• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    strava.com jako nastroj na dokazovani vinny/nevinny :)

Držel se Démare na San Remu auta nebo nedržel? To je, oč tu běží - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...aud-demare-drzeni-auta-foo-/cyklistika.aspx?c=A160321_011319_cyklistika_mt2

kazdopadne 52,2km/h do kopce neni spatne :) ..tady konkretni rajd

Bike Ride Profile | Milan San Remo : The legend!! near | Times and Records | Strava
    https://www.strava.com/activities/521963982
    DNNA
    DNNA --- ---
    MINER: docela rozdil treba oproti tem WAHOO TICKR kde dc rainmaker uvadi vydrz 1-2 roky :)
    BATY
    BATY --- ---
    MINER: tak napr. kdyz jdes na bezky, tak ti jsou hodinky na ruce docela na prd, kdyz je mas po budnou... A na silnici je mam radeji na riditkach. Nekoupil jsem si hodinky proto, abych na ne nekoukal, to jsem mohl mit mobil se stravou hozenej v dresu.
    MINER
    MINER --- ---
    BATY: To jsem nikdy nepochopil, proč lidi dělají, když je to dělané na ruku:) Já na kole koukám před sebe, ne na řidítka. Stejně jako u běhu se na hodinky kouknu jen občas a nepotřebuji je hypnotizovat, ale externí pás k tomu můžeš přidat vždycky, když to potřebuješ...

DNNA: Dobrý vědět, toho jsem si nevšiml.
    DNNA
    DNNA --- ---
    MINER: Baterka ve Scosche Rhytm+ vydrzi jen 8 hodin?
    BATY
    BATY --- ---
    MINER: do chvile, kdy si das hodinky na riditka a nebo treba na rukav od bundy to nema chybu :)
    SALO
    SALO --- ---
    MINER: suhlas, podla tych grafov to vyzera celkom pouzitelne.
    MINER
    MINER --- ---
    SALO: přesnost Scosche mi v porovnání s prsním pásem přijde OK:
    .

Každý systém má svá specifika, jak je vidět v porovnání různých stylů zátěže dole v grafech.
    Hrudní pás třeba zase vypadává, když se blbě pohne a ztratí ideální kontakt, což se při několikahodinovém běhu občas snadno stane.

Garmin je na tom s přesností hůř, ale jenom prostej fakt, že nepotřebuju dva krámy a machinovat s prsákem a stačej jen hodinky, mně osobně nadchává.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERT: Ber toho Fenixe. Optickej senzor + jako bonus to dela KOMy lip, jak Saomi :)
    VANIS
    VANIS --- ---
    WERT: mam taky Scosche Rhytm+ moc nezkoumam kvalitu vysledku ale zda se mi to ok klidne ti ho na tejden pucim na testovani
    SALO
    SALO --- ---
    MINER: ale vsetky tie opticke senzory maju zatial problem s presnostou pri vysokych tepoch a prudkych zmenach. bral by som to max na meranie kludoveho tepu pri zobudeni...
    MINER
    MINER --- ---
    WERT: Třeba Scosche Rhytm+.
    BTW: nové hodinky Garmin a TomTom už mají optické měření ze zápěstí v sobě, Polar v prvních ne moc dobrých modelech a ostatní to zřejmě už brzy doženou.
    WERT
    WERT --- ---
    Rozbil se mi heart rate hrudni pas... Existuje nejaka alternativa?
    Abych nemusel nosit hrudni pas, kterej me sere:)

Idealne nejakej pasek na zapesti:) kterej bude fungovat se stravou apod, proste bluetooth neco?:)
    Existuje neco fungujiciho?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    FATBOZZ: takze chces s optickym hr ? to pak neni zase tolika moznosti .. FR235, starsi 225
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Co by jste doporučili za alternativu Fenix3 HR ? Stále z rodiny garmin, ale ne za takovy sileny prachy. Libilo by se mi sledovani RHR abych vedel ze na me neco leze.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Sypu si popel na hlavu. Spatne jsem to napsal. Chtel bych aby to bylo verejne dostupne a lidi se mohli pridat, nahrat svy GPX, nejaky vyhodnoceni.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    FATBOZZ: Na Strave Route ?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nevěděli by jste ještě nějaký web kde se dá vytvořit virtuální závod? STRAVA segmenty mi na delší trať moc vhodný nepřijdou.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Trosicku OT dotaz na majitele Fenixu.
    Co z toho leze za data ve VirbEditu ? Jsou tam takovy ficury jako jak hangtime, nebo nejaky rotace, g sensor a pretizeni ?
    Ty senzory pak jdou pouzit do videa, tak me zajima co z toho muzu dostat. Pocitam ze full support bude mit jen virb kamera, ale i z edge 800 neco vydoloval. Díky za průzkum :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /jinak v souvislosti stim exportovanym gpx, jsem ted asi objevil ameriku :) ...stve me ze vtech google mapovych podkladech co vetsina sporttrackeru vyuziva se zpetne nemuzu podivat po jake turisticke znacce jsem sel/jel... takze ten gpx pak nahravam treba na cykloserver.cz pro pozdejsi rozbor trasy...

fskutecnosti funguje drag/drop souboru primo do mapy.cz (v prohlizeci) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam