• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    FATBOZZ: ?

Clubs on Strava – Strava Support
    https://support.strava.com/hc/en-us/articles/216918347-Clubs-on-Strava?mobile_site=true

ci ma garmin nieco specialne?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NEMRTVY: tam taková funkce není
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    FATBOZZ: nemaju vsetci Garmin :) Nechceli ste to urobit v Strave?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jsem zvědav na sportovce roku :)
    Připoj se i ty do Nyx skupiny na Connectu ...
    Garmin Connect
    https://connect.garmin.com/modern/group/759184/feed

Výzvy na tebe čekají
    NyxBiker 2018/2019
    NyxRunner 2018/2019
    NyxWalker 2018/2019
    NyxWalker - Steps 2018/2019
    NyxSwimmer 2018/2019
    BATY
    BATY --- ---
    MUFLONEK: Pokud v Endomondu šlo datum a čas změnit, tak tu aktivitu teď vyexportuj jako gpx a naimportuj na Stravu a už to budeš mít nejspíš dobře...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MUFLONEK: V Endomondo šlo datum změnit... ale do Stravy se to stejně nahrálo blbě:O(
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BATY: ok jdu to exportovat do Endomonda...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FATBOZZ: No, a co s tím? .o) protože na Stravu se to nahrálo se špatným časem... https://www.strava.com/activities/1502540539
    BATY
    BATY --- ---
    Zkus udělat Hard Reset toho tvého Garminu... Evidentně vnitřek souboru je v pořádku, ale z nějakého záhadného důvodu pak aktivitu zabalí do špatně pojmenovaného souboru. Zajimavý... Vlasntě jediný problém tedy je název souboru. Kdybys ho přejmenovala na 2018-04-11-15-04-03.fit, tak by bylo vlastně všechno jak má být :)
    BATY
    BATY --- ---
    A v Endomondu má tak aktivita jaký datum a čas?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MUFLONEK: Filename je spatne, ale v datech je cas ok

MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BATY: No ten soubor je plný rozsypaného čaje:O( To je ten soubor, který má datum nahrání do Endomonda - 11. 4. 2018...

FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MUFLONEK: Pripadne tovarni nastaveni kdyz na nic neprijdes :)
    BATY
    BATY --- ---
    MUFLONEK: Nebo když ten file co uploaduješ otevřeš, tak tam už je ten čas špatně? Nebo sem ten soubor nahraj.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BATY: Ano, tam je to OK
    BATY
    BATY --- ---
    MUFLONEK: A na PC ze kterého to uploaduješ na Stravu máš čas v pořádku?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FATBOZZ: o hodinu jo, ale ne aby tam bylo datum 27. 12. 2017.... a čas 12:01 když jsem aktivitu odstartovala až ve 14:00
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MUFLONEK: Zkusil bych to hodit na PC a pustit Express aplikaci, nedavno se nahravali do vsech garminu timezone data, tak jestli to nemas aktualizovany muzes byt soupnuty o hodinu. Jinak by se čas měl seřídit když chytneš gps signál.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Hele mám trochu OT dotaz... Mám problém s Garmin Touring Edge - někde je nastavený blbý čas, takže se mi blbě nahrávají data na Stravu. Mohl by mi tu prosím někdo poradit, co s tím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam