• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    NYX:
    WERT:
    dík, ono stejně bylo naprd připojení, takže to nic nevyhledalo.
    WERT
    WERT --- ---
    Realtine segments je dobry kdyz chces zajet segment lip, nebo jedes na kom...

A nechces cekat az na konec jizdy abys vedel jak si dopadl...
    NYX
    NYX --- ---
    EKEAZE: bez realtime segments proste das record, odjedes co chces a po vypnuti a uploadu to dohleda vsechny segmenty co jsi projel. s realtime segments ti to da uz behem jizdy vedet, ze jsi projel segment a jak rychle - nemusis cekat nez definitivne dojedes. (aspon tak to chapu, nepouzivam to :))
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    Nainstaloval jsem stravu na iphone, nikdy jsem ji nepouzival. Chapu to dobre, ze realtime segments funguji tak, ze dam proste record a ono to samo nacte segment, ktery zrovna jedu a vytvori cas ? Tedy ze nemusimfurt davat record/stop ?
    WERT
    WERT --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    testuju nalepku na mobil :)
    valami - Acuplus.org
    http://www.akuplus.org/product

zvysi kapacitu baterky o 40%
    zkrati nabijeni o 20-45%
    mobil zere min baterky....
    WERT
    WERT --- ---
    Hands On: Pioneer Cycling Power Meter Tech Overview & First Impressions
    http://www.bikerumor.com/...18/hands-on-pioneer-cycling-power-meter-tech-overview-first-impressions/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WERT: mam a pouzivam.. a zrovna tuhle chci nahradit (obcas) ze "systemovych duvodu"
    WERT
    WERT --- ---
    MAESTRO_007: strava
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /hledam nejakou jednoduchou aplikaci pro android na zaznam GPS trasy (kolo/beh).... vetsinu klasickych znam... ale jde mi o co nejvetsi jednoduchost a stabilitu... nepotrebuji zadne profily/mapy atd... idealne ciste jenom zaznam a nasledny export.... zatim jsem objevil napr. My tracks... ale neni to uplne ono... nejake tipy? diky...
    NYX
    NYX --- ---
    BERRY_: afaik ne, asi by to slo pripojit pres adapter (lightning-30pin). pak existuji zarizeni, ktere krome sve primarni funkce funguji jako BT-ANT+ bridge, ale to byva cenove mimo pro pouziti ciste kvuli tomuhle.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BERRY_: Neocekava Bluetooth pasek ? Tehle je ANT+
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    jinak doporucuju si tapirika pridat na twitteru je docela sdilny.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SMOKY: podle vseho na tom pracuje, ale kdy to bude tezko rict..taky na to cekam, uz jenom proto abych mohl endo opustit.. https://github.com/cpfair/tapiriik/compare/master...endomondo-2
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MILTRON: jj jsou to ultra kokoti...napsal jsem jim to i do toho formulare odchazeciho, co si o nich myslim. Ted nahaneji lidi pres akce jako s tim Tmobilem..no je to srandovni..stejne jednou lidi prijdou na to jak je strava skvela zalezitost..nejmene do doby nez prijde neco lepsiho:D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BADHORSE: Ja vim, driv sem to pouzival. Na kolo a behani pouzivam Stravu, ale do endomonda si davam vsechny mozny aktivity a sem linej to nekam prenaset.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BADHORSE: Ty šašci z endomodna uz jsou z odlivu zakazniku tak smutny, ze spamujou emailama byvale uzivatele... "Ahoj, v unoru si nebyl na kole? Jakto? Koukej jezdit s endomondem, styska se nam". Dobre jim tak :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: on ho umel a odstranil, protoze endomondo zakazalo pristup do jejich databaze, to byl muj hlavni duvod proc jsem u Endomonda zrusil premiove clenstvi tak pred pul rokem
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    neni naka informace jestli tapiirik bude umet v brzky dobe endomondo ?
    STAJA
    STAJA --- ---
    EPE: no nejzajimavejsi je videt aktualni tep, tak pokud nemas drzak na riditka tak to asi smysl nema...
    EPE
    EPE --- ---
    Priznam se, ze jsem nesel do historie moc zodpovedne, tak me nekamenujte, jestli se bude opakovat dotaz ;-) :
    Jaky je nejlepsi resp. levny a spolehlivy snimac HR pro pouziti spolecne s app (Android) Endomondo popr. Sports Tracker a ma to vubec smysl ?? Tak aby se mi to za mesic jen zbytecne nevalelo doma. Cyklistika/Hiking/Workout ... dikes za nazory
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam