• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    FAT: Snímač většinou na mokré kůži funguje líp.
    Většina snímačů má vyměnitelnou knoflíkovou baterku (nejčastěji CR2032).
    FAT
    FAT --- ---
    Zdravím a mám dotaz na zdejší komunitu. Zároveň se bojím, abyste mě neposlali k šípku...
    Jsem rekreační cyklista, tak do 50km/týden, nicméně bych to rád měl nějak podchycené. V mobilu mám SportTracker a dostal jsem starší snímač Sports Tracker Heart Rate Monitor 2. A k tomu dotazy - dost se potím, předpokládám, že když jsou potem "zkratované" vstupní svorky hrudního pásu, tak snímač funguje normálně, ano? Jde nějak vyměnit baterie? Zdá se mi jako kdyby už byla na hraně životnosti. kdyby to mělo diskuzi zatěžovat, prosím o odpovědi do pošty.
    Díky.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Kdo jste resil vyskovy profil a planovani trasy do fenixa
    Driving Directions - GraphHopper Maps
    https://graphhopper.com/maps/

mohlo by pomoci. Exportuje to ELE prvek. Pripadne si seznamu postezovat ze v GPX chybi ELE
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    PFAUST: jo a když tu úspěšně uloženou a v hodinkách nahranou trasu s pár průjezdními body updatuji (přidávám průjezdní body), neuloží se to a pak ta už úspěšně uložená trasa z hodinek zmizí. vůbec nechápu..
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, sice mají v Movescount nové rozhraní, ale nevím, zda to není spíše krok zpět. tedy dle zkušeností.

neumí někdo poradit, prosím? při plánování trasy (po import trasy z map.cz) se mi děje, že při přidání více průjezdních bodů se objeví hláška "něco se pokazilo, zkontrolujte připojení" a trasa se pak nenahraje do hodinek (mám ambity dvojky). v případě, že tam trasu dám celou, nebo jen třeba se dvěma body, pak se normálně uloží (hláška: trasa přidána do vaší knihovny) a taky správně zobrazí v hodinkách. už jsem dělal všechno možné, abych to vyřešil a mohl si přidat průjezdní body. není to tedy otázka hodinek, protože ty normálně komunikují, ale toho webu podle mě, protože se ta trasa prostě neuloží.. docela mě to štve, nemám rád, když věci nefungují správně. díky předem za zpětnou vazbu.
    NIXX
    NIXX --- ---
    Suunto předělalo Movescount a chystá nový hodinky:
    Suunto rolls out refreshed Movescount site, announces new Spartan Ultra GPS watch | DC Rainmaker
    http://www.dcrainmaker.com/...t-refreshed-movescount-site-announces-new-spartan-ultra-gps-watch.html
    NIXX
    NIXX --- ---
    BLAMAZ
    BLAMAZ --- ---
    FATBOZZ: strava radi syncnout to manualne nahranim souboru, coz je...
    Garmin connect to syncne jeste pred tim, nez to zpracuje. Strava to s garminem udajne resi, takze by se to mohlo zmenit.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Chtěl bych se optat jak synchronizovat Garmin <> Strava. Používám přímo nějakou funkci v Garmin Connect, ale nesynchronizuje se název který v Garminu napíšu ( rozuměj, je to moc rychlý sync ).
    Cili jde nastavit ze by se to synclo treba jednou denne ve tri rano napriklad, nebo bralo v potaz ze kdyz to v GC prejmenuju, aby se aktivita prejmenovala i na strave ?
    NIXX
    NIXX --- ---
    CORNELA: Napsat na support Endomonda a poslat jim link na ten běh...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    MINER: škoda, turn-by-turn by byla paráda...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: Sláva, tohle funguje. GPX uložit zase jako GPX, jen zaškrtnout to " Přidat / nahradit údaje k nadmořské výšce " Fenix 3 tohle vezme
    VANIS
    VANIS --- ---
    BATY: nevim nak mi tam tenhle zpusob neprisel moc pouzitelnej pro moje jezdeni tak jsem to parkrat naklikaval po bodech pres mereni vzdalenosti coz je trochu oser, na tom bikemap mi to prislo dobre fungujici a kdyz si zaskrtnes opencyclemap tak i se celkem slusnou databazi cest
    BATY
    BATY --- ---
    VANIS: s tema mapama.cz jsem to nejak nepochopil... zadny zatacky tam naklikavat nemusis, jen pretahujes trasu na cestu, pres kterou chces jet...

trasy pro silnicni kolo delam na Strave, umi planovat i podle toho, jestli se tamtudy hodne jezdi (tedy predpoklada, ze to bude asi oblibena cesta)
    pro MTB kolo delam trasy na mapy.cz, kde zaskrtnu ze chci planovat pesi trasu a pak se mi to chyta hlavne turistickych, coz je super... vetsinou zahranicni stranky moc nemaji zmaknute ceske turisticke trasy...
    VANIS
    VANIS --- ---
    SPOOK: naposledy jsem delal trasu pro fenxe pres bikemap.net je fajn ze se ti tam prichytava trasa k cestam takze nemusis naklikavat zatacky jak v mapy.cz a vejskovej profil jsem tam mel jen jsem pak sjel z trasy a pak kdyz jsem najel zpet tak uz se to s tim nejak nesrovnalo..
    BATY
    BATY --- ---
    NYX: tak v tom pripade to SPOOK: udelej uplne stejne jako jsem radil s tim TCX, jen misto TCX vyber GPX... a snad by to takhle melo jit...
    NYX
    NYX --- ---
    BATY: Umi
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: myslel jsem tedy prohnat to gpx z mapy.cz přes GPSies web zase do gpx, ale jen tam zkusit přidat tu nadmořskou výšku. Ale je fakt, že nevím, jestli gpx umí pobrat nadmořskou výšku...
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ: Jak to s tím souvisí? Problém je, že Fénix bere navigační instrukce jenom ve FIT souboru, který koukám Babel umí jen číst. Zkonvertovat ho umí discontinued Garmin Training Center nebo tůl popsaný zde. Vypadá to, že ve FITu ty instrukce jsou, ale Fénix mi je nezobrazuje.
    GPSies také umí exportovat FIT, ale ten prý nefunguje spolehlivě.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: GPS babel neumí gpx2tcx?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam