• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    RESCAPE: vis víc ? zajímal by menten virb za kolik by ho dali
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Opět budou nějaký slevy. Minulej rok to stálo za to. Takže kdo plánuje něco pořídit doporučuji počkat.
    Garmin | FOR BIKES 2015
    http://www.garmin.cz/aktualne/vystavy-predvadeci-akce/for-bikes-2015.html
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    STAJA: Coz pripada v uvahu, ale veskery prislusenstvi ke kamere pak stoji hrozne moc dalsich penez. Co nejake alternativy ? Zkousel jste nekdo SJ4000 ? Jinak, nebudeli zbyti, virb vypada jako prijatelna varianta tech lepsich kusu a vydrz neni taky k zahozeni.
    NYX
    NYX --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    NYX: btw a kdy to bude? :)
    STAJA
    STAJA --- ---
    FATBOZZ: Pokud se nepletu tak to umí GO Pro i Garmin Virb.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Mate zkusenosti a mohli by jste doporucit nejaky produkt na snimkovani za jizdy ? Chtel bych mit na helme kameru a na riditkach nejaky remote control. Kdyz bych chtel nejakou fotku jen bych zmacknul riditkovou spoust. Nechci natacet kontinualne video,ale kdyz uz tak by to mohla ta sportovni kamera umet. Nebranim se i dovozu DX.com. Nicmene priorita je ten remote control na jednotlivy snimky a presny cas v exifu/filename na sync s GPS.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    SALO, NYX: Aha, jo, už jsem to taky stihl vygooglit a fakt to funguje. Tak to jsou ti jejich supporťáci ještě větší kreténi, než jsem si prvně myslel. :-(

Každopádně pokud někdo používáte Locus, nechcete mi opluskovat totok: http://help.locusmap.eu/topic/set-different-gpx-creator-field? Dík! :-)
    NYX
    NYX --- ---
    Ale tady teda predpokladam, ze se v tomhle upload pres api a pres web chova stejne
    NYX
    NYX --- ---
    LISKNI_SI: Tag creator v tom gpx, kdyztak koukni do api dokumentace, je to tam popsane
    SALO
    SALO --- ---
    LISKNI_SI: GPX/TCX su textove XML subory, v hlavicke je string identifikujuci pristroj, ktorym bol vytvoreny zaznam. mozes si tam napisat, co chces, napr. nejaky Garmin, ktory ma barometer.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NYX: Kam se to "NECO with barometr" má napsat? Když jsem se posledně jejich supportu ptal, jak tam nahraju GPX, o kterým vím, že má dobře výšky, tak mi opakovaně tvrdili, že to prostě nejde a že mám smůlu.

(To GPX umím dostat např. z Locusu, SGS3 má barometr, ale Strava aplikace ho asi nepoužívá. Nicméně tam to GPX neumím nahrát jinak, než že to pak v device píše generický "Mobile".)
    NYX
    NYX --- ---
    btw: Wahoo RFLKT bude umet brzo navigaci :)

STAJA
    STAJA --- ---
    MION: 20hodin to je kdyz mam pripojene cidlo rychlosti, kadence, pres bluetooth telefon a sdilym online trasu na net. podsviceni mam na 2 z 10. kdyz jsem jeste k tomu vsemu mel zaplou navigaci, tak jsem mel po 10hodinach asi 35% pokud si dobre pamatuju.
    MION
    MION --- ---
    STAJA: super to potrebuji. Výrž baterie je opravdu 20hodin?
    STAJA
    STAJA --- ---
    MION: ano, ukazuje, to ukazuji vsechny edge vit nize.
    MION
    MION --- ---
    STAJA: 510 se mi libi asi nejvic. ukazuje i aktualni vysku?
    SALO
    SALO --- ---
    SMOKY: nijak. a pride mi, ze to celkove nejako moc riesite.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jak Garmin resi treba zmenu pocasi a atmosferickyho tlaku v prubehu workoutu ? Testoval sem barometrickej vyskomer na mobilu a pokud sem treba jel na pul dne na kole a zrovna prechazela fronta, tak to postupne ulitavalo celkem od dost. Ono to bude asi ve vysledku pro nastoupany metry hrat minimalni roli, ale zajimalo by mne, jetli to nejakej algoritmus jeste koriguje.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jj :)..jenom doplnim.... trasa MTB 18,4km

vyskove metry prepocitane stravou (smartphone): 679m
    vyskove metry Garmin Edge 705: 1146m
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam