• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: aha, tak Česko maj lepší, svět maj stejný, takže pro nás asi lepší mapy.cz, dík za korekci
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: mapy.cz mají satelitní mapové podklady od stejného dodavatele jako Bing. Jsou stejné.
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: šla by tam přidat i vrstva s leteckou mapou od Mapy.cz? Něco jako
    https://m1.mapserver.mapy.cz/bing/20-573953-355879

Jestli jsem to dobře pochopil, tak "bing" je název jejich ortofoto vrstvy. Existuje i vrstva "ophoto", ale nevím, jakej je mezi nima rozdíl. Prohlížeč mapy.cz tahá fotomapu z "bing" (s Microsoftem to snad nic společnýho nemá) :D. Ještě by bylo ideální překrýt to vrstvou "hybrid-trail_bike-m", ale to asi v tom skriptu nijak jednoduše nepůjde...
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NIXX: Do browseru. API má, ale to tady nedává smysl. To bych kolem toho musel postavit zvlášť web s vlastním prohlížečem aktivit, aby mělo smysl používat API. :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: o jaký rozšíření by se vlastně jednalo? Do browseru? Nebo má přímo Strava nějaký extension API?
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NIXX: Přidám to tam, dík. A asi se rovnou vrhnu na to rozšíření. Čekal jsem, že to nakonec budu používat akorát já stejně jak všecko ostatní, tak jsem se s tím nechtěl dělat zbytečně. :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: aby mi to fungovalo ve Firefoxu, musel jsem na konec dopsat ještě ";void(0);" jinak ten bookmarklet vracel objekt a Firefox ho chtěl zobrazovat místo stránky...
    MINER
    MINER --- ---
    WERT: prostě přidej bookmark, ale adresu nahraď za
    javascript:jQuery('body').append(jQuery("<script src='https://rawgit.com/liskin/strava-map-switcher/master/fix.js'></script>"))

A pak na ten bookmark klikni, když jsi v detailu aktivity.

LISKNI_SI: dobrá práce, ten Strava OSM render je sice mnohem lepší než původní Google Maps, ale mapy.cz jsou v Česku bezkonkurenční. Díky.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    WERT: Hoď si ten bookmarklet (javascript:...) do záložek, klikni na to když otevřeš aktivitu, pak se ti mapy objeví normálně v tom seznamu. Pro analfabety to asi bude chtít dodělat to rozšíření do browseru.
    WERT
    WERT --- ---
    LISKNI_SI: a jak se to tam zmeni?
    Nahod nejakej navod pro analfabety, dik

Mam tam ted openstreetmap
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: super! Něco takovýho jsem chtěl už dlouho! :-)
    SALO
    SALO --- ---
    LISKNI_SI: :***
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Taky váš štvou ty nový mapy na Stravě, ve kterejch už tak rok není vůbec nic vidět? Já už to včera nevydržel, a dodělal tam přepínání na opencyclemap, google, mtbmap.cz, mapy.cz. Zatím jako bookmarklet, možná se časem donutím z toho udělat rozšíření (nebo to udělějte za mě): https://github.com/liskin/strava-map-switcher/blob/master/fix.js

GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Ahoj.
    Měl bych dotaz na uživatele TomTomů. Včera jsem je pořídil (základní Spark Fitness), první jízda, max. spokojenost, výsledky se snadno dostaly až do Endomonda... až na jednu věc.
    Je nějaký způsob, jak při pauznuté aktivitě se podívat na hodinky? Prostě a pouze - kolik je hodin. Zobrazit si je třeba v horním panelu, ve statistice nebo... kdekoli. Kdybych šel zpět, aktivitu u ukončím.
    Díky.
    FAT
    FAT --- ---
    NIXX: Tenhle je právě "kompaktní", bez možnosti otevření.
    :-(
    NIXX
    NIXX --- ---
    FAT: Snímač většinou na mokré kůži funguje líp.
    Většina snímačů má vyměnitelnou knoflíkovou baterku (nejčastěji CR2032).
    FAT
    FAT --- ---
    Zdravím a mám dotaz na zdejší komunitu. Zároveň se bojím, abyste mě neposlali k šípku...
    Jsem rekreační cyklista, tak do 50km/týden, nicméně bych to rád měl nějak podchycené. V mobilu mám SportTracker a dostal jsem starší snímač Sports Tracker Heart Rate Monitor 2. A k tomu dotazy - dost se potím, předpokládám, že když jsou potem "zkratované" vstupní svorky hrudního pásu, tak snímač funguje normálně, ano? Jde nějak vyměnit baterie? Zdá se mi jako kdyby už byla na hraně životnosti. kdyby to mělo diskuzi zatěžovat, prosím o odpovědi do pošty.
    Díky.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Kdo jste resil vyskovy profil a planovani trasy do fenixa
    Driving Directions - GraphHopper Maps
    https://graphhopper.com/maps/

mohlo by pomoci. Exportuje to ELE prvek. Pripadne si seznamu postezovat ze v GPX chybi ELE
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    PFAUST: jo a když tu úspěšně uloženou a v hodinkách nahranou trasu s pár průjezdními body updatuji (přidávám průjezdní body), neuloží se to a pak ta už úspěšně uložená trasa z hodinek zmizí. vůbec nechápu..
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    ahoj, sice mají v Movescount nové rozhraní, ale nevím, zda to není spíše krok zpět. tedy dle zkušeností.

neumí někdo poradit, prosím? při plánování trasy (po import trasy z map.cz) se mi děje, že při přidání více průjezdních bodů se objeví hláška "něco se pokazilo, zkontrolujte připojení" a trasa se pak nenahraje do hodinek (mám ambity dvojky). v případě, že tam trasu dám celou, nebo jen třeba se dvěma body, pak se normálně uloží (hláška: trasa přidána do vaší knihovny) a taky správně zobrazí v hodinkách. už jsem dělal všechno možné, abych to vyřešil a mohl si přidat průjezdní body. není to tedy otázka hodinek, protože ty normálně komunikují, ale toho webu podle mě, protože se ta trasa prostě neuloží.. docela mě to štve, nemám rád, když věci nefungují správně. díky předem za zpětnou vazbu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam