• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Daju sa garminy forrunner 210 pouzit aj iba na zaznam tepu a spalenych kcal pri cviceni? Premyslam ci svoj sporttester dat segre alebo si ho na cvicenie musim nechat.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: Yep. The issue with import route is a bug that will be sorted, at least according to Suunto support when I called about this and other bugs with Movescount. There is an update planned for Monday... Perhaps this will be fixed then.

super, tak ted mi nezbyva nic jinyho, nez to nejak rucne od oka prekopirovat.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    jde vam v tom novym homo movescountu importovat route v route planneru ?
    vubec mi na to tlacitko import route nejde kliknou, stejne jako na zaskrtavatko Use this route in watch...
    docela dost by se mi to na zitra hodilo.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    SMOKY: jojo, chystají nový web v HTML5, tak snad od toho bude pokoj uplně
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KRUDD: Uz to jede. Ze se na ten flash uz nevyserou ...
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    SMOKY: měli teď několik dní problémy právě s načítáním webu v některých prohlížečích, resp. spíš flashem ... dneska dělali nějakou údržbu, zkus si promazat mezipaměť prohlížeče a pak si stránku načti znovu, mě to zabralo a už jedu
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    funguje vam sports-tracker web ?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    a maj plus za to, ze do GPX zacali pridavat i info o tepech (importuju to na stravu)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    nic, jsem slepej
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    sem slepej, nebo na movescount.com zrusili moznost exportu GXP?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    IGRAQ:
    BATY: Zrovna tyhle plany nedavno vydali, ale necekej nic svetobornyho. Zas ale lepsi nez nic zejo

BATY
    BATY --- ---
    IGRAQ: nepouzivam to, ale myslim, ze garmin neco takoveho ma... zaregistruj se na garmin connect a prozkoumej si to tam...
    IGRAQ
    IGRAQ --- ---
    WERT: o stíhaní nejde vůbec, plánované 3 běhy vždycky nějak dám, spíš jde o návaznost a náročnost kterou moc neřeším a plácám to za sebe jak se mi hodí, což suunto prý má nějak special vychytáno. Jenže se mi líbí víc garminy, které to zas nemají :)
    WERT
    WERT --- ---
    IGRAQ: plat si osobniho trenera :) a zacnes to stihat
    IGRAQ
    IGRAQ --- ---
    rozhoduju se mezi suuntem t4d a forerunner 210. zajimaji me hlavne trenikove plany, tam mluvi pro suunto ten jejich training effect a uprava treninku podle predchozich. U micoache ktery mam ted se mi dosta casto stava ze nestiham a treninky ruzne bezhlave presouvam. Stoji to za to, nebo ma i garmin neco obdobneho?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Základní údaje - Sport Expo - Incheba
    http://www.sport-expo.cz/o-veletrhu/zakladni-udaje.html
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    aha, tak jsem na to prisel, nesmim mit v te aktivite aktivovanou jakoukoliv aplikaci, pak to v poradku nahraje. pri aktitovane aplikaci to do output logu pise: [18:47:33] [ERROR] SyncService: syncMove failed for move 2013-05-01T18:21:41: error code 3
    ty xmlka jsou ted nove nejak priprzneny prave udajema o aplikacich.
    joo suunto to jsou opravdovi profici.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: nejdriv jsem myslel, ze to je problem s gps, ale aktivitu other sport mi to nahralo i se zaplou gps. trail running, mountain biking to ale nenahraje. zkousel jsem i vyrobit novou aktivitu s klasifikaci trail running a stejne nic.
    ted mi to prijde jako bug v moveslinku.
    pripojim hodinky, moveslink ukaze u vseho ok, vypnu/zapnu ho a napise to: X moves pending. these moves are not yet sent to movescount. please reconnect your device. kdyz po odpojeni hodinek necham ten moveslink bezet, tak se to tvari jakoze vse ok.
    pricemz se to takhle cykli ikdyz ty hodinky reconnectnu treba 10x. ten xml soubor samozrejme je v moveslink adresari.
    odinstalovat moveslink, smazat jeho adresar, znova nainstalovat nepomaha..
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    tak ten webovej kram porad ignoruje moje behy. dnes taky moveslink ukazuje, ze bylo uploadovano, ale movescount proste nic. fakt nevim. pritom aktivitu weight training mi to vcera ukazalo.
    uz jsem psal na suunto, ale zatim bez odpovedi, zacina me to stvat.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    MRNOUSEK: ted na to koukam z iPadu a ty ikonky tam vidim... Otazka, zda je tam pridali, nebo s tim ma ie10 problem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam