• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LACHAUER: za to imao nemuze aplikace, jako spis horsi gps v mobilu. Vymen telefon a bude to v poradku.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Zdravím, občas se mi stává, že se Endomondo zblázní a trasa vede úplně špatně - a to i v místech, kde je dobrá viditelnost satelitů (například tady v příloze - několikrát ten samý okruh, a poslední kolečko - po 9. kilometru - vede někam úplně jinam, i když ve skutečnosti bylo stejné jako předchozí). Používám k záznamu trasy starý mobil bez sim karty, takže je Endomondo odkázané jen na GPS. Máte zkušenost - stává se to normálně, je to běžná chyba aplikace? Pomohlo by dát do mobilu SIMku a upřesňovat polohu ještě pomocí dat? Díky.

MIKE23
    MIKE23 --- ---
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: este som to trochu skumal na 705. ked je aktivita stopnuta, Garmin vypnem a strcim ho do nabijacky, tak to ponecha aktivitu stale otvorenu.
    ale musi to byt iba cisto nabijacka do zasuvky, akonahle je to zariadenie pripojene ako usb mass storage, tak sa to resetne.
    STAJA
    STAJA --- ---
    NTR23: zrovna jsem na to chtěl poslat odkaz :)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    A jedem dál. E520
    The new Garmin Edge 520: Everything you ever wanted to know | DC Rainmaker
    http://www.dcrainmaker.com/2015/07/garmin-edge-520.html
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    V normálním sports trackeru jdou mergnout aktivity, bohuzel garmin connect neni normalni..
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: nepomoze, je to "feature".
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Snad pomuze pred strcenim do nabijecky stop a vypnuti. Musim zkusit. Trochu me to sere, protoze sme jeli čundr na kolech tři dny a chtel jsem to mit v jednom.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Garmin se prepnul do nabijeciho rezimu - nejely zadny funkce, jen progress bar, neslo nic prepnout. Po vytazeni nabijeci baterky (bylo to v lese) se vypnul a jak sem ho zapnul, tak aktivita ulozena a garmin po resetu counteru. Kamosuv forerunner to samy. GPSMap to taky nedela, ale ten nedobiji, jen funguje na externi proud.
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN: Treba Fenix 2 to nedela pokud je to fakt jen nabijecka a nejsou tam zadna data. Takze to neni tak, ze by to Garmin neumel kdyz se mu zrovna chce :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Ja ted byl trochu prekvapenej, ze po strceni do nabijecky se bezici aktivita ukonci a ulozi a dalsi data se ukladaji do nove. Ma to ovsem jak Edge 500 tak i hodinky ForeRunner, nejspis tedy zadna chyba nybrz feature
    SALO
    SALO --- ---
    SALO: samovolne sa prepina nastavenie "Lock on road" do default hodnoty "On". ani za tych 5 rokov sa mi nepodarilo presne zistit, za akych podmienok.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ad uchyt na novejsi generace - original od Garmina kolem tisicovky, doporucuju na aliexpresu za $7, free shipping.
    SALO
    SALO --- ---
    BATY, MARASAN: je mozne, ze je to aj hw problem, mozno nejake mechanicke poskodenie a pod. + maju tendenciu zatekat cez tu usb klapku.
    kazdopadne budte radi. mne sa ta 705 obcas zasekne tak, ze jej musim dat reset, tak pri 5% jazd sa stava, ze zrazu prestane zobrazovat sklon
    a nastupane metre (ale v zazname su zapisane spravne), tak 5x do roka sa len tak sama od seba resetne a urcite som este na nieco zabudol.
    kazdopadne mam ju 5 rokov, uz som vymienal horny kryt s tlacitkami, pretoze boli totalne predrane a mam novu bateriu. samozrejme x-krat
    mi spadla na asfalt, aj pri vysokych rychlostiach (pretoze ten uchyt je proste dementny, v tom su na tom tie novsie generacie podstatne lepsie).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SALO: Sigma nic takovyho nedela? Maji snad vsechny hodne maly, senzory myslim taky ANT+. Pak jeste Polar dela cyklo smartcompy.

Ja teda vzal radsi novy 500 nez starsi 705, protoze je mensi, mapy nepotrebuju (mam GPSMap 60) Popisovany problemy nemam, tak snad se nedostavi.
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: ja mam 500 a ani jeden z techto problemu se mi teda jeste nestal, kdyz teda nepocitam to, ze kdyz se plazim nekde v lese do kopce, tak ze obcas pipne auto pause a pak se za 50 m zase zpane... kdyz je asi hodne listi na stromech
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: nie, mam na haku BT, sledovanie za jazdy, dotykovy display a podobne kraviny. a neslo mi ani tak o tu cenu, kludne si rad priplatim ale 510 je proste prilis velka/tazka.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Chceš všechny funkce E510 za cenu E25. Chápu to dobře?
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: a ak to nebolo jasne, cele to povzdychnutie nad Edge 25 bolo cisto zo sebeckeho pohladu, pretoze ak by mal barometricky senzor,
    vacsiu bateriu a vedel pripojit ANT+ power meter, tak si ho okamzite idem kupit... 510 mi proste pride prilis velka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam