• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KORAL: to bude asi nejlepší, když si koupíš obyč a nemusíš tohle řešit. Jinak mám stejný problém jako Marek s Fenix2 ... posledni aktualizace se jim hrubě nepovedla a stabilita hodinek je velmi špatná. Doporučit je aktuálně nemohu nikomu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    MIKE23: špatný odhad :)
    Spíš když nad tím přemýšlím dýl, to dopadne tak, že koupím čistě hodinky na sport a bude. Staré jen prostě opráším a budu nosit dál, stále fungují a jsou k světu ;-)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KORAL: připadá mi podle toho jak píšeš, že hledáš spíše hezké hodinky na vzhled, ale funkce jsou nepodstatné.
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: fungujou.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    KORAL: tva mezni hranice by mela byt nekde do 3000kc, protoze na interval potrebujes jen stopky, to umi i moje "business hodinky". Protoze je chces na trenink, tak nemusis resit design. Dotrenujes sundas a das si sve standartni kundolapni hodinky. Protoze je asi budes pouzivat i indoor treba na pase..tak by se ti vic ne gps hodil krokomer.

FR70 | Garmin
    https://buy.garmin.com/en-US/US/into-sports/running/fr70/prod104012.html
    KORAL
    KORAL --- ---
    TWARR: Ty Polar M400HR vypadají dobře. Máte někdo osobní zkušenost ?

BADHORSE: Souhlasím, byla to mezní hranice, kam jít :-)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    totalni zbytecnost kvuli tomu co potrebujes utracet za hodinky "max do 15 000,-" kdyz nepotrebujes gps
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: ambity mely intervaly takovy dost krkolomny. jinak tohle ti splni jakykoliv tomtomy i polar m400.
    KORAL
    KORAL --- ---
    TWARR: Asi nejvíc co bych od toho čekal, je nastavení intervalů na intervalové tréningy. Což se dá použít třeba ke střídání sprintu a normál běhu, atd ...
    GPS vysloveně nepotřebuji, ani sledování času. Kompas je sice pěkná věc, ale v přírodě se trochu vyznám. Co bych chtěl je vodotěstnost, abych se nebál s nimi ponořit do vody/zaplavat.
    A asi aby sklo něco vydrželo a baterka neskončila po 3 dnech :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: co to znamena hodinky na fitness? co od toho ocekavas?
    NYX
    NYX --- ---
    KORAL: Fenix rada od Garminu, Ambit rada od Suunta a V800 od Polaru, jinak asi nic moc nebude (ty XT od Garminu nezminuju kvuli designu)

Fenix 2 bych nedoporucil, mam je a jsou lehce...ehm...zabugovane.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Psal jsem to do fitness auditka, ale tam mi lidi moc neporadili, až na jednu vyjímku a tami doporučila tento klub, tak dávám sem :)
    Díky za případné rady ...

Hoj lidi, chci se Vás zeptat na doporučení hodinek na fittnes.
    Líbí se mi co se funkcí a výdrže týká, tyto : Garmin Forerunner 920 XT HR RUN

Ale nelíbí se mi jejich disajn/vzhled.
    Dokázali by jste mi , ti z vás co mají nějaké zkušenosti doporučit jiné, cena max do 15 000,- .

Díky

Byli mi doporučeny případně : Garmin Fenix 2
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    O_THREE: tak uz se mi to povedlo, jen mi prijde trosku neprakticke vlozit si interval pomoci kalendare pouze na konkretni den :-( je nejaky jiny zpusob?
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    help: jak se da do Garmin Forerunner 620 dostat intervalovy trenink? V garmin conect jsem si vytvoril intervaly a odeslal do zarizeni. Vse probehlo v pohode, tedy aspon jsem nezpozoroval zadnou chybu, ale v hodinkach mezi treningy ani intervaly nic nevidim :-(
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: je to na hovno ale delaj zlaty... :D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MILTRON: ja se vlastne ani o tom nechci bavit...mam sve krasne 910xt (ktere si akorat ted budu meznit za 920) a eTrexe 30 a tim padem mam vsechno pokryty :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BADHORSE: 3-4h sviceni displaye na jedno nabiti... to opravdu neni moc. A kvuli slaby baterce, v tom pry nebude ani GPS? :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MILTRON: co jsem slysel tak baterka je pekne na hovno
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Strava announces Apple Watch application - VeloNews.com
    http://velonews.competitor.com/2015/03/news/strava-announces-apple-watch-application_362588

Uz jste nekdo premyslel nad iWatch na sport? Co si o tom myslite? Koupite si to nekdo? Uz je pro to i Strava app.
    NIA
    NIA --- ---
    CORNELA: endo web, pod ikonou Settings > Subscription
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam