• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NTR23: taky mi to nejde..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Funguje vám sync z Garminu na Stravu skrz Tapiriik?

Z garminu vidím OK, ale Strava hází křížek a hlášku
    This activity was not synchronized to the following services:
    Strava: You've excluded this activity from synchronizing to Strava.

Už jsem vyzkoušel všechny možné kombinace v nastavení, vždy hodinu počkal do synchronizace a zase chyba.

Díky
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    RESCAPE: nastaveni v garmin express tam to jde vypnout
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ANGLAN: jestě včera to šlo normálně tak jak píšu, tak dej pak vědět čím to bylo nebo nebylo
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    RESCAPE: Ted z hlavy nevim jestli je to v nastaveni... pak mrknu... ale ja to mel celou dobu jak ty rikas "po kliknutí na odeslat aktivity to nabídne, odeslat všechny nové nebo vybrat aktivity. " ... ale pak jsem nejak rozbehnul ten jejich new look web page, ktery se mi nelibilo, mrsknul jsem to tedy zpet na old look web, a od ty doby to loaduje automaticky... mrknu na ty settingy pak
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ANGLAN: Po připojení hodinek mi to automaticky neuploaduje, po kliknutí na odeslat aktivity to nabídne, odeslat všechny nové nebo vybrat aktivity.
    V podstatě nikdy se mi nestalo že by to začalo samo uploadovat, takže netuším kde by mohl být problém, v nastavení nic není?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Nevite nekdo o nejakym zpusobu jak na Garmin Connectu zaridit aby se veskere data automaticky nenahravali z hodinek? Ja se o svy garminy delim s manzelkou, takze nektere data na svzm profilu nechci, a stejne tak zena nechce automaticky uploadovat moje data na svuj profil... zatim jsem snad jen prisel na to ze se automaticky uploaduje kdyz mas hodinky v docku, a pak spustis garmin connect... pak bum, uz to uploaduje vsechno... ale kdyz na tohle clovek nemysli, tak pak to promazavat je hnuj...
    WERT
    WERT --- ---
    SOC 13: Wahoo’s Universal TICKR HR Monitor Shipping, RFLKT iPhone Bike Computer gets a +
    http://www.bikerumor.com/...s-universal-tickr-hr-monitor-shipping-rflkt-iphone-bike-computer-gets-a/
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Garmin | Nový GPS cyklopočítač Garmin Edge 1000 s velkým displejem a řadou nových funkcí
    http://www.garmin.cz/aktualne/nove-produkty/garmin-edge-1000-nejlepsi-gps-cyklopocitac.html
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    OODOOW: Na behani tam pribylo prave dost veci, ale asi to jsou zbytecny/nepresny veci - VO2 max, recovery time, ground contact time a cadence (http://garmin.blogs.com/...02/introducing-f%C4%93nix-2-the-ultimate-multisport-adventure-watch.html)
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: no to je dobry vedet takhle po boji, ale dik za info :). nekdy v tydnu pojedu reklamovat ty ambity, tak zkusim omrknout F.
    a vubec co to je autdor hodinky, kterym se jentak zacne zasekavat tlacitko ? to ze jsem kvuli tomu ve vanici skoro odnavigoval na smrt 6 lidi neni pro suunto zrovna dobra reklama :)..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: Souhlas ale ty hodinky už nejsou jen hračka, některý funkce opravdu využitelný :-) , myslím funkce mimo primární měření aktivity. takže zas to neber tak jak píšeš:-)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: teď přes for bike mel garmin týdenní akci a velký slevy, F2 prodávali jako úplnou novinku za 9 tisíc což byla bomba cena.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: ale jako jo v podstate resim kraviny a akorat chci novou hracku...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    OODOOW: libi se mi, ze na tech fenixech je oproti ambitum1 vse v jednom. kdyz si dam aplikaci na bourku, tak nezjistim vychod slunce a tak. celkove mi ten koncept aplikaci prijde trochu mimo oproti hodinkam co to maj v zakladu vse. v app zone je tuna balastu. nema to zadnou tu funkcni ala bez v jednom nastavenym tempu. F ma lepsi navigaci. no vzpomnel bych si casem asi na vic veci :).
    a cenovej rozdil F1 vs F2 je 2k, to si klidne prihodim. teda za predpokladu, ze bych ty ambity treba za 4k prodal..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Jinak teď z praxe, mám garmin Tactix, to je v podstatě totožnej model přes tím než vyšly F2. GPS se chytá ve většině případů okamžitě, inverzní displej mi osobně vyhovuje, i vzhledově tím hodinky dostaly hodně navrch. Používám je i na běžný nošení, vydrží měsíc v režinu hodinek, 16 hodin na GPS, 50 hodin na ultratrac (stejně jak u F1). Menu se dá libovolně upravovat Notifikace signálem nebo vibrací. Navigace dle předem naklikané trasy funguje výborně a rychle, takže jde používat i na kole. To u Edge 500 bylo horší, protože než se mapa otočila, už jsem často byl za bodem otočení.
    Celkově mi přijde že se Garmin snaží dělat hodinky, který by se dali pouzžívat i na běžný nošení. Notifikace zmeškaných událostí přes BT u Iphone, na android se zatím čeká.
    Takže je vůbec nesundávám z ruky, ranní buzení vibracema hodně dobrá věc!
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    RESCAPE: Však jo, proto jsem psal, co se běhu týká. Kdo chodí často plavat, tomu se to může hodit.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    OODOOW: Fenix2 například dostaly funkci měření bazénů, to pokud se nepletu naposled uměly jen 910xt. Mají úpravu software pro multisport, to znamená že se nemusí v menu měnit profil a změnu profilu to nabídne hned po startu aktivity atd..
    Změny pro někoho minimální ale někdo věřím že to využije :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    OODOOW: Šest dolacu za měsíční zkoušku je prd ;)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    OODOOW: Kup. Ale zrovna tohle uz jde davno zdarma treba pres http://veloviewer.com/ :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam