SALO: nejdřív bych chtěl uvést na pravou míru - já se s tebou v žádném případě nehádám. jsem rád za jakékoli názory k věci.
a co se týká toho cyklocomputeru: především jsem přesvědčený, že za jízdy nepotřebuju s cyklokomplem vůbec nijak laborovat. nevidím jediný důvod to dělat krom mačkání stopek (Laps), a na to tam je klasické tlačítko. pokud bych fakt potřeboval prolízat menu, tak prostě zastavím. už proto, abych si nerozbil hubu. čili "procházení funkcema a nastaveníma za jízdy" mně osobně přijde jako utkvělá představa, ale nic ze života. počítače používám na kole dvacet let, ale stejně na ně koukám leda v hospodě nebo doma po výšlapu a jediný, co mě za jízdy sem tam zajímá je, kolik mám najeto. ano, uznávám, že první tři dny, kdy bude kompl novej, na něj budu čumět furt, to je jasný. ale pak už ho začnu skutečně používat.
moje otázka na zkušenosti ze srovnání EDGE 705 a 800 se týkala především funkcí - jestli to je obsahově úplně stejné, nebo má 800 něco navíc nebo naopak odebráno/změněno. tohle jsem nikde nenašel a už vůbec ne přehledně, proto jsem tu vypustil ten dotaz. že to vypadá každý trochu jinak a má jinej firmware je mi tak nějak jasný.