• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GASPODA: Musí je přímo podporovat nebo stačí možnost je tam nějak dostat?

Oblíbil jsem si Sygic a trasy se tam dají cpát přes ITN convert z libovolného podporovaného formátu, včetně GPX.
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    Existuje pro Android offline navigace, ktera chroupne GPX? Aktualne potrebuju turisticke mapy Polsko/Slovensko.
    FAT
    FAT --- ---
    OODOOW: Díky.
    :-)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    FAT: Na MIUI se musí nastavit práva, aby měla aplikace přístup k gps, i když není aktivní. Měl jsem stejný problém se stravou na Xiaomi Mi2S.
    FAT
    FAT --- ---
    NIXX: Díky, podívám se na to.
    NIXX
    NIXX --- ---
    FAT: Asi je aplikace běžící na pozadí "vytlačena" jinou úlohou s vyšší systémovou prioritou. Jinými slovy, možná je ten telefon moc slabej. Zkus povypínat všechno, co jde, a třeba během aktivity telefon párkrát odemknout a v aplikaci na něco ťuknout ("použít ji").
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: tak ho zkus odinstalovat, naistalovat, případně ho znovu nastavit
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Ahoj, mám Garmin Fenix 3, před pár dny jsem updatoval FW... ale teď mi přestala chodit spousta data Fieldu.. prostě se na mém oblíbneném běhacím Fieldu (Single Field Run) objeví jenom ikonka IQ... a nic.. nemáte někdo podobný problém ?
    FAT
    FAT --- ---
    Ahoj, nevím kam mám jít s následujícím dotazem a doufám, že mě nepošlete hned k Brdičkům.
    Mám XIAOMI Redmi 3S s Androidem 6.01 a následující problém. Mám nainstalované Endomondo a SportTracker a u obou aplikací se mi stává to, že mi v průběhu "práce" aplikace vypadne a už neobnoví činnost. Mám podezření na to, že je to s příchodem nějaké notifikace. Mail, FB, cokoliv. Máte někdo zkušenost se stejným problémem nebo slyšeli jste o tom? Běžné jiné apky běhají naprosto normálně. Mám Waze a jede plynule i třeba s hovorem, natož s notifikací čehokoliv.
    Díky za odpovědi.
    :-)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    http://www.gpsvisualizer.com/draw/
    ulozit jako gpx a nahrat ?
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Da se nejak "naklikat" do gps zapomenuta trasa v runtasticu? Kilometry a cas sem si zmenil podle cyklobudiku, ale rad bych si doupravil i ujetou trasu, pokud to nejak ve svym free uctu vubec dokazu, diky
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    DNNA: Hotkey F a pak vlastní GPX soubor
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    DNNA: Diky moc, sice to nejde jednoduse aplikovat na muj problem, ale vypada to zajimave. Treba se nekdy budu nudit tolik, abych si to ohnul pro svoje potreby :)
    DNNA
    DNNA --- ---
    NEPHIRUS: Asi toto: http://labs.strava.com/slide/ ale nevim teda presne jak tam dostat vlastni GPX.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    NIXX: Ono tam neni zas tolik mista, jak to ma ten HR senzor skoro v rovine zadniho krytu. Odhadem tak 2 mm max. Ale jo, doufam, ze se nejaky takovy reseni casem objevi :) Pokud ne, tak mi asi nezbyde nez zrychlit (nebo prodlouzit pauzy na kontrolach).
    NIXX
    NIXX --- ---
    NEPHIRUS: Nedá se někde na AliExpressu koupit kolíbka podobná té pro Fenix 3? S takovou se dá nabíjet i na ruce - vyzkoušeno taky na J100 ;)
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    NAVARA: No to muzu, ale to pak taky muzu nechat hodinky doma a delat zaznam aplikaci v telefonu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEPHIRUS: tep můžeš měřit hrudním pásem - v takovém případě ho garmin ostatně stejně preferuje, před optickým
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    Tak abych si odpovedel: garmin basecamp umi filtrovat trasu, takze s trochou trpelivosti se z toho da vyexportovat pouzitelny GPX.

LEDOFREDO: Nabijenim sundanych prijdu o mereni tepu, ale asi se s tim naucim zit, diru skrz ruku se mi delat nechce.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Nemam vlastni kusenost s ultratrac, ja to nepoužívám, muze byt ze to v ramci úspory baterky neda dost casu aby se nacetlo dost satelitu a prdne tam bod moc zhurta s vetsi nepresnosti.. pro me je tohle jen funkce ktera marketingu umoznuje dat do popisu produktu ze to vydrzi 50 hodin zaznamu... pokud je to na F5 tak to muze byt treba jen nedostatek SW a casem se to zlepsi

Ad nabijeni - podle me je jedno kde to dobijeni je, protože stejne nepotahnes hodinu powerbanku v ruce (nevim jak F5, ale jiny garminy se nabijeji pomerne dost pomalu) , takze nabijet budes pravdepodobne vzdycky na sundanejch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam