• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    VANIS
    VANIS --- ---
    CLOJSTER: Ja si to taky myslel:) Je fakt ze muj telefon je zrovna na gps dobrej. Ze zacatku jsem dost porovnaval, hodne zalezi na kvalite signalu resp. jestli mas stromy baraky a tak. nekdy je to srovnatelny, nekdy vyrazne horsi, nekdy to jede jakoby s offsetem 2m vedle cesty. kazdopadne koupe nelituju, mam k tomu ten optickej HR senzor coz je taky fajn
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    VANIS: Super, dik. O tridu horsi nez telefon? To je dost! To jsem myslel ze na tom budou i lip nez tel.
    VANIS
    VANIS --- ---
    CLOJSTER: mam Fenixe, ze zacatku trochu zklamani z ty presnosti, o tridu horsi nez telefon, nikde v recenzich se o tom moc nepsalo ale na garmin foru je o tom 1600ti prispevkovej thread. Ale uz sem se s tim ze mi to obcas vynecha segment smiril:) Jinak super, pri navigaci to prekvapive vubec nevadi. Taky maji jednu z nejdelsi vydrze na baterku coz je imho taky dost dulezity
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    VANIS: A ty mas ktere?
    VANIS
    VANIS --- ---
    CLOJSTER: Fenix jsou lepsi hodinky na celodenni noseni, Ambit ma lepsi GPS
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    BADHORSE: Nekteri lide na ofiko forech si na to stezuji, ze to v hustem porostu nema dostatecne presnou GPS. A ze to chteji na behani v lese.
    Ja to zkousel na singletracku Smrk a uplne bez problemu (bez cadence a speed sensoru, jen F3). Ale kolo to snima urcite lepe diky rychlejsimu pohybu. Pri behu mezi stromy to ma nekdy hloupy jitter, ale ten je po poslednich aktualizacich minimalizovan na minimum
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    WERT: bo ho davali "zadarmo" neasi :D
    WERT
    WERT --- ---
    BADHORSE: ten kdo pouziva ENDOMONDO urcite :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOJSTER: potvzuju níže napsané, bez problémů, každou chvíli chodí aktualizace což je super, takže případný chyby se hned řeší. Co se týká běžného nošení, smart notifikace, hodinky, budík atd tak mi fungují taky bez jediného problému. Běž do nich ;)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    SHAAG: Diky! Orientaky nebeham, takze asi budu spokojeny pac to mam na to same co ty. :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SHAAG: on nekdo beha orientacni beh v lese podle hodinek? :D
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    CLOJSTER: Ahoj, poslednich par mesicu s F3 nemam zadny problem.
    Ale zalezi na co presne to chces. Pokud se nezamerujes na orientacni beh v lese, tak budes v pohode ;-).
    Ja ho mam hlavne na kolo, behani, plavani a turistiku. Za mne tedy velka spokojenost.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Ambit3 nebo Fenix 3? Fenix se mi podle recenzi jevi lepsi (idealni), ale neni to moc zabugovane? Nazory se ruzni ale je dost tech co si stezuji...
    Ambity vypadaji podle ohlasu bezproblemove...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BATY: jestli to nejde ve free verzi nevim..tu jsem snad nikdy nemel
    BATY
    BATY --- ---
    BADHORSE: tak to by mozna bylo jeste lepsi, ja jsem na strave v par klubech a tam je vzdy ken aktualni tyden a predchozi tyden... a vic videt neni... takze jestli to jde i na strave a nepotrebujes k tomu premium ucet, tak to je jeste lepsi moznost
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RUTHLESS: strava a vytvorit kluby=tymy s podrobnou statistikou.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BATY: dik, perfekt.
    BATY
    BATY --- ---
    tady neco realnejsiho, jen 56 lidi: https://www.endomondo.com/challenges/25426503
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MARASAN: jezis, to by bylo krasny, kdyby sponzor platil :-) tak to bohuzel u nas nefunguje. ale bylo by to idelani no. vsechny jeden device.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: jsou tam videt km kazdeho ucastnika + km dohromady, takze presne co jsi chtel, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam