• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MILTRON: Jsem tím novým Edge 810 vyloženě zklamanej. Těšil jsme se na něj a teď na něm nevidím vůbec nic novýho, co bych ocenil. A některý novinky nechápu vůbec.
    Co mi na starším modelu chybělo je teploměr, ale zatím jsem z žádné recenze nepochopil, jestli je nějakej přímo součástí toho komplu, nebo to jen tahá data ze smartphonu.
    OMV
    OMV --- ---
    Zdravím, mám Suunto m5 a pak používám telefon s Androidem a na něm Endomondo. Hodinky vlastně nosím už jen kvůli tepové frekvenci. Proto bych rád zakoupil nějaké buď hodinky s gps( ale tam trochu vidím problém s exportem dat do PC a výdrží baterie) a nebo koupit hrudní pás co by si rozuměl s telefonem.(telefon se mi jeví jako rozumější už z důvodu toho, že bych ho tahal kvůli hudbě+ snadný export dat).
    Máte nějaké osobní zkušenosti s hrudními pásy(jaký koupit či nějaká jiná alternativní řešení)
    Zatím jsem našel pouze Polar Wearlink +Bluetooth, ale nechce se mi věřit, že je jen tato jedna varianta. Za jakkékoli info děkuji moc
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Garmin connect mam, pouzivam, nebavi me ale zapinat pristroj abych se nameril a pak to prenaset do GC po kabelu z navigace. Rovnou by to neslo ? K vaze byl nejaky sw, ale pokud si nezmenim locale na en-us tak picuje s databazi, support me vyfuckoval ze ten sw je jen pro kanadu a us. V evrope je nejaka verze... ale silene drahy 2k+ proto hledam nejakou alternativu.
    Sporttracks to resi pres plugin, zas placeny, ale nema sync s garmin connectem. Mozna se neco pripravuje, ve ST je moznost cloudu a pise se v ni ze bude brzo, tak uvidime. Nicmene si myslim ze pristi verze bude major update => prachy za update ST a pak este plugin :(
    Jak rikam hledam free alternativu k sw co byl danej k vaze (healthy edge). Kdyby to melo sync s garmin connect, nejakou predikci, zpracovani hodnot, rizika atp --- proste grafíky :) byl bych spokojenejsi.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Zkus garmin connect... Je tam polozka health. Ale jeste se ti bude hodit ta osobni ant+ vaha, ktera ti vsechno zmeri. Stoji cca 4500,-
    :)
    SALO
    SALO --- ---
    FATBOZZ: a nestacilo by ti, keby som ti kazde rano poslal mail "tytyty nežer už tolik"? efekt bude, imho, uplne rovnaky.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    FATBOZZ: nemel by prave tohle umet garmin connect?
    Co mas za vahu?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nemel by nekdo nejaky freesoft, kterej stahne data z garmina, i udaje o vaze, dokaze komunikovat po ant+ sticku s váhou a tak nejak se to cele tvari jako osobni doktor s vyhodnocovanim a rikanim tytyty nežer už tolik ?
    Dík
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: Vim ;)
    WERT
    WERT --- ---
    MRNOUSEK: na XC abych byl na jizdu z kopce fit :)

ale je to moc draha sranda, kdyby to stalo 700,- tak to koupim, tohle je kokotina proste.
    Pro profiky to smysl mozna mit bude, ale i my kluci z internetu se divame radi na grafy a tak vis...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: Na co watmetr na jizdu z kopce? Jsi buzna?
    WERT
    WERT --- ---
    MRNOUSEK: na co trenazer? jste buzny? :))))
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: To co jsem daval ja je vazane na jednoho vyrobce trenazeru, sw zna zatezovou charakteristiku konkretniho trenazeru a podle otacek dokaze vypocitat potrebny vykon...
    WERT
    WERT --- ---
    me se libi tahle vec:
    Wahoo Fitness RFLKT
    http://www.wahoofitness.com/RFLKT/?returnFull=1

dela se i samostatny nejaky power BT cidlo???
    a jak to vlastne fungje? To co sem daval mrnousek me prijde ze je spis neco "pseudo" ne?
    Mel jsem za to ze power cidlo musi bejt v nabe, ted jsem videl i power cidla v custom upravenejch klikach. Kde chapu ajk to funguje... jinak mi to neni jasny.

ale to je na ANT+ viz:
    http://www.dcrainmaker.com/2012/09/stageone-699-ant-bluetooth-smart-crank.html
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MRNOUSEK: Taky neni marny, mam rad schovany senzory v cemkoliv.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: v dnesni dobe, kdy jsou dostupne brzdene valce, jsou asi lepsi variantou...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MRNOUSEK: nejradsi bych oboje (valce i trenazer), ale zas nejsem takovej bouchac a vic ocenim posun v technice a ZDV.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    MILTRON: kamarad ma silnicku od treka a tam ma moznost takhle integrovat snimac rychlosti...

me se zas libi, co udelalo suunto s mavicem na silnicku...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: z popisu clovek moc rozdil nezjisti, tak bych sel asi do levnejsich

ja valce odpiskal... trenazer jsem poridil v dobe, kdy jsem mel ruku v sadre a nasledne v orteze, takze jsem nemohl riskovat stabilitu a misto valcu poridil Rock & roll
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz ste u tech senzoru, tohle je zajimave reseni CAD/Speed senzoru integrovanem v ramu, nic neprekazi a je to hezky :)

A look at the Trek/Bontrager frame integrated DuoTrap ANT+ Speed/Cadence Sensor | DC Rainmaker http://www.dcrainmaker.com/2011/02/look-at-trekbontrager-frame-integrated.html
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MRNOUSEK: jo, to mi nedocvaklo. Tak pokud trenujes podle wattu, tak to zas tak drahy reseni neni.
    Co jsem koukal na ty merici naboje, tak to jsou docela ulet ceny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam