zatím čekám ale brzo to bude zřejmě aktuální problém
    STAJA
    STAJA --- ---
    STAJA: tak už jsem přišel na tom čím to je, mám verzi Pro a když jsem stáhl tu neplacenou a tak to fungovalo jak má, pohrabal jsem se v nastavení a zjistil jsem že to bylo tím, že mám ve verzi Pro zapnutý LOW POWER MODE na gps a nejspíš si to s ICS ještě nerozumí. Tak jen kdybyste měli někdo stejný problém.... Stačí to vypnout a jede vše jak má
    STAJA
    STAJA --- ---
    RESCAPE: přeinstalovat jsme právě hned zkusil, tak doufám že to poběží co nejdříve...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    STAJA: jedině přeinstalovat, pokud nepomůže tak je docela možný že ICS ještě nemaj úplně kompatibilní
    STAJA
    STAJA --- ---
    neřešil z vás někdo problém s endomondem, že když zhasne displej tak se vám vypne GPS? začalo mi to dělat po tom co se mi stáhnul do Samsung S2 ICS... díky za každou radu
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Skoda ze to neni uplne misto telefonu:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---

Takhle vypadá Endomondo aplikace na no nové android hodinky. No už to dostává zase jinej rozměr.

recenze hodinek:
    Hodinky s Androidem: Sony SmartWatch za 150 dolarů « Svět Androida Novinky ze světa mobilního operačního systému Android
    http://www.svetandroida.cz/hodinky-s-androidem-sony-smartwatch-za-150-dolaru-201204
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BTW: Nahore ti to nevzalo El Klasiko proto, ze zacina asi 3m pred vjezdem do lesa na louce....ty jak si tam prozkoumaval teren, si prijel moc ze strany...priste jed rovne...a mas cas i tam!:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: jo ta spodni cast k zavore se mi libila nejvic az na ty babky se psama apod :) jinak salo na cyklokrosce wtf:)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MILTRON: ...coz sem puvodne ani nevedel, ze vedou 29 palcove, to bych býval zajel jeste lepsi cas!:)))
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Po silnici/zavoru je taky ok, ne?:) Tam to chce rozhodne znat a i tak respekt za cas co zatim mas...:)

1. 26" 160mm full - Kona Cadabra
    2. 29" 100mm full - Specialized SW Epic
    3. 29" 100mm full - GF/Trek Superfly 100
    4. asi 26" HT
    5. asi 26" HT
    6. ty
    7. 26" 100mm full - Santa Cruz Juliana XC
    8. SALO na cyklokrosce - galusky, berany...!:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: tak jsem to tam byl dnes omrknout, asi uz tam nekdo segment udelal ale az na tu hlavni dole nebo nevim proc nejsem v tom el klasiku :)
    btw prvnich 5 bych videl na celopéra zbytek pevňáci :)
    jinak pekna trat neco takovy jsem jel poprve a dobry akorat bylo mokro a na korenech to klouzalo jako prase

http://app.strava.com/segments/737598
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: dik, koukam, ze jezdime skoro stejne
    RESCAPE: jj, je, doted jsem tak jezdil :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: doufam ze je to sjizdne i s jednopérem :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: hele myslis ze bys mi mohl poslat GPX nebo TCX soubor tyhle trasy? vubec to tam neznam narval bych si to do GPS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam