• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /jinak v souvislosti stim exportovanym gpx, jsem ted asi objevil ameriku :) ...stve me ze vtech google mapovych podkladech co vetsina sporttrackeru vyuziva se zpetne nemuzu podivat po jake turisticke znacce jsem sel/jel... takze ten gpx pak nahravam treba na cykloserver.cz pro pozdejsi rozbor trasy...

fskutecnosti funguje drag/drop souboru primo do mapy.cz (v prohlizeci) :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LISKNI_SI: vadi mi vicemene jenom to, ze to tam visi... asi se stim smirim :)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    MAESTRO_007: Zkoušel jsem to teď a na nic jsem nepřišel. Naopak mě trochu vyděsilo, že to nejde sdílet ani do věcí, kam bych čekal, že to půjde, protože baští gpx (Locus např.). Každopádně: jakej problém vlastně řešíš? Chceš se vyhnout případnýmu placení za data, když je někde rychle potřebuješ, nebo ti jen vadí, že to tam svítí? Mi přijde, že je to dost killer feature Stravy, že to tam takhle můžu nechat viset a až někde potkám internet, nemusím to ručně uploadovat. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    dotaz Strava (android):

kdyz jsem nekde na vylete bez internetu (bez dat) a chci vysledny zaznam trasy vyexportovat do pameti telefonu, aby mi porad nesvitil jako "nesynchronizovana" aktivita, tak mi to uz v nove verzi Stravy proste nejde... misto klasickeho exportu do pameti se zobrazi tabulka kde mam moznost exportu do emailu, Gmailu, Gdrive, facebook atd.... neresil to nekdo? nebo nevite jak to udelat?

je mi jasne ze to pujde ojebat treba skrz ten export do emailu, ale je to neprakticke... chtel bych rovnou do pameti :)

dik
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jentak se zeptam, uvazuju o koupi az vyjde vivoactive s hr. Tak jestli by jste někdo nechtěli vivofit. Jedná se o první model. Mám k tomu nahradni pasky z aliexpressu plus baterky (asi brzo dojdou, jednou jsem menil)
    V podstate to je sikovnej krokomer a sleep tracker. Vyhodou je velka vydrz. Vyrobce slibuje rok. Prvni baterky od vyrobce ok, nejaky dalsi zatim drzej. Zvazte to a kdyztak posta. Odhad prodeje cca duben az vyjde novy vivoactive
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: vtom miste je hospoda... tak byl spis na pivu, nez ze by to melo byt hovinko :) (navic neznal orezavani na strave (cut), tak to mel takove slozitejsi)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: akorát to hovínko měl dát spíš až za tu zadní nohu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAESTRO_007: Perfekt :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAGASAWA: kamos si vtom tedka jede.. kresli porad neco obden :) ..preposlal jsem mu to jako inspiraci :)

VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    LEDOFREDO: Taky si myslim, ze to bude jeste chvilku trvat. I na novejch FW porad makaj. F3 se prodava asi porad dobre, tak z toho budou chtit vytriskat co nejvic
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    prijde mi ze se spis psalo posledni dobou ze vzhledem vydani toho F3 s optHR neni jeste F4 na poradu dne - dyt to by dost podrazilo prodejnost tohohle modelu .. ale za sebe jsem samozrejme pro a zvedavej :)
    BATY
    BATY --- ---
    VONDRUS: doprdele, zrovna ted, kdyz jsem si koupil F3! :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BATY: Po internetech behaji informace, ze by snad mel Garmin F4 predstavit v Madridu na Mobile World Congress za tyden, tak uvidime.
    Ale co vim, tak u F3 trvalo celkem dlouho, nez je vyladili k nynejsimu stavu, takze u F4 to bude taky par mesicu trvat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Artist Draws World’s Largest Doodles By Riding His Bike With GPS | Bored Panda
    http://www.boredpanda.com/...ephen-lund/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook

BATY
    BATY --- ---
    VONDRUS: Dojmy jsou vyborne. Pokud mas konkretnejsi dotaz, tak napis :)

A uz je nekde nejake info, ze by Garmin mel vyrabet Fenix 4?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BATY: Jaky jsou zatim dojmy z Fenixu ?
    Nevim jestli cekat na Fenix 4, nebo brat 3.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: aha, tak u tech bot musi byt zadana nejaka maximalni vzdalenost... mel jsem tam nulu, dal jsem tam 800 a uz se to zobrazuje i v GC

BATY
    BATY --- ---
    Jak tu nedavno nekdo psal, k cemu je si v garmin connect zadavat gear, kdyz se stejne neukazuje, kolik na nem mam km. Taky jsem se tomu nedavno divil, zadal jsem tam nove boty, zpetne je i pridelil do par behu a nic, v GC na nich nic nevidim. Ale pak jsem si otevrel GC v mobilu a tam to prekvapive videt je...

NIXX
    NIXX --- ---
    CLOJSTER: Tak to je důležitý upřesnění :) V přední mi funguje bez problémů i ta čína...
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    NIXX: Nene, v predni kapse...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam