• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: no, po aktualizaci a hlasce loadin loader se vypnul a uz nesel zapnout
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BATY: zatim jede v pohode, ty mas nejakej problem?
    BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: uz jsem aktualizoval... kdyby ti pak uz nesel zapnout tak dej vedet :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    garmin edge 500 taky hlasi aktualizaci firmware
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    kua, proc nedokaze suunto udelat upgrade FW pro ambity aniz by smazali logbook... :|
    SALO
    SALO --- ---
    MYJKA: konkretne fr210 nepoznam ale aj keby sa nedala vypnut GPS, a aplikacia, ktorou sa na tie data budes pozerat,
    nevie ignorovat nezmyselne udaje o vzdialenosti, stale su to len XML data, ktore mozes kedykolvek lubovolne editovat.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No ale v kazdom pripade, da sa tam nejako zaznamenat iba ten tep aby to nemeralo vzdialenost?
    SALO
    SALO --- ---
    MYJKA: ano, toto bolo s tepakom. na tie cisla by som vobec nepozeral, ten algoritmus je uplne mimo.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SALO: Aj napriek tomu, ze mas pas? O.o
    SALO
    SALO --- ---
    MYJKA: z mojej skusenosti su Garmin data o spalenych kcal totalne hausnumero.
    napr. dnes si mysli, ze som na bicykli spalil 4893 kalorii, v reale to bude max. tak 3000...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Daju sa garminy forrunner 210 pouzit aj iba na zaznam tepu a spalenych kcal pri cviceni? Premyslam ci svoj sporttester dat segre alebo si ho na cvicenie musim nechat.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: Yep. The issue with import route is a bug that will be sorted, at least according to Suunto support when I called about this and other bugs with Movescount. There is an update planned for Monday... Perhaps this will be fixed then.

super, tak ted mi nezbyva nic jinyho, nez to nejak rucne od oka prekopirovat.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    jde vam v tom novym homo movescountu importovat route v route planneru ?
    vubec mi na to tlacitko import route nejde kliknou, stejne jako na zaskrtavatko Use this route in watch...
    docela dost by se mi to na zitra hodilo.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    SMOKY: jojo, chystají nový web v HTML5, tak snad od toho bude pokoj uplně
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KRUDD: Uz to jede. Ze se na ten flash uz nevyserou ...
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    SMOKY: měli teď několik dní problémy právě s načítáním webu v některých prohlížečích, resp. spíš flashem ... dneska dělali nějakou údržbu, zkus si promazat mezipaměť prohlížeče a pak si stránku načti znovu, mě to zabralo a už jedu
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    funguje vam sports-tracker web ?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    a maj plus za to, ze do GPX zacali pridavat i info o tepech (importuju to na stravu)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    nic, jsem slepej
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    sem slepej, nebo na movescount.com zrusili moznost exportu GXP?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam