• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: no to je dobry vedet takhle po boji, ale dik za info :). nekdy v tydnu pojedu reklamovat ty ambity, tak zkusim omrknout F.
    a vubec co to je autdor hodinky, kterym se jentak zacne zasekavat tlacitko ? to ze jsem kvuli tomu ve vanici skoro odnavigoval na smrt 6 lidi neni pro suunto zrovna dobra reklama :)..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: Souhlas ale ty hodinky už nejsou jen hračka, některý funkce opravdu využitelný :-) , myslím funkce mimo primární měření aktivity. takže zas to neber tak jak píšeš:-)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: teď přes for bike mel garmin týdenní akci a velký slevy, F2 prodávali jako úplnou novinku za 9 tisíc což byla bomba cena.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: ale jako jo v podstate resim kraviny a akorat chci novou hracku...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    OODOOW: libi se mi, ze na tech fenixech je oproti ambitum1 vse v jednom. kdyz si dam aplikaci na bourku, tak nezjistim vychod slunce a tak. celkove mi ten koncept aplikaci prijde trochu mimo oproti hodinkam co to maj v zakladu vse. v app zone je tuna balastu. nema to zadnou tu funkcni ala bez v jednom nastavenym tempu. F ma lepsi navigaci. no vzpomnel bych si casem asi na vic veci :).
    a cenovej rozdil F1 vs F2 je 2k, to si klidne prihodim. teda za predpokladu, ze bych ty ambity treba za 4k prodal..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Jinak teď z praxe, mám garmin Tactix, to je v podstatě totožnej model přes tím než vyšly F2. GPS se chytá ve většině případů okamžitě, inverzní displej mi osobně vyhovuje, i vzhledově tím hodinky dostaly hodně navrch. Používám je i na běžný nošení, vydrží měsíc v režinu hodinek, 16 hodin na GPS, 50 hodin na ultratrac (stejně jak u F1). Menu se dá libovolně upravovat Notifikace signálem nebo vibrací. Navigace dle předem naklikané trasy funguje výborně a rychle, takže jde používat i na kole. To u Edge 500 bylo horší, protože než se mapa otočila, už jsem často byl za bodem otočení.
    Celkově mi přijde že se Garmin snaží dělat hodinky, který by se dali pouzžívat i na běžný nošení. Notifikace zmeškaných událostí přes BT u Iphone, na android se zatím čeká.
    Takže je vůbec nesundávám z ruky, ranní buzení vibracema hodně dobrá věc!
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    RESCAPE: Však jo, proto jsem psal, co se běhu týká. Kdo chodí často plavat, tomu se to může hodit.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    OODOOW: Fenix2 například dostaly funkci měření bazénů, to pokud se nepletu naposled uměly jen 910xt. Mají úpravu software pro multisport, to znamená že se nemusí v menu měnit profil a změnu profilu to nabídne hned po startu aktivity atd..
    Změny pro někoho minimální ale někdo věřím že to využije :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    OODOOW: Šest dolacu za měsíční zkoušku je prd ;)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    OODOOW: Kup. Ale zrovna tohle uz jde davno zdarma treba pres http://veloviewer.com/ :))
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    KRUDD: super, ještě pár takovej featur a možná si ten premium fakt koupím :-)
    HEXXX: a proč? o co je fenix2 lepší? co jsem četl, tak to ani moc posun oproti fenix1 není, teda co se běhu týká
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    heh tak me posledni dobou ty fenix2 docela nahlodavaj, sice to ma hnusnej iface, ale nejak bych si asi zvykl.

za kolik myslite ze bych mohl strelit lehce omlacene ambit1 ? jeste je musim hodit na reklamaci, zasekava se tam to hlavni tlacitko v zamacknute poloze. takze za predpokladu ze je vyreklamuju a budou opravene..
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    A máme tu novou featuru :)
    What’s in Your Trophy Case? | Strava
    http://blog.strava.com/whats-in-your-trophy-case-7495/
    WERT
    WERT --- ---
    Wahoo Fitness Adds Android App, Turns Billions More Smartphones into Cycling Computers
    http://www.bikerumor.com/...adds-android-app-turns-billions-more-smartphones-into-cycling-computers/
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    NYX:
    WERT:
    dík, ono stejně bylo naprd připojení, takže to nic nevyhledalo.
    WERT
    WERT --- ---
    Realtine segments je dobry kdyz chces zajet segment lip, nebo jedes na kom...

A nechces cekat az na konec jizdy abys vedel jak si dopadl...
    NYX
    NYX --- ---
    EKEAZE: bez realtime segments proste das record, odjedes co chces a po vypnuti a uploadu to dohleda vsechny segmenty co jsi projel. s realtime segments ti to da uz behem jizdy vedet, ze jsi projel segment a jak rychle - nemusis cekat nez definitivne dojedes. (aspon tak to chapu, nepouzivam to :))
    EKEAZE
    EKEAZE --- ---
    Nainstaloval jsem stravu na iphone, nikdy jsem ji nepouzival. Chapu to dobre, ze realtime segments funguji tak, ze dam proste record a ono to samo nacte segment, ktery zrovna jedu a vytvori cas ? Tedy ze nemusimfurt davat record/stop ?
    WERT
    WERT --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    testuju nalepku na mobil :)
    valami - Acuplus.org
    http://www.akuplus.org/product

zvysi kapacitu baterky o 40%
    zkrati nabijeni o 20-45%
    mobil zere min baterky....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam