• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WERT: aha, dost blby, vcera jsem to lognul a pak extra zapnul datovej roaming, ma to jen par kb... takze pohoda...
    RESCAPE: mrcha :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: do telefonu neuklada ten se da exportovat az z netu
    WERT
    WERT --- ---
    MUTOID: uklada do to aplikace, nahraje se to tam az po pripojeni k netu.

Nicmene doporucil bych ti spis: STRAVA.com
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: tak to jdu vyzkouset a uvidime jestli to zapise vsechno ok :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: a vite kam logfile uklada?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MILTRON: ok, jsem se pripichnul ;)
    btw dotaz, beham casto i v zahranici, zkouseli jste nekdo endomondo trekovani offline?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MUTOID: V nyx-endomondo teamu jsou i ne-bikeri, takze no problem, pridej se!:)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    cau vespolek... koukam NYX endomondo team BOMBA :) ... muzu se prifarit? trekuju kola, beh ale zapisuju i bojove umeni a plavani
    Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports
    http://www.endomondo.com/profile/2030365
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SALO: Jojo, toho sem si uz vsimnul, ze budu muset znova na Tocnou a pridat:)) Prijde mi super se takhle hecovat. Ale taky mam nekde hranice...nezavodim za kazdou cenu...:)
    WERT
    WERT --- ---
    SALO: jojo, uz jsem to tam nasel... :)
    Na ty strave je nekde dokonce i porovnani mezi lidma v urcitim useku, coz je taky celkem fajn.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SALO: na barandaku jde rozum stranou :))
    SALO
    SALO --- ---
    MILTRON: vo stvrtok rano sme sa tam stavili cestou do prace a trochu zase zamiesali poradim. :P
    (+ Cory hodil drzku dolu tesne pred koncom, ked trafil strom lavou rukou a takmer skoncil v potoku,
    tu je pekne vidiet ten pad: http://app.strava.com/rides/7391771#z7808|7821 )
    SALO
    SALO --- ---
    RESCAPE: btw., s Corym sa poznam par rokov, casto spolu jazdime a nie je to ziaden stroj, akurat ma dobru techniku v terene. :)

RESCAPE: akoze, pani, zavodit na Barandaku? nemate rozum.. :)
    SALO
    SALO --- ---
    WERT: myslis toto? (asi iba v premiovej verzii)

MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Koukam ze budu muset ale hooodne pridat!:)) Asi zacnu cheatovat elektrokolem!:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: je mi jasny ze si nezavodil, jen informace az tam pojedes priste aby te nahodou nenapadlo to flakat, cely tohle je jedna velka internetova zabava :)

jj ten benson to je taky spis stroj nez clovek :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: :)) Golf Lipence sem ani nezavodil....nevedel sem ze tam ma nekdo segment...vim ze musim zrychlit. K cukraku sem to sam nejak uplne netrefil a kus jel lesem. Ale i tak, po modre by to melo vzit si myslim jako stejnou trasu... viz cas Cory Bensona:) Tam me to bavilo, tam urcite brzy pojedu zas.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: čo bolo bolo terazky som majorom :) dokonce mám skalp ID SALO a to to už je co rict :))

golf Lipence jsem si te taky dal ale bohuzel ten trail na cukrak to je problem tam odchytit ten segment takze tam ani tuk :/
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: to vypada zajimave, diky
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MRNOUSEK: rok dva pouzivam http://www.alza.cz/holux-m-1000c-d118568.htm
    Chybuje minimalne, chyta se velmi dobre.
    Originalni pc sw jsem zahodil a pouzivam http://www.bt747.org/
    Trasy primarne loguju, ale kdyz potrebuju mapu, tak si z telefonu pres bt "sahnu" pro polohu (pouzivam Locus Pro + Shocart offline).
    Logger vydrzi kolem 30-40 hodin, pokud se sosa i pres BT, tak kolem 16-20.
    Koupil jsem si k tomu na dx malej solarni clanek s vlastni baterkou, co je to schopnej uzivit, takze v pripadne potreby (cykloputak) neni problem pres den nabijet a pak jen pripojit logger a nechat ho "napit" :)
    Muzu ti to pujcit na vyzkouseni.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: 910 se mi moc líbí, pěkný budíky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam