• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCKOWSKI: tak dik, tohle jsem fakt netusil.. to musim rict ze je teda hodne velka demence to takhle ukrejt a dat defaultne vypnuty
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    LEDOFREDO: viz obrázek - je tam postranní panel a v něm jsou vypnutý aktivity - debilita
    (omluvte kvalitu obrázku, ve win malování ze sebe víc nevymáčknu)

FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nevíte jestli jde u garminu dostat nějakým způsobem upozornění že mám ráno vyšší než obvyklou RHR? A Tudíž se asi něco děje. Teď mě schvatila viroza a grafiky pěkně ukazuju že jsem pár dní před ulehnutim na lůžko měl zpomalit.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja teda nevidim, vidim jen Totals za tydny na prave strane, ale kalendar neukazuje treba ikonky aktivit ve dnech (jako napr v endomondu)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: Vidim.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Používá tu někdo Garmin Connect? Zajímá mě, jestli vidíte v kalendáři na webu aktivity. V aplikaci na mobilu je vidím, ale na webu nic.
    VANIS
    VANIS --- ---
    RONDALUS: orig vydrzi cca rok pak napraskava s vnitrni strany, silikonovej z ali je prijemnej ale osicka u spony je shit, nejlepsi je u nej vymenit sponu za tu originalni se sroubovaci osou co ti zbyla z originalniho.
    WERT
    WERT --- ---
    STRAVA RUINED MY LIFE:

Fitness aplikace odhalila detaily tajných amerických základen – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/.../461840-fitness-aplikace-odhalila-detaily-tajnych-americkych-zakladen.html
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    RONDALUS: Tak jsem hledal, ale bohužel to jsou moc staré objednávky :( mám je skoro dva roky.... ale jeden z nich je určitě tenhle: https://www.aliexpress.com/...c9-27&algo_pvid=bd356c64-6f76-4f68-ab6f-fc248ffdb4c9&priceBeautifyAB=1
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Diky vsem za nazory. Zkusim jeste tedy ten z Aliexpressu
    VOJTAM: Pokud by jsi nasel, byl bych rad. Diky
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    RONDALUS: Já mám z Aliexpressu takový žlutý siliconový a drží už víc než rok. Ale kupoval jsem jich tehdy víc a koupil jsem si i takový textilní zelený a ten vypadal taky ze drzi, kdyztak muzu dohledat odkazy.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    RONDALUS: Stejny problem asi po 2 letech. Koupil jsem si rychle vymenitelne z AliExpressu asi za 3USD.

Jinak na bezne noseni pouzivam kovovy.
    JEMHADAR
    JEMHADAR --- ---
    Mně se po 4 měsících nošení origo natrhnul, v reklamaci mi ho vyměnili.
    NIXX
    NIXX --- ---
    RONDALUS: mám silikonový z AliExpressu a výdrž se mi zdá OK
    BATY
    BATY --- ---
    RONDALUS: Mně se ten origo docela ošoupával díky tomu, že jsem ho utahoval na krev na držák na řidítka kolo. Když jsem si koupil další novej a nosím hodinky jen na ruce, tak nemám s výdrží problém...
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Cauves, vy co tu mate Garmin Fenix, jaky reminek se vam nejlip osvedcil z pohledu odolnosti? Puvodni silikonovej se mi v podstate natrhnul a prasklo mi to gumove ocko na zachyceni pasku. Pak jsem koupil z aliexpresu asi za 3$ nahradni zase silikonovej a tam se mi ted o vikendu pri zavode vytrhla ta zelezna spona. A ted co zkusit dal... mate treba nekdo zkusenosti s tim latkovym na suchac? Diky moc
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já už jsem našel to srovnání křivky tepové frekvence z vivoactive hr a profesionálního lékařského přístroje. zkusím to dát dohromady a pošlu. Po celou dobu byla odchylka v řádech jednotek.
    DNNA
    DNNA --- ---
    Jenom taky potvrdim. Suunto Spartan Sport Wirst HR (i kdyz se chvali ze maji top optiku) pri behani naprosto nepouzitelne,, hlavne ted v zime.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    NIXX: :-D naštěstí většinou akorát, ale někdy ani to nepomůže, musim se trošku zpotit, aby se to chytlo :-D ty rady co tu padly docela sedí
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NIXX: tak to by měl být TRI v cajku, vyzkouším :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam