• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BADHORSE:
    OSM Map On Garmin - OpenStreetMap Wiki
    http://wiki.openstreetmap.org/wiki/OSM_Map_On_Garmin
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    vi nekdo jak si z OSM udelat vlastni vyrez a nahrat do garmina
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Bude mi na ant+ kompatibilnim Android mobilu (Samsung Galaxy S5) fungovat tepak od Garminu ve Strave (pripadne jinejch aplikacich)?
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: to si asi jeste sedne, ne? mozna to jen chvilku trva...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: jo, jasný, změnil jsem to, ale trofeje zůstaly
    SALO
    SALO --- ---
    SALO: Strava > Settings > Display Preferences > Default Sport: Cycling
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: Strava > Edit this activity > Activity Type > Ride
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Tak našel jsem další botu. Už to na Starvu automaticky z GC funguje, ale mám hodinky FR220, které mají jen RUN mód. Jedu na kole, syncuju přes Blutooth do mobilu. Změním v mobilu aktivitu z běhu na cyklo. Pak reloaduju stravu, po pěti minutách se to tam objeví, jenže jako běh. Takže jsem získal běžecké trofeje neprávem. Musím to nějak vyladit a nebo fakt zůstanu u Copymysports a budu čekat na sync hodinu jako dosud.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: dáš upload a potom garmin get started
    BATY
    BATY --- ---
    a kde to je v na te strave? do jde jen s premium uctem?
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: četl zběžně
    tak možná nejde v síti kde teď jsem, zkusím doma

dík
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BATY: A četl jsi ten článek? Users can currently link with a Strava account; availability for MapMyFitness and Endomondo will be coming soon.

A strava jede
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: aha, tak to bych zkusil, kdyby strava jela :)
    endomondo to asi jeste nema, coz? to jsem proklikal a nikde jsem nic nenasel...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BATY: Ale to tak právě je. Ty dáš Stravě povolení, že si ty data s GC může vzít.
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: aha, no ja jsem bych to prave potreboval obracene, do garmin connectu se mi to nahraje samo pres garmin express po pripojeni garmina k pc... tak by mi spis pomohlo, kdyby to GC poslal dal a ne obracene, protoze, kdyz uz to davam na stravu, tak na GC uz tu aktivitu davno mam...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BATY: Naopak. Ve stravě zadej heslo do Garmin connectu.
    http://www.strava.com/upload/device

BATY
    BATY --- ---
    A garmin uz to nejak teda podporuje? Cekal bych, ze ode me bude chtit username a pass na stravu, ale nikde jsem nic takoveho v tom novem g connectu nenasel...
    TWARR
    TWARR --- ---
    NTR23: Kdyz to zavadeli u suunta, tak to ze zacatku blblo. Ted uz je to ok, hádám jen poporodni problemy
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Zkoušeli jste to už někdo Garmin->Strava? Píšou že k syncu dojde do deseti minut, ale ani po hodině nic. Tak jsem zase zapnul copymysport.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Teď by ještě mohli do Forerunner220 přidat cyklo mód
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam