• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    PETJULE: co máš za telefon?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    ahoj, prosím o radu. Když venku běhám, mám spuštěné endomondo, tak nemůžu nic jiného dělat s telefonem, volat, psát, fotit, aniž by se mi nepřerušil trénink. Když si chci něco během vyfotit, musím ukončit trénink, prostě nevyjedu z té aplikace na plochu, aby zůstala spuštěná, chce se hned ukončit a nedá nic jiného na výběr, nedá se pausnout a pak pokračovat. Docela mě to štve. Čím to je a co s tím prosím? Díky moc.
    BENDER
    BENDER --- ---
    COVBY: Vadi mi na ni, ze nefungujou mapy od Seznamu, i kdyz tu kartu vlozim az po zapnuti. U vsech vyjizdek, kde jsem se snazil jet podle .gpx, jsem zabloudil. Nesmyslne me to tahalo tam a zpatky, takze jsem pak vzdycky skoncil u map v telefonu. Nejradsi bych si ji nechal, kdyby fungovala. Nevim, mozna neco delam spatne ..
    COVBY
    COVBY --- ---
    BENDER: Já si jí teď pořídil a zatím zkouším a zatím super. Co ti na ní vadilo?
    BENDER
    BENDER --- ---
    Ahoj, poradite prosim cyklonavigaci, kde by dobre fungovala navigace podle nahranych .gpx souboru. Teasi nechci, tu uz jednu mam a pujde z domu .. Dik!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Může se hodit
    Garmin Maps For Mountain Biking | Trailforks
    https://www.trailforks.com/tools/garminmaps/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MAESTRO_007: za kolik ho muzes sehnat? Podle ceny bychom asi mohli poradit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / ma smysl kupovat garmin fenix 1? ...duvod je hlavne nizka cena (jinak bych bral novejsi).... ale co tak ruzne ctu a sleduju tak tam bylo dost chyb... je tu treba nekdo kdo je spokojene pouziva doted? :)
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    MINER: Pokud jsem blízko routeru tam bez problémů napoprvý. Stačí druhá místnost a chytne se třeba napotřetí
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    BADHORSE: nie nerobil som ziaden interval, skusim dnes pred treningom. ale vsimol si napriklad, ze ked exportnem data z polarflow a ak ich importnem do endomonda napr tak endomondo ma svoje algoritmy a prepocita inac celu trasu.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NEMRTVY: a nezkousel sis treba treninkove napocitat 100kroku...a pak by to melo byt jasne ne?
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Skusal som teraz fungovat multitaskom a pouzivam Polar M400, Mi Band a Google Fit v Nexus6p. Vsetky 3 zariadenia (aj telefon) mam v podstate stale so sebou ked niekde chodim. Co ma zaujalo je, ze kym Polar M400 na lavej ruke hlasi 10k krokov, Mi Band ma 8000 a Nexus 6p s Fit ma tiez 8k. Comu teda verit, pre trening pouzivam M400 s HR ale ak nesedia ani kroky tak vlastne nedokazem posudit, ktory senzor ide spravne. Skusali ste niekedy porovnat rozne zariadenia a softy? Ci mate priblizne rovnake metriky?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: v logu modemu, mikrotik :) nikoliv fenix
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    MINER: mě wifi jede bez problému (1 síť), zase mi blbne BT :/
    MINER
    MINER --- ---
    VANIS: toho se právě bojím:)
    VANIS
    VANIS --- ---
    BATY: nebo budes mesic bez hodinek a pak ti je poslou restornuty ze jsou ok
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ: kde to má log, že bych se tam taky kouknul?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Napadlo me jestli to neodezni po rebootu. Taky jsem zkousel menit siri pasma z 40 na 20, zmena kanalu, nepomohlo, nebo zridka.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: Mam stejny potize. Nekdy se chytne nekdy ne. V logu mdm vidim ze se na wifi asocioval, ale nekomunikuje s DHCP, podle logu se zda ze neposle ani dhcp request.
    BATY
    BATY --- ---
    MINER: Nevím, v životě jsem to nepoužil, synchronizuji přes mobil. Tak si nech vyměnit hodinky za nové, ne? Když ti to nabídli :)
    VANIS
    VANIS --- ---
    MINER: driv mi to fungovalo ok, ted jsem to delsi dobu nepouzival protoze jsem syncoval pres bt mobilem ale nedavno jsem to chtel vyuzit a nenaslo to sit (tu na ktery to chodilo), moc jsem to neresil smazani a znovuvytvoreni site pres express nepomohlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam