• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jo, tady to bude asi nějaký vadný kus, protože ty vibrace jsou tak slabé, že to skoro nelze postřehnout
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SMOKY: Fenix5 mne pravidelně budí a vibrují dokud to nevypnu (nebo minutu snad), takže i když přehlédneš první zavibrování...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Nemáte někdo Vivoactive 3? Včera sem je dostal, tak sem je testoval. Vibrace sou naprosto nepoužitelný, nevšiml sem si notifikace, když sem ji nečekal. Že by mě to mělo ráno probudit je bez šance. Na Garmin fóru sem četl, že to je kus od kusu. Jak je na tom Fenix, jsou tam vibrace použitelný?
    LBW
    LBW --- ---
    Cau, chci si koupit nejakej fitness naramek. Sezenu neco ok do tisicovky?
    Beham s telefonem, tohle by bylo jen mereni vzdalenosti a kroku za den.
    Dik .)
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    BUCKOWSKI: zatim se mi ozval typek z pribrami co ma problem s prahou, tak jsou porad asi k mani :).
    Kdo je koupi dnes... ten mi udela radost, budu si pak moct koupit awatch :D.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HEXXX: kdybych už neměl jiný, tak asi dlouho neváhám...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    kdyby mel nekdo zajem tak prodavam garmin 5 sapphire [ OFFERINGNABÍZÍM: Garmin fenix 5 Sapphire / Praha / 8000 CZK ] ...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SMOKY: ještě ti to může aktualizovat aplikace, firmware...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FATBOZZ: Nepoužívám Garmin jinak, než sem používal vždycky, live tracking, upload aktivity, nějaký počasí to taky asi ukazuje, ale nic zvláštního.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SMOKY: Co nejaky dotazy na počasí a jiné online služby ?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Garmin Connect mi za poslední měsíc sežral asi 3GB dat, máte někdo podobnej problém? Mobil mám Samsung Galaxy S8 a používám Edge 520
    PYRO
    PYRO --- ---
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    MATTAM: co polar? m430 alebo a200?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co Garmin Vivoactive 3 ?
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    BATY: to mi prijde zbytecne prehnana vec pro nekoho kdo s behanim zacina, ty bych kdyz poridil sobe na kolo :D ale za ty prachy na to srat...
    BATY
    BATY --- ---
    MATTAM: ty nejmenší fenix 5
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATTAM: vivactive hr mám a umí to vše, co požaduješ - na zápěstí hoky to asi bude ohromný...
    Předtím jsem zkoušel samsung gear fit 2, což je mnohem hezčí, elegantnější, lepší notifikace, ale nabíjení nejpozději každý druhý den.
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    Hola hej, snad je to dotaz sem....

hledám pro slečnu nějakej sporttester na běhání rád bych aby to:

měřilo tep ze zápěstí( vím není to nejpresnejsí)
    trasovalo pomoci gps
    dalo se pouzit i na kolo
    zvladalo notifikace z mobilu

asi koukam jen po garminu forerunner 35, 235, Vivoactive optic.... do ceho z toho by jste sli??? nebo poradite neco uplne jineho???

slečna s běháním začíná

ps: jestli se ptam jak idiot... do mě :) díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam