• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SALO
    SALO --- ---
    WERT: iba celkovu agregaciu
    WERT
    WERT --- ---
    STAJA: Na strave ale statistiky cos najel na jakym kole ale mas...
    STAJA
    STAJA --- ---
    MILTRON: je fakt ze na velovieweru jsem nekoukal, ikdyz ho pouzivam a jeste i na raceshape nebo jak je ten web z ktereho se da nahrat segment primo do graminu jako course s casem pro virtualniho partnera... zkouknu to, dikes
    STAJA
    STAJA --- ---
    MILTRON: je fakt ze na velovieweru jsem nekoukal, ikdyz ho pouzivam a jeste i na raceshape nebo jak je ten web z ktereho se da nahrat segment primo do graminu jako course s casem pro virtualniho partnera... zkouknu to, dikes
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    STAJA: Vyresily by tvuj problem s filtrovanim detailni statistiky v jine aplikaci? Viz http://veloviewer.com nebo http://www.jonathanokeeffe.com/strava/annualSummary.php
    STAJA
    STAJA --- ---
    NTR23: Já používám oboje a komunita přátel mi přijde naopak u Stravy lepší... Jediný proč mám zároveň endomondo jsou statistiky, vadí mi, že ve stravě nemůžu třeba kouknout kolik jsem najel loni na silničce a kolik na mtb, případně kolik na jakém mtb, prostě různé filtrování podle toho na čem jsem trénink absolvoval :/
    NTR23
    NTR23 --- ---
    k diskusi Strava-Endomondo.

Bavím se známým, který je na Endomondu a na můj popud vyzkoušel Stravu. K úplnému přechodu říká, že na Stravě prostě chybí v čr ta komunita přátel a nejsou tam tréninkové plány. Jen logy aktivit.
    SALO
    SALO --- ---
    BADHORSE: na tom nezalezi, to sa v relativne kratkom case (minuty az hodiny) dopocita a zobrazi automaticky.
    ale hlavne tvrdi, ze tam uz nejaky iny cas ma, takze je to dvojnasobne irelevantne. :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: nebo segment byl vytvoren az po tvem pokusu.
    SALO
    SALO --- ---
    SMOKY: moze sa stat, ze kvoli zlemu signalu/vzorkovaniu tvoja trasa mala prilis velku odchylku od toho rastru, co definuje segment,
    takze to ten algoritmus u nich nepochytil. ak chces, mozes im napisat na support a oni to vedia "nasilu" sparovat so segmentom. robia
    to v takychto pripadoch bezne.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MILTRON: Prave, ze ne. Casy z jinejch segmentu mam zapocitany. Zajimalo by mne cim to je. Holt to musim jet zajet rychlejc :).
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SMOKY: Nemas to jako "private"? Nebo zaskrtnuto "commute"? Nebo to poznalo ze si treba dopoval a diskvalifikovalo te to? :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Strava: u segmentu sem v zebricku na nejakym urcitym miste, ale ve skutecnosti mam u segmentu lepsi cas, kterej se u nej sice zobrazuje jako muj nejlepsi, ale v zebricku neni zohlednenej. WTF?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Every Mountain Bike Trail in the World On One Map! | Mpora Action Sports Network
    http://mpora.com/articles/every-mountain-bike-trail-in-the-world-on-one-map
    NYX
    NYX --- ---
    WERT: Motion-X import gpx umi, cachovat mapy umi (openstreetmaps vcetne terennich). jine mapy asi nebude umet cachovat nic, aspon ne dlouhodobe (licence to zakazuje u apple map, google map i bing map)

MotionX je nicmene DOST user unfriendly :)
    WERT
    WERT --- ---
    Mohl by mi prosim nekdo jako dementovi (dost polopaticky) poradit jakou appku si mam stahnout do iphonu… abych do toho mohl importovat GPX trasy z netu (a jak na to?)
    byly tam idealne nejaky cesky turisticky mapy… a pripadne neco co funguje i v zahranici.

Potrebuju turisticky znacky, vrstevnice, pokudmozno orientacni body

Ja sem sem se neco pokousel rozchodit ale nejak jsem se nedobral niceho co opravdu funguje a neni to naprosto krkolomna zalezitost.

Diky za tipy
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    neni tu nekdo, kdo by mel withings pulse, a byl by mi ho ochotny (treba za drobnou uplatu) na par dni pujcit?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    A nevite co se deje ? nejde uz druhym dnem. Nejaka planovana udrzba ci co ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Ale tak nakonec mi to pomohlo, ten export z Cykloserveru naimportuju do Bikeroutetoasteru, znova vyexortuju, naimportuju do SportsTrackeru a mám co jsem potřeboval. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam