• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    CORNELA: Napsat na support Endomonda a poslat jim link na ten běh...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    MINER: škoda, turn-by-turn by byla paráda...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: Sláva, tohle funguje. GPX uložit zase jako GPX, jen zaškrtnout to " Přidat / nahradit údaje k nadmořské výšce " Fenix 3 tohle vezme
    VANIS
    VANIS --- ---
    BATY: nevim nak mi tam tenhle zpusob neprisel moc pouzitelnej pro moje jezdeni tak jsem to parkrat naklikaval po bodech pres mereni vzdalenosti coz je trochu oser, na tom bikemap mi to prislo dobre fungujici a kdyz si zaskrtnes opencyclemap tak i se celkem slusnou databazi cest
    BATY
    BATY --- ---
    VANIS: s tema mapama.cz jsem to nejak nepochopil... zadny zatacky tam naklikavat nemusis, jen pretahujes trasu na cestu, pres kterou chces jet...

trasy pro silnicni kolo delam na Strave, umi planovat i podle toho, jestli se tamtudy hodne jezdi (tedy predpoklada, ze to bude asi oblibena cesta)
    pro MTB kolo delam trasy na mapy.cz, kde zaskrtnu ze chci planovat pesi trasu a pak se mi to chyta hlavne turistickych, coz je super... vetsinou zahranicni stranky moc nemaji zmaknute ceske turisticke trasy...
    VANIS
    VANIS --- ---
    SPOOK: naposledy jsem delal trasu pro fenxe pres bikemap.net je fajn ze se ti tam prichytava trasa k cestam takze nemusis naklikavat zatacky jak v mapy.cz a vejskovej profil jsem tam mel jen jsem pak sjel z trasy a pak kdyz jsem najel zpet tak uz se to s tim nejak nesrovnalo..
    BATY
    BATY --- ---
    NYX: tak v tom pripade to SPOOK: udelej uplne stejne jako jsem radil s tim TCX, jen misto TCX vyber GPX... a snad by to takhle melo jit...
    NYX
    NYX --- ---
    BATY: Umi
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: myslel jsem tedy prohnat to gpx z mapy.cz přes GPSies web zase do gpx, ale jen tam zkusit přidat tu nadmořskou výšku. Ale je fakt, že nevím, jestli gpx umí pobrat nadmořskou výšku...
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ: Jak to s tím souvisí? Problém je, že Fénix bere navigační instrukce jenom ve FIT souboru, který koukám Babel umí jen číst. Zkonvertovat ho umí discontinued Garmin Training Center nebo tůl popsaný zde. Vypadá to, že ve FITu ty instrukce jsou, ale Fénix mi je nezobrazuje.
    GPSies také umí exportovat FIT, ale ten prý nefunguje spolehlivě.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: GPS babel neumí gpx2tcx?
    MINER
    MINER --- ---
    SPOOK: TCX Fénix nežere, jenom GPX nebo FIT. Což je pakárna, protože tím pádem neumí turn-by-turn navigaci, která jde uložit jen to TCX. Na internetech jsou postupy, jak to obejít přes konverzi do FIT, ale mně to nefunguje.

Bacha na moc velký soubory: pokud to přeženeš, tak se zaseknou a bude potřeba hard-reset a ztratíš všechna data. Nevím, jestli někdo vykoumal, co je bezpečná velikost. Mně už se zasekly dvakrát..
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    jo gpx je v pohodě, jen jsem chtěl tu výšku a to tcx hodinky nechtěj. Budu ještě pátrat...
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: ja to takle delal do Edge 500, do F3 uloz jen *.gpx rovnou z mapy.cz a nebo to prozen pres ty stranky, pokud chces i nadmorskou vysku, gpx by meli F3 sezrat...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: tak mi to bohužel nějak nehraje. zkonvertuju z gpx do toho tcx, uložim , nahraju do newfiles, ale v hodinkách pak žádná trasa :(
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    tak nakonec jsem pořídil tyto. mohu říci, že zatím velká spokojenost.

Suunto Ambit2 Sapphire - Integrated GPS watch
    Suunto Ambit2 Sapphire - Integrated GPS watch
    http://www.suunto.com/cs-CZ/Products/sports-watches/Suunto-Ambit2/Suunto-Ambit2-Sapphire/
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: to je přesně ono, moc díky...
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: jestli tam nemas mezicasy, tak sis asi u aplikace beh vypnul autolap po 1 km...
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: myslis tohle?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam