• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    MATTAM: co polar? m430 alebo a200?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co Garmin Vivoactive 3 ?
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    BATY: to mi prijde zbytecne prehnana vec pro nekoho kdo s behanim zacina, ty bych kdyz poridil sobe na kolo :D ale za ty prachy na to srat...
    BATY
    BATY --- ---
    MATTAM: ty nejmenší fenix 5
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MATTAM: vivactive hr mám a umí to vše, co požaduješ - na zápěstí hoky to asi bude ohromný...
    Předtím jsem zkoušel samsung gear fit 2, což je mnohem hezčí, elegantnější, lepší notifikace, ale nabíjení nejpozději každý druhý den.
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    Hola hej, snad je to dotaz sem....

hledám pro slečnu nějakej sporttester na běhání rád bych aby to:

měřilo tep ze zápěstí( vím není to nejpresnejsí)
    trasovalo pomoci gps
    dalo se pouzit i na kolo
    zvladalo notifikace z mobilu

asi koukam jen po garminu forerunner 35, 235, Vivoactive optic.... do ceho z toho by jste sli??? nebo poradite neco uplne jineho???

slečna s běháním začíná

ps: jestli se ptam jak idiot... do mě :) díky
    LBW
    LBW --- ---
    Cau, ja se ptal uz v auditku o behani, ale tohle je to spravne misto :)
    Pouzivate nekdo dlouhodobe Runtastic na windows phone?
    Dik
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    WERT: dojed!
    WERT
    WERT --- ---
    BADHORSE: Tak at mi ho puci:)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    WERT: ja primo ne ale kolega jo, mas nejaky konkretni dotaz?
    WERT
    WERT --- ---
    mate nekdo: WAHOO ELEMNT BOLT ?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    JOPS: Od kdy ? Pokud bezi gpsd a aplikace k nemu pristupuje pres TCP, muzes jich mit pripojenych klidne 10.
    PROKY
    PROKY --- ---
    LOPIN: je to ono díky. :)
    PROKY
    PROKY --- ---
    LOPIN: to asi bude ono v nastaveni baterky sem mel vypinani akci na pozadi tak nebezela GPS s nekterejma appkama teda aspon jestli to dobre chapu kazdopadne diky
    PROKY
    PROKY --- ---
    dneska sem jel jen stravu s aplikaci GPS status a furt vzdusnou carou tak nevim co delam spatne zkusim teda co radi Lopin a uvidim dik
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIXX: nekde jsem cetl, ze STRAVA nema rada, kdyz k ni jeste bezi dalsi aplikace. Ja mam vyzkouseno, ze STRAVA + MAPY od seznamu se asi snesou. Ale pry je problem STRAVA + dalsi trackovaci aplikace.
    NIXX
    NIXX --- ---
    JOPS: když to telefon zvládá výkonově (CPU, RAM), neměl by to být problém. Občas jsem na iPhone testoval několik aplikací zároveň (Runtastic, iSmoothRun, Strava, Endomondo...) a v pohodě...
    FAT
    FAT --- ---
    BATY: No, nevím jestli až tak, ale každopádně mi to už aplikaci nevypnulo a běhala. To, že mi Endo nejde pořádně ani teď, je, myslím si, jiný problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam