• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    STAJA
    STAJA --- ---
    LEDOFREDO: Na endomondu jsem zacinal a shodou okolnosti pred tremi dny jsem zrusil sync z garminu na endomondo a uz pouzivat nebudu, je to jednoduchy a pro vetsinu i dostacujici, ale za 3 roky se tam nic nezmenilo. Pro me jednou z nejdulezitejsich veci jsou segmenty ktery ti ukazou jak na tom jsi, kdyz porovnavas jen sebe, vytvoris si i privatni segmenty kde testujes svoji vykonnost. Bonus je ted ze strava automaticky porovnava behy kdyz bezis stejnou trasu. Garmin konecne se sebou zacal neco delat a predelal rozhrani a v lete pribyly segmenty i na garmin connectu, ktere jdou ted nove nahrat do Garmin edge 510, 810 a 1000. celkem vychytavka a jednoduse se da porovnavat se svym nebo i nekoho jineho casem behem jizdy. Co se tyce statistik tak pouzivam tohle http://www.mytreneek.cz/?a=denik/stranka&nick=Staja a prijde mi to prehlednejsi a vidim hned presne co a jak jsem delal pri jake intenzite. Navic statistic je tam mraky, na co si clovek vzpomene. Kdyz skoncim trenink tak automaticky se pres BT ulozi z edge 510 na garmin connect, ten udela hned sync na stravu a az se prihlasim na mytreneek, to kontroluje nove aktivity na strave a ulozi mi je to. Sparuje to i beh a kolo oproti strave.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    jestli je endo mrtvy tak strava je overrated hype, ktery taktez brzo odezni

- za me endo prebiji stravu, jak je psano nize, prijdou mi tam lepsi statistiky a dodal bych ze endo je vic multi-sport, zatimco strava je cilena hlavne na kolo a beh
    - ted sem koukal, ze upravovali to garmin UI, pridali naky veci co ma konkurence (automaticke pojmenovavani behu podle mista obslehnute ze stravy kuprikladu) - jestli budou takhle pokracovat a vykradou vsechno dobry od ostatnich tak bych nakonec moh zustat jen u garminu, ale momentalne to mam tak, ze bezim s hodinkama, pak pustim BT, nahraje se to do gamin, endo a strava a pokud se chci na neco podivat tak jdu vzdycky do enda, prijde mi proste nejprehlednejsi ... do stravy jdu jenom pokud se chci podivat na zebricek nyxaku
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    pouzivam oboje, synchronizuje se mi to samo a endomondo mam nejaky veci radsi..treba u behani se mi u kazdyho behu lip nachazi kde jsem mel nejrychlejsich 5km, 3km apod..ma myslim lip delany statistiky za mesic, rok, podle sport, celkove, vyvoj treba prave casu na 5km v case apod. Na strave se mi aktualne fakt moc libi jak sama pozna trasy co beham, da je k sobe a analyzuje mi jak mi to kdy slo apod, fakt hodne pekny. Z hlediska ui mi prijde endomondo strava i runkeeper tragicky..obcas jsou nektery veci nesmyslne schovany ci nemozny.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    TAURUS: Ono to v minulosti mohlo být fajn, ale poslední dobou to fakt přebíjí STRAVA. Osobně jsem odešel od obou, koupil jsem si hodinky Garmin (Fenix 2), vydrží logovat až 20 hodin a šetřím si baterku na smartphonu. Přes Garmin Connect data sypu na endomondo, strava a mapmyfitness ;)
    WERT
    WERT --- ---
    TAURUS: je to proste takovej maglajs a neprehlednej odpad:)
    Endomondo bylo dobry na zacatku, pak z toho udelali desne osekanou kravovinu a ted uz tam ani nikdo neni. Strava je lepsi a ted uz ukazuje i recovery a fitness. Takze je to epsi nez endomondo.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    WERT: Můžeš to nějak rozvést? Já tam mám pár aktivních kamarádů a celkově mi vyhovuje.
    WERT
    WERT --- ---
    TAURUS: Endomondo je mrtvy
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Pořídil jsem měsíční free prémiovku Endomondo, vyplnil běžecký plán a chtěl jsem si napojit audiokouče na svoje bluetooth Jabra BT2045. Nějak se mi ale nedaří, aby audiokouč mluvil ze sluchátka, furt jenom z telefonu. Lehce jsem googloval a došel k názoru, že Endomondo je možné propojit jenom s nějakými dražšími Jabra headsety? Někdo nějaké zkušenosti?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Tak jsem nakonec dostal Polar H7 tak jsem koupil Runtastic... Dva behy a da se, ale nike+ to neni :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    FRANCIMOUR: mylsim ze mereni je zadarmo a jenom ty zony jsou premium, tady je nejakej popis https://www.endomondo.com/features

premiovka Enda mi nicmene neprijde draha, pri rocni platbe je to 20$ za rok coz mi prijde v pohode .. Strava vyjde trikrat tolik a to uz teda neplatim, neprinasi mi to nic zasadniho co bych nemel jinde (garmin+endo)
    COVBY
    COVBY --- ---
    SALO: Díky ti, mám to teprve chvíli.. tak snad to nebude dlouho trvat než to dají do kupy.
    COVBY
    COVBY --- ---
    Máme takový úplně debilní problém a nevim kam s nim... Když se přihlásím na Stravu a rozkliknu si jakoukoliv aktivitu, tak se mi neustále načítá na stránce mapa a graf převýšení, ale nezobrazí se. Když se odhlásím a kouknu na aktivitu, tak se vše normálně zobrazuje...
    už jsem zkoušel resetovat Chrom, přeinstalovat javu a nic. Nemá někdo nápad co s tím?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Ty premia jsou docela mastnota teda :/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    LEDOFREDO: A umí to endomondo tep i bez premium?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MIKE23: mam to stejne (garmin -> endo,strava), ale musim rict ze nejlip se mi porad dela s endem a kdyz se chci podivat nekam na prubeh/vysledky/statistiky tak jdu do enda
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MIKE23: To je pro muj radoby beh zbytecne:/ snazim se prestat kourit tak se chci nimrat v blbinkach abych nemel chute:)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    FRANCIMOUR: Začínal jsem na app Endomondo, pak chvilku testoval STRAVA, ale nakonec jsem si pořídil GPS hodinky Garmin Fenix 2 a před Garmin Connect synchronizuji jak Endomondo, tak i STRAVA. U telefonu je nevýhodou, že to dost saje baterku ... hodinky mi vydrží až 20 hodin, s mobilem jsem se dostal na cca 5 hodin. Doporučuji appku STRAVA, ale taky záleží na sportech, které tím chces logovat ;)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ten vypis obsahuje ty nejbeznejsi aplikace, takze s tim urcite vystacis -- vetsina bezcu z nyxu pouziva Stravu, ja pouzivam Stravu a Endomondo, ale Stravu mam jen kvuli te nyx skupine, me osobne Strava nevyhovuje a na mym telefonu hrozne podvadela v mereni vzdalenosti (+1km na 10km) .. Endo bylo mnohem presnejsi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRANCIMOUR: osobne Endomondo, ale pulka nyxu je na Strave.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Omlouvám se asi za blbou otázku, která se tu točí často, ale kterou app používáte na běhání s tel.? Kupuju si hrudní pár a funguje pouze s :
    Wahoo Fitness app, Strava, RunKeeper, Runmeter, MapMyRun, Endomondo, Runtastic, MapMyFitnessMapMyRide, MotionX-GPS

A jelikož mám doteď nike tak nevím kterou :D děkuji moc a omlouvám se.
    Chci znát názor profíků....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam