• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    KORAL
    KORAL --- ---
    TWARR: Asi nejvíc co bych od toho čekal, je nastavení intervalů na intervalové tréningy. Což se dá použít třeba ke střídání sprintu a normál běhu, atd ...
    GPS vysloveně nepotřebuji, ani sledování času. Kompas je sice pěkná věc, ale v přírodě se trochu vyznám. Co bych chtěl je vodotěstnost, abych se nebál s nimi ponořit do vody/zaplavat.
    A asi aby sklo něco vydrželo a baterka neskončila po 3 dnech :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: co to znamena hodinky na fitness? co od toho ocekavas?
    NYX
    NYX --- ---
    KORAL: Fenix rada od Garminu, Ambit rada od Suunta a V800 od Polaru, jinak asi nic moc nebude (ty XT od Garminu nezminuju kvuli designu)

Fenix 2 bych nedoporucil, mam je a jsou lehce...ehm...zabugovane.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Psal jsem to do fitness auditka, ale tam mi lidi moc neporadili, až na jednu vyjímku a tami doporučila tento klub, tak dávám sem :)
    Díky za případné rady ...

Hoj lidi, chci se Vás zeptat na doporučení hodinek na fittnes.
    Líbí se mi co se funkcí a výdrže týká, tyto : Garmin Forerunner 920 XT HR RUN

Ale nelíbí se mi jejich disajn/vzhled.
    Dokázali by jste mi , ti z vás co mají nějaké zkušenosti doporučit jiné, cena max do 15 000,- .

Díky

Byli mi doporučeny případně : Garmin Fenix 2
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    O_THREE: tak uz se mi to povedlo, jen mi prijde trosku neprakticke vlozit si interval pomoci kalendare pouze na konkretni den :-( je nejaky jiny zpusob?
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    help: jak se da do Garmin Forerunner 620 dostat intervalovy trenink? V garmin conect jsem si vytvoril intervaly a odeslal do zarizeni. Vse probehlo v pohode, tedy aspon jsem nezpozoroval zadnou chybu, ale v hodinkach mezi treningy ani intervaly nic nevidim :-(
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: je to na hovno ale delaj zlaty... :D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MILTRON: ja se vlastne ani o tom nechci bavit...mam sve krasne 910xt (ktere si akorat ted budu meznit za 920) a eTrexe 30 a tim padem mam vsechno pokryty :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BADHORSE: 3-4h sviceni displaye na jedno nabiti... to opravdu neni moc. A kvuli slaby baterce, v tom pry nebude ani GPS? :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MILTRON: co jsem slysel tak baterka je pekne na hovno
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Strava announces Apple Watch application - VeloNews.com
    http://velonews.competitor.com/2015/03/news/strava-announces-apple-watch-application_362588

Uz jste nekdo premyslel nad iWatch na sport? Co si o tom myslite? Koupite si to nekdo? Uz je pro to i Strava app.
    NIA
    NIA --- ---
    CORNELA: endo web, pod ikonou Settings > Subscription
    WERT
    WERT --- ---
    CORNELA: na www.strava.com :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    FATBOZZ: nevím, ale minulej rok tam novinku fenix 2 prodávali tuším skoro o tři tisíce levněji než normálně. Takže je možný že se tam vyloupnou zase nějaký zajímavý ceny, co se týká kamer nevím. Nebylo to každopádně na všechno jen pár hlavních modelů od každé řady a ta akce minulej rok trvala do konce března, tzn ne jen na forbikes.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    RESCAPE: vis víc ? zajímal by menten virb za kolik by ho dali
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Opět budou nějaký slevy. Minulej rok to stálo za to. Takže kdo plánuje něco pořídit doporučuji počkat.
    Garmin | FOR BIKES 2015
    http://www.garmin.cz/aktualne/vystavy-predvadeci-akce/for-bikes-2015.html
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    STAJA: Coz pripada v uvahu, ale veskery prislusenstvi ke kamere pak stoji hrozne moc dalsich penez. Co nejake alternativy ? Zkousel jste nekdo SJ4000 ? Jinak, nebudeli zbyti, virb vypada jako prijatelna varianta tech lepsich kusu a vydrz neni taky k zahozeni.
    NYX
    NYX --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    NYX: btw a kdy to bude? :)
    STAJA
    STAJA --- ---
    FATBOZZ: Pokud se nepletu tak to umí GO Pro i Garmin Virb.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam