• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jentak se zeptam, uvazuju o koupi az vyjde vivoactive s hr. Tak jestli by jste někdo nechtěli vivofit. Jedná se o první model. Mám k tomu nahradni pasky z aliexpressu plus baterky (asi brzo dojdou, jednou jsem menil)
    V podstate to je sikovnej krokomer a sleep tracker. Vyhodou je velka vydrz. Vyrobce slibuje rok. Prvni baterky od vyrobce ok, nejaky dalsi zatim drzej. Zvazte to a kdyztak posta. Odhad prodeje cca duben az vyjde novy vivoactive
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: vtom miste je hospoda... tak byl spis na pivu, nez ze by to melo byt hovinko :) (navic neznal orezavani na strave (cut), tak to mel takove slozitejsi)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: akorát to hovínko měl dát spíš až za tu zadní nohu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAESTRO_007: Perfekt :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAGASAWA: kamos si vtom tedka jede.. kresli porad neco obden :) ..preposlal jsem mu to jako inspiraci :)

VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    LEDOFREDO: Taky si myslim, ze to bude jeste chvilku trvat. I na novejch FW porad makaj. F3 se prodava asi porad dobre, tak z toho budou chtit vytriskat co nejvic
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    prijde mi ze se spis psalo posledni dobou ze vzhledem vydani toho F3 s optHR neni jeste F4 na poradu dne - dyt to by dost podrazilo prodejnost tohohle modelu .. ale za sebe jsem samozrejme pro a zvedavej :)
    BATY
    BATY --- ---
    VONDRUS: doprdele, zrovna ted, kdyz jsem si koupil F3! :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BATY: Po internetech behaji informace, ze by snad mel Garmin F4 predstavit v Madridu na Mobile World Congress za tyden, tak uvidime.
    Ale co vim, tak u F3 trvalo celkem dlouho, nez je vyladili k nynejsimu stavu, takze u F4 to bude taky par mesicu trvat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Artist Draws World’s Largest Doodles By Riding His Bike With GPS | Bored Panda
    http://www.boredpanda.com/...ephen-lund/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook

BATY
    BATY --- ---
    VONDRUS: Dojmy jsou vyborne. Pokud mas konkretnejsi dotaz, tak napis :)

A uz je nekde nejake info, ze by Garmin mel vyrabet Fenix 4?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BATY: Jaky jsou zatim dojmy z Fenixu ?
    Nevim jestli cekat na Fenix 4, nebo brat 3.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: aha, tak u tech bot musi byt zadana nejaka maximalni vzdalenost... mel jsem tam nulu, dal jsem tam 800 a uz se to zobrazuje i v GC

BATY
    BATY --- ---
    Jak tu nedavno nekdo psal, k cemu je si v garmin connect zadavat gear, kdyz se stejne neukazuje, kolik na nem mam km. Taky jsem se tomu nedavno divil, zadal jsem tam nove boty, zpetne je i pridelil do par behu a nic, v GC na nich nic nevidim. Ale pak jsem si otevrel GC v mobilu a tam to prekvapive videt je...

NIXX
    NIXX --- ---
    CLOJSTER: Tak to je důležitý upřesnění :) V přední mi funguje bez problémů i ta čína...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    NIXX: Nene, v predni kapse...
    NIXX
    NIXX --- ---
    WERT: taky mě to napadlo, ale myslel jsem si spíš, že kdyby byla slabá baterka, tak to přestane fungovat úplně... každopádně vyzkouším.
    LISKNI_SI: taky zajímavý, díky :)
    CLOJSTER: měls mobil v zadní kapse a bylo to OK, jo? Tak Wahoo bude asi lepší gang :-) Ještě je zajímavý, jak se různý aplikace chovají různě, když signál vypadne. Většinou všechny v reálným čase ukážou místo tepovky správně "n/a" nebo "-", ale do TCX některý zapíšou nulový hodnoty, takže to pak dost ovlivní průměrnou tepovku (tohle mi dělal myslím Runtastic). Teď používám iSmoothRun (s exportem do asi 5 online služeb :D) a ten prostě pro danej track point tepovku vynechá, což je asi lepší řešení.
    BADHORSE: taky bych radši hodinky, ale když už bych je kupoval, chtěl bych barometr a kombinovanej přijímač GPS+GLONASS a to už jsem v cenové kategorii kde být nechci :D To radši zkousnu ten mobil. Ovládám ho hodinkama Pebble Classic za pár šupů, takže ho při běhu nevyndávám z kapsy a mám na zápěstí údaje který chci + funkce start/pause, lap atd.
    WERT
    WERT --- ---
    NIXX: Nemas jen slabou baterku? Tohle mi dela wahoo kdyz je slaba baterka
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NIXX: Taky mám tepák z ali, a s mobilem v zadní kapse to nechodí. Na netu se dá porůznu dočíst, že je to spíš vlastnost BTLE než číny, snad bych i řek, že jsem to četl v návodu k Wahoo (jejich RFLKT se chová vesměs podobně). Mám ale pocit, že bráchův mobil (Galaxy S4 s Androidem 5) hlásí u stejný vzdálenosti mnohem lepší BT signál než můj (S3 s Androidem 4), takže to může být i o tom.
    (No a pak na helpdesku od Locusu nějakej týpek tvrdil, že na stejným Androidu mu to s Endomondem drželo a se vším ostatním ne. Čemuž teda moc nevěřím, ale když už se o tom bavíme, škoda nevzpomenout.)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NIXX: u garminu mame sporttester a nesaskujeme z mobilem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam