• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SALO
    SALO --- ---
    BATY, MARASAN: je mozne, ze je to aj hw problem, mozno nejake mechanicke poskodenie a pod. + maju tendenciu zatekat cez tu usb klapku.
    kazdopadne budte radi. mne sa ta 705 obcas zasekne tak, ze jej musim dat reset, tak pri 5% jazd sa stava, ze zrazu prestane zobrazovat sklon
    a nastupane metre (ale v zazname su zapisane spravne), tak 5x do roka sa len tak sama od seba resetne a urcite som este na nieco zabudol.
    kazdopadne mam ju 5 rokov, uz som vymienal horny kryt s tlacitkami, pretoze boli totalne predrane a mam novu bateriu. samozrejme x-krat
    mi spadla na asfalt, aj pri vysokych rychlostiach (pretoze ten uchyt je proste dementny, v tom su na tom tie novsie generacie podstatne lepsie).
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: ja mam 500 a ani jeden z techto problemu se mi teda jeste nestal, kdyz teda nepocitam to, ze kdyz se plazim nekde v lese do kopce, tak ze obcas pipne auto pause a pak se za 50 m zase zpane... kdyz je asi hodne listi na stromech
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: nie, mam na haku BT, sledovanie za jazdy, dotykovy display a podobne kraviny. a neslo mi ani tak o tu cenu, kludne si rad priplatim ale 510 je proste prilis velka/tazka.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Chceš všechny funkce E510 za cenu E25. Chápu to dobře?
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: a ak to nebolo jasne, cele to povzdychnutie nad Edge 25 bolo cisto zo sebeckeho pohladu, pretoze ak by mal barometricky senzor,
    vacsiu bateriu a vedel pripojit ANT+ power meter, tak si ho okamzite idem kupit... 510 mi proste pride prilis velka.
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: osobne ho nemam, takze ti presny zoznam nedodam ale moji znami sa stazuju na obcasnu korupciu suborov, vypadavanie signalu,
    nahodne resetovanie a pod. minimalne 3 ludia z mojho okolia uz maju vyreklamovany druhy alebo treti kus. tym nechcem povedat, ze napr. moja
    705 je z tohto pohladu na tom nejak super, ma podobne vrtochy a uz som sa s tym nejak zmieril ale zaroven ma to odradza od kupy zariadenia,
    ktore na tom nebude o moc lepsie.. :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    No ale co konkretne je zabugovany SALO asi nenapise, tohle mi prijde jako vykrik do tmy. 500 nema Glonass, tak mozna neni stoprocentne presna/rychla.
    TWARR
    TWARR --- ---
    SALO: skoda :) budu se zbavovat petistovky :D
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: ano, je to tiez moznost ale 500 je 5 rokov stary dizajn, zabugovany firmware, ktory sa uz neupdatuje, pomaly interface... :/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    20 a 25 je prece nahrada 200, takze nic neocekavanyho. No a k 510 za moc penez je alternativa 500, ktera umi vsechno az na BT a garminovskej live cosi na sdileni jizdy online
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Ok
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: nerozumiem, co si tym chcel povedat. ze na topografickej mape nie su zaznacene asfaltove cesty? :)
    videl som data z Edge 200, nastupane metre su typicky podhodnotene o 25% a viac oproti zariadeniu s barometrickym senzorom. to vnimam ako dost podstatne negativum.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Jezdím po silnici a ne traily.
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: ten nepritomny barometricky senzor je ale velke minus. GPS meranie vysky je hausnumero, to lepsie spocitas prstom na mape s vrstevnicami.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Já to třeba uvítám. Mám forerunnery220, jenže nemají cyklo režim, takže mi to rozbíji rekordy v běhu. Cyklo režim pak přepnu až v garmin connectu.
    A jezdím jen trénungy na silnici, nepotřrebuji mapy a navigaci. Líbí se mi edge 510, ale je trochu přes rozpočet
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: nepopieram, ze svoj segment trhu si to najde, napr. sucasnych uzivatelov Edge 200.

bolo to len take osobne povzdychnutie cloveka, ktory hlada nejaky doplnkovy pristroj k svojmu mapovemu Gaarminu,
    ale 510 mu pride prilis velky (a drahy) a Edge 25 zase strasne ojebany na zasadnych featurach a vydrzi..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Tak jsou jezdci, kteří jezdí méně. A nevyužijí o tisíce dražší model
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SALO: jj to me odradilo.. :)
    SALO
    SALO --- ---
    oh, a nepodporuje ANT+ power metre, tak to je uz uplny killer.. to znie ako marketingove/obchodne rozhodnutie ale imho odradi mnozstvo ludi,
    ktori by si ho inak kupili na kratsie treningy a zavodenie, ked by mohli nechat velky mapovy Garmin doma. FAIL.
    SALO
    SALO --- ---
    SALO: a (Ascent uses GPS elevation fields, neither unit has a barometric altimeter)

skoda, Edge 25 by sa mi inak dost pozdaval.
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: jo, to vyzeralo zaujimavo az po tento riadok:
    – 8hr Battery life
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam