• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    SALO: nj, ale to si mel asi v zaruce coz :) jsem to propasl o par
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Pre pobavenie: Hádajte, kedy som bol chlastať a ktorý deň som mal opicu jaksviňa....

SALO
    SALO --- ---
    KRUDD: napr. tento graf, hr vs. power:

SALO
    SALO --- ---
    KRUDD: mne zacal po viac nez roku blbnut soft-strap, ktory som kupil k Edge 520. chovalo sa to presne takto, od jedneho dna obcas totalne ustrelovali hodnoty do vysokych cisel. zacali sa mi odlepovat tie vodive gumy z vnutornej strany a dost pravdepodobne sa k elektrodam dostal pot a zacalo tam nieco korodovat. bez debaty mi ho vymenili za novy (strap samotny, nie ten monitor) s tym, ze sa to proste stava.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    Poslední dobou mě dohání k šílenství monitor tepu. Mám ten originální ke Garmin FR230, je to takový ten HRM3-RUN tušim. Často se stává, že mi typicky ze začátku běhu nebo lehce po ustřelí klidně o 20-30 bpm nahoru a třeba po pár minutách to začne klesat a pak už to dá pokoj. Není to skokové, ale jde to postupně nahoru a zase dolů. Viz screen dole. Dřív mě to zlobilo tak jednou, dvakrát do měsíce, teď už to začíná být skoro každý týden aspoň jednou. Ty elektrody před během vždycky olíznu. Příjde mi, že to není úplně závislé na oblečení třeba kvůli statický elektřině....jakou máte zkušenost vy? Mám prostě koupit novej? Ten aktuální už je po záruce.

BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    LEDOFREDO: to jo, mně to nedalo a hledal jsem na netu v diskusích
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCKOWSKI: tak dik, tohle jsem fakt netusil.. to musim rict ze je teda hodne velka demence to takhle ukrejt a dat defaultne vypnuty
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    LEDOFREDO: viz obrázek - je tam postranní panel a v něm jsou vypnutý aktivity - debilita
    (omluvte kvalitu obrázku, ve win malování ze sebe víc nevymáčknu)

FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nevíte jestli jde u garminu dostat nějakým způsobem upozornění že mám ráno vyšší než obvyklou RHR? A Tudíž se asi něco děje. Teď mě schvatila viroza a grafiky pěkně ukazuju že jsem pár dní před ulehnutim na lůžko měl zpomalit.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja teda nevidim, vidim jen Totals za tydny na prave strane, ale kalendar neukazuje treba ikonky aktivit ve dnech (jako napr v endomondu)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: Vidim.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Používá tu někdo Garmin Connect? Zajímá mě, jestli vidíte v kalendáři na webu aktivity. V aplikaci na mobilu je vidím, ale na webu nic.
    VANIS
    VANIS --- ---
    RONDALUS: orig vydrzi cca rok pak napraskava s vnitrni strany, silikonovej z ali je prijemnej ale osicka u spony je shit, nejlepsi je u nej vymenit sponu za tu originalni se sroubovaci osou co ti zbyla z originalniho.
    WERT
    WERT --- ---
    STRAVA RUINED MY LIFE:

Fitness aplikace odhalila detaily tajných amerických základen – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/.../461840-fitness-aplikace-odhalila-detaily-tajnych-americkych-zakladen.html
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    RONDALUS: Tak jsem hledal, ale bohužel to jsou moc staré objednávky :( mám je skoro dva roky.... ale jeden z nich je určitě tenhle: https://www.aliexpress.com/...c9-27&algo_pvid=bd356c64-6f76-4f68-ab6f-fc248ffdb4c9&priceBeautifyAB=1
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Diky vsem za nazory. Zkusim jeste tedy ten z Aliexpressu
    VOJTAM: Pokud by jsi nasel, byl bych rad. Diky
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    RONDALUS: Já mám z Aliexpressu takový žlutý siliconový a drží už víc než rok. Ale kupoval jsem jich tehdy víc a koupil jsem si i takový textilní zelený a ten vypadal taky ze drzi, kdyztak muzu dohledat odkazy.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    RONDALUS: Stejny problem asi po 2 letech. Koupil jsem si rychle vymenitelne z AliExpressu asi za 3USD.

Jinak na bezne noseni pouzivam kovovy.
    JEMHADAR
    JEMHADAR --- ---
    Mně se po 4 měsících nošení origo natrhnul, v reklamaci mi ho vyměnili.
    NIXX
    NIXX --- ---
    RONDALUS: mám silikonový z AliExpressu a výdrž se mi zdá OK
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam