• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: jj, proto to tak opatrne pisu:) Oni maji i jine zajimave modely. 50E se da koupit i u nas - http://www.koladraci.cz/...r-bryton-rider-50e.html , ale asi to jen preprodavaji a nemaji k tomu ani zadne prislusenstvi.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: na tu baterku pozor aby to nebylo neco jak jsme tady psali predchvili ohledne toho fenixu.. aby plnohodnotnej zaznam nebyl na par hodin.
    jinak tohle vidim poprve tuhle znacku
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz jste u tech Garminu Edge 500/800. Ja tak dlouho hledal alternativu, az sem nasel

http://corp.brytonsport.com/...cts/rider35?lang=cs - ma vyhodu, ze aspon dle popisu vydrzi dele baterie a dle meho prehlednejsi display. Ale neprodava se v CZ. Asi si ho ale brzy objednam nekde v zahranici. Nahodou, nemate tady nekdo zkusenost s jakymkoliv zarizenim od BRYTONSPORT ?
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: pointa je v tom, ze ten Garmin s mapami ti tu dopredu pripravenu trasu ukaze na mape,
    vie podla nej navigovat, ukazuje ti prejazdy krizovatkami a pod. (menej uzitocne v terene)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: mapy mam v mobilu (offline http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ ), tak chci prave "jen" ty cyklofunkce.
    Jizdu si beztak planuju vetsinou predem, ikdyz ji v 90 % pripadu nedodrzim :]
    SALO
    SALO --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je presne to, co ta funkcia poskytuje.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás, když tu byla zmínka o tom Garminu Edge 800 - uvažuji o něm a chci se zeptat: je tam jakási funkce virtuálního soupeře, a má otázka zní - jde jako virtuálního soupeře použít nějaký předchozí záznam své vlastní jízdy (samozřejmě na té samé trase)? že bych jako jel sám proti sobě a viděl, jak jsem aktuálně na tom v porovnání s tím starším záznamem?
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: to je na bicykel skvela volba, ak nepotrebujes mapy. mam 705 a tak 75-90% casu by mi uz teraz uplne stacila 500.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HEXXX: jo, tak to jo. To ted prave taky resim a zatim to vypada na Garmin Edge 500 s hr/cad cidlem.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: jo to raikko se vejde pohodlne do velotracu, podle toho jsem to vybiral :D
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    ZATAMOKO: http://www.alza.cz/...sb-accupack-5200-d213696.htm , ovsem treba na dealextreme se prodavaji baterky s dvojnasobnou kapacitou a polovicni cenou, jen nevim jak jsou na tom kvalitativne .
    no ja chci i sportester s tepakem a tak. jedno zarizeni, jednu sluzbu. chci bezet par km kolem baraku jen s hodinkama na rukou, tak jako litat na biku 2 dny v rychlebech v plne polni a mit vse uploadnute na jedne sluzbe v jednom grafu. i za cenu toho dobijeni pres noc.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HEXXX: no jestli chces ciste zaznamove zarizeni, tak si kup logger viz treba [ ZATAMOKO @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Smartphone X Sporttester ]
    Tak to pouzivam ted, neb mobil se zapnutym locusem a zaznamem vydrzi tak 6 hodin max.
    Mam ted objednanou 3500 mAh baterku [htc desire], ale to spis kvuli vicedennim cestam pro situace "obcas kouknu do mapy".

Co to mas za ty 5000mAh baterky?
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: jo pochopil jsem te. ja jen ze ten 50h mode je vsude vyzdvyhovan jako hlavni super vlastnost, ale jak pise ten clovek v te rencenzi, hodi se to max pro beh podel labe. na kole, nebo klikatejsim trailu to je celkem k nicemu.

MICKEY_MOUSE: v soucasnosti pouzivam ke vsemu taky mobil (endomondo,locus) a chtel bych ho omezit pouze na mapovani, kvuli te zravosti. jezdim docela vicedenni svihy a rad bych si je nejak logoval. vozim dve 5000mAh externi baterky a i s nima jsem s mobilem, jakozto logovacem bez sance. proste hrozne zere, pro mapy to je bezkonkurencni reseni, ale je potreba tu gps poctive vypinat(a nebrat hovory :). doufam v to, ze ty hodinky precejen spotrebuji mene energie a pres vecer je proste hodim na baterku. nevim, zda edge800 zvladne logovat den,dva (ale ten uz je pro me taky venku ze hry, jelikoz chci neco multisportovniho)...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    HEXXX: já se obávám, že to rozlišení 160x240 je proto, aby to nežralo baterku. prostě to je cyklocomputer s GPS záznamem, a chtít od toho víc je asi chyba. taky jsem kdysi tloukl hlavou o stěnu, když jsem viděl to rozlišení a "mapu" v něm, ale pak jsem si uvědomil, že chtít od toho opravdu i použitelnou mapu, musel by ten displej být aspoň pětipalcovej a to už jsme někde jinde s rozměrem i se spotřebou. proto jsem koupil velkej SmartPhone, kterej s sebou stejně na kole vždycky vozím, a když potřebuju mapu, spustím ji na něm.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: jo tech 50 h asi nebude uplne realnych ale pokud to bude mit tech standartnich -+ 16 pri plnohodnotnem zaznamu tak to bude v pohode.
    vydrz jsem myslel 6 týdnů při klasickém hodinkové módu. protože normálně hodinky nosím zajímá mě i toto, na ruce už vypadají rozumně.
    to jsem řešil když vyšly 910xt který jsem nakonec nekoupil ..
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: co se tyce ty 50h vydrze s gps, tak to bude s hodne hrubym zaznamem, tak jako u ambit:

DC Rainmaker: Suunto Ambit In-Depth Review
    http://www.dcrainmaker.com/...in-depth-review.html
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: myslel jsem nastupce edge800, ten ma 160 x 240 pix.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: no to se uvidí , teoreticky by to tak být mohlo...

HEXXX: ty jo právě u tohohle stroje by mi právě tohle basic rozlišení vyhovovalo, hodně mě i paradoxně zajímá jak to bude s funkcí normálních hodinek, jestli to vydrží tak jak píšou
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    MICKEY_MOUSE: mohli by udelat neco s rozlisenim z tohoto tisicileti..
    kazdopadne na ty fenixy cekam, mel jsem ted chute koupit suunto ambit, ale fenix se mi zamlouva vic a nema to na pasku ten nador s gps.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RESCAPE: tipuju, že cena v EU bude 400 EUR, většinou se to přepočítáva 1USD:1EUR, nebo se pletu?

btw nevíte, jestli garmin nepřipravuje něco nového přímo na kolo? konkrétně nějaké pokračování EDGE 800 (http://www.garmin.cz/...yklisticke/edge-800-serie/ )?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam