LEDOFREDO: Kalendář akcí z Endomonda asi fakt zmizel...
Mně se poslední dobou nejvíc líbí SmashRun a SportTracks.
U SportTracks se mi líbí plánování tréninků do budoucnosti. A celkem fajn pitvání jednotlivých aktivit. Málokde jinde jsem viděl, že by šlo označit segment myší a zobrazily se ti jeho průměrný hodnoty (tempo, HR atd.). Na Garminu, Endomondo, Runtastic to jen zoomuje. Na Stravě to nedělá pro jistotu nic.
Taky je docela fajn graf training load/fatigue. Ten byl o chlup lepší jen v premium verzi Training Peaks, ale ta už zas stojí ranec, takže jsem zkušební verzi neprodloužil.
Strava je asi super pro cyklisty, ale běžcům jejich premium verze nic moc navíc nenabízí. Je fakt, že to UI není zlý, ale některý věci mě vytáčí (není možný jedním klikem přejít na přechozí/následující aktivitu - WTF?). Nejsou tam zvlášť nastoupaný a naklesaný výškový metry, průměrná tepovka, vynucená korekce elevace při importu z mobilu (i když nový mobily mají barometrickej výškoměr, Strava ty data stejně zahazuje)... atd. To jen tak namátkou. Na to jak Stravu všichni vynáši do nebes mi to úplně dokonalý nepřijde.
SmashRun je neotřelej. Má spoustu vychytávek, který jsem nikde jinde neviděl a jsou docela zábavný. Doporučuju zkusit. Zase tam některý věci chybí, ale je to hezká hračka.
WERT: Jako fakt? "jsis"? Místo blbejch keců je fakt lepší mlčet.