• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    BATY: zajímalo by mne, zda se na ně dobře kouká za různých světelných podmínek. a zda jsou uživatelsky fajn :) a další tipy a zkušenosti z používání :)
    BATY
    BATY --- ---
    PFAUST: a co by te vlastne presne zajimalo?
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, nemá někdo zkušenost, prosím?

Garmin | Garmin fenix3 Gray
    http://www.garmin.cz/produkty/0/fenix/garmin-fenix3-gray.html
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: ne, stačí aby to mělo ant+
    NIXX
    NIXX --- ---
    NAGASAWA: škoda, že nemá barometrickej výškoměr...
    Hands-on with the new Garmin FR735XT Triathlon Watch | DC Rainmaker
    http://www.dcrainmaker.com/2016/05/hands-on-with-the-new-garmin-fr735xt-triathlon-watch.html
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Je potreba k Fenix3 porizovat novy hrudni pas ? Mam jeste nejaky HRM1 pas ( takovej plastovej, jeden z prvnich ) budu ochuzen o nejake metriky ( nepocitamli ty gyro veci v novem hrmrun )
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Launching the Forerunner 735XT! Our first triathlon watch with wrist based heart rate! Note: strap still required for underwater heart rate!

More detail to come!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    mise Maraton | NIKDY NENÍ POZDĚ
    http://misemaraton.nikdynenipozde.com/#home
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: na edge 500, kdyz jsem mel pocit, ze uz to trvava fakt moc dlouho, tak mi pomohl soft reset: "Btw, on your Edge 500 – try doing a soft reset, which will reset the satellite database cache."

Ale nevim, jestli to jde aplikovat i na 520.
    NIXX
    NIXX --- ---
    SMOKY: Možná to tak není, jenom hádám. Sám Garmina nemám...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NIXX: Zkusim to pripojit k PC a uvidim, jestli se EPO aktualizuje. Pokud to tak je, tak to je pekna mrdka. Kdyz se da uz i FW aktualizovat pres BT, ale budu to muset pravidelne to pripojit k PC jenom kvuli tomuhle.
    NIXX
    NIXX --- ---
    SMOKY: To bude možná ten problém. Těžko říct, jestli si to přes mobil stáhne EPO. Podle mě spíš ne.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NIXX: Vubec, synchronizuju s mobilem pres BT. K tomu je pripojenej pokazdy.
    NIXX
    NIXX --- ---
    SMOKY: jak často ho synchronizuješ s PC?
    Why your Garmin GPS is better off taking EPO | DC Rainmaker
    http://www.dcrainmaker.com/2016/03/why-your-garmin-gps-is-better-off-taking-epo.html
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BATY: GLONASS mam zapnuty taky. Treba vcera sem cekal asi 3 min na lock.
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: 520 nemam, ale rekl bych, ze to musi byt stejne jako Fenix3 a tam to trva v radu jednotek vterin. Nestacim si ani zavazat boty...

Mam teda zapnuty i GLONASS, asi to bude mit taky vliv...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    U Garmin Edge 520 mi trvá GPS lock pokazdy cca 2 min. Je to normální?
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    NEMRTVY: njn, vzdálenost 2D a 3D většinou při takovém převýšení nebude totožná ;)
    VANIS
    VANIS --- ---
    NEMRTVY: muze to bejt tim ze ti to udela automatickou korekci nadmorsky vysky podle nakyho jejich modelu coz ti zmeni "3D vzdalenost"
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    este teda 2 obrazky pre porovnanie:

NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Caute, narazil som na zaujimavy problem. V podstate nahodne, pretoze som nechtiac nechal bezat tracking asi pol kilometra odkedy som skoncil a sadol do auta. Exportol som teda GPX data z hodiniek Polar M400 a Polar Flow a importol ich do Endomonda.

Hiking s rodinou na Poludnovy Grun mi Polar Flow ukazuje 2,6km. Po exporte mi ale Endomondo ukazuje 3,18km. Utrack tiez ukazuje 3,2km.

Pripajam aj GPX pre kontrolu, celkom by ma sklamalo keby to Polar Flow takto nahovno prepocitaval. Pritom tie data su identicke, exportovane z Polar Flow.

Nemate s tym rovnaky problem?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam