• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Ahoj zeptám se, máte někdo hodinky od Tomtom? Vím že jde údaje přenést i do Endomonda a potřeboval bych vědět, jestli je možné poslat je i do Runtastic. Dík moc.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    tak to bohuzel.
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: jakoze .fit, ve kterym je treba kolo i beh?
    NYX
    NYX --- ---
    Nemate nekdo prosim soubory s nejakou multi-sport aktivitou? FIT, PWX, TCX apod...beru vsechno :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: MINER: Po krátké mailové konverzaci jsem je ještě proprudil na fóru a tohle je zatím výsledek: "We do have plans to fix this issue, but it hasn't been prioritized. I'll ask to see whether we can look into this sooner rather than later."
    https://forums.garmin.com/showthread.php?367741-ontimerlap()-not-called-when-using-workout-system
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: tak jenom z odstupem mesice referuju ze F5 jsou uplne skvely, koupil jsem nakonec ne-X verzi, v safiru a sem velmi spokojeny - velikost akorat, vypadaji dobre, vsechno funguje, rychly lockovani gps, skvela vydrz atd. atd. muzu jen doporucit ..

btw kolega si koupil S-ka a funkcne je to samozrejme to samy, ale vypadaj podle me jako hrozny laciňáčky (coz u hodinek za 15 zamrzi :))
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: napsal jsem jim na https://developer.garmin.com/contact/contact-us - třeba to k něčemu bude...
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: Tak jestli to máš čas explorovat, teď se zrodí modrý sloupec na onTimerLap
    Nějaká podobná event pro workout by to vyřešila.

Workout je jen na přístup k uloženým workoutům
    a Activity jsou jen metriky.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: Zkusím se na to API podívat.
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: Máš pravdu, vyzkoušel jsem, že Garmin u workoutu pracuje s laps jinak, takže se nové kolo nevytvoří. Každopádně nikde nevidím, že by Garmin nabízel na API nějakou informaci, kdy se začne další fáze workout. Takže bohužel to asi fungovat nebude, pokud tu není nějaký programátor, který to dokáže vykoumat.

Ale spíš myslím, že to tam opravdu není, protože Garmin například neexpozuje ani základnější věci na API. Třeba AVG lap pace si musím počítat sám. Takže se liší od toho v hodinkách, které uvažuje nějakou další automagii než jenom čas/vzdálenost kola.

Ale díky za feedback. To nastavení zobrazení kol jsem do settings přidával přesně kvůli intervalovému tréninku. Bohužel to ale asi není jak rozfungovat.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: Fenix 3 sw 8.30
    Při auto lap i na zmáčknutí tlačítka mi to taky funguje. Nevím, jestli hraje roli, že mám zapnutý warm up a cool down při těch intervalech. Jo a interval i rest mám time-based. Můžu poslat i FIT.
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: Aha. Tak si dám taky interval, a kouknu, ať zjistim, kde to blbne. Ale bojim se, že tohle bude bug v Garmin API, protože teď to funguje tak, že modrý sloupec se vyrobí vždy, když se nastartuje nové kolo. Funguje to pro auto i manual lap, a nevim o jiném mechanizmu, který by fungoval pro workout.
    Co máš za hodinky?
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: Jde o to, že v grafu vidím jenom jeden modrý sloupec, přestože aktivita má více laps. Stejně tak lap pace je za celou aktivitu. Total time a distance chápu, že jdou přepínat.
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: musíš přepnout settings appky přes Garmin Connect nebo Express - jde tam nastavit, že chceš zobrazovat laps místo total.
    Nevím, jestli jde nějak automaticky detekovat, že se jede trénink, aby se to přeplo automaticky, kdyžtak tu někdo poraďte. Díky za feedback, m
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: minulý týden jsem narazil na problém s Trendy Run fieldem: když použiju vestavěnou funkci pro intervalový trénink (menu/training/intervals/do workout), tak Trendy Run ignoruje kola (laps) a všechno cpe do jednoho. Přitom vestavěné fieldy (lap time, lap pace, lap distance) fungují dle očekávání. Kdybys měl čas/chuť to opravit, bylo by to super - mám jinak tenhle field docela rád :-)
    GASPODA
    GASPODA --- ---
    FATBOZZ: tohle je nekompromisni reseni - offline planovani, hledani, spousty funkci a mapovych podkladu.. parada!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    GASPODA: locus + brouter
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam