• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    PAJAOVA: Minimalne Fenix 5 s pasem od jinyho vyrobce (Polar H7) nema problem.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    NAVARA:
    MR_DAN:
    Tak data to ma prenaset hned, ani po skonceni se ale neprenesou.
    Hrudni HR jsem zkousel s TomTom Runner 2, tam bez problemu, Garmin Forerunner 30 ani Fenix 3 pas ani nenajdou :( Mozna Garminu vadi, ze to neni jeho origo pas
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAJAOVA: u garmina se mi pás propojí s hodinkama, spustí se přes hodinky měření, ale samotná data se afaik přenášejí až na konci, po ukončení měření...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    PAJAOVA: neni, mas to rozbity, bez na reklamaci :-)
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    MR_DAN: Beru jako posledni moznost, spis nevim, jestli nenastavuju neco spatne nebo je nejaky postup pri pripojeni externiho tepaku.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    PAJAOVA: tak hadam ze tady nebude moc servisaku, co takhle ty hodinky reklamovat?
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    FATBOZZ: Nechci prenaset naraz - hodinky nejsou pripojene k telefonu a pres BT pripojim pas a chci z nej pri treninku cist. Samostatne hodinky + pas nefunguji (hodinky porad dokola hlasi, ze pas pripojily) ...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    PAJAOVA: A nefunguje to tak ze bud prenasi data pouze pres BT anebo přes ANT, ale ne naráz ?
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Ahoj, otec ma Garmin vivoActive 3, dal jsem mu k tomu i svuj stary hrudni tepak (obycejny BT z tchiba), kdyz bude na kole a hodinky bude mit na drzaku.
    Hodinky tepak najdou, ale neberou z nej tep (zapestni je v tu chvili vyply), pri spusteni treninku jen stale dokola vyskakuje, ze se hrudni pas pripojil. Netusite, co s tim? Pas jede s mobilem bez problemu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Uvažuju o koupi fitness náramku, v zásadě jediné co bych rád, aby to mělo malé rozměry a hmotnost (takže asi spíš "náramek" než hodinky). Trochu jsem googlil, a moc nerozumím té kompatibilitě s telefony. Potřebuju aby to mluvilo s nějakou obecně známou aplikací na iOS, ideálně i Android, kdyby člověk změnil tel. Např. Sports tracker, který aktuálně používám, si na iOS umí povídat pouze s AppleWatch, což ho dost diskvalifikuje :/ Takže Endomondo, Strava, popř. si klidně i nechám něco doporučit. Trackuju klasiku - běh, kolo, plavání, turistika a fitko. Ideální fičura co bych očekával je funkčnost v offline režimu a zpětná synchronizace s aplikací. Notifikace apod. mě nezajímají, max. aby na tom byl vidět čas, ale není podmínka. Poradíte něco ?
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    jedině runner 8-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: jojo, mam to stejne, po meste walking, ten ale prakticky nenahravam a v prirode hiking, coz je spousta vzdalenosti
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MR_DAN: Naštěstí takový vzdálenosti nemám. Většinou trasu nenahrávám a jedu na kroky. Ale walking mám přiřazený pro město, hiking pro přírodu. A to tam je ještě třetí skupina 8-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: vtipny, resil jsem s FATBOZZ presne to samy :D
    taky mam v hikingu 1100km a ve walkingu prd..
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    FATBOZZ: Škoda. Veškeré větší výlety mám jako turistiku. 8-)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    GALENIUS: Bohuzel je to chyba nebo feature garminu. Bere jen aktivitu chůze.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Měl bych dotaz na správce Nyx skupiny na Garminu. Jednotlivé roční výzvy berou pouze určité aktivity? Že třeba NyxWalker neregistruje aktivitu Turistika.
    MINER
    MINER --- ---
    VANIS: přesně, kvůli tomuto taky používám 5X zejména na kole, kde nechci zastavovat nebo balancovat, abych se koukal na mapu, kterou odbočkou vede trasa na složitějším rozcestí, kde to není vidět z tvaru trasy. Nebo když se odchýlím od trasy, dostanu se zpátky podle mapy.

VANIS
    VANIS --- ---
    STAJA: ja treba navigacni mod obcas pouzivam, a hodne se dostavam do situaci, kdy na Y krizovatce musim chvili jet jednou z odbocek abych zjistli jestli jedu dobre, coz mapovej podklad resi, navic uz mam 3 roky stejny hodinky to taky hraje urcitou roli:D
    STAJA
    STAJA --- ---
    LEDOFREDO: mimochodem Galileo dostane updatem i Fenix 5 :) http://gadgetsandwearables.com/2018/06/23/garmin-fenix-5-galileo/

Jinak jakékoliv mapy mi na hodinkách přijdou děsně malé, na to aby to byl takový rozdíl oproti tomu používat jen trasu bez podkresu nějakou mapou.

NFC platby používám v mobilu denně a když kouknu na podporu NFC pro garmin watch, tak v ČR žádná banka https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/

Taky zůstanu u F5 ;)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    VANIS: ja nevim, nic z toho neni tak nak duvod upgradovat .. mapy sem nechtel ani na F5, to bych si koupil X-ko .. proste to nevyuziju, na delsich trailech mam stejne mobil a radsi sleduju trasu tam .. mam rad Locus apku hrozne mi vyhovuje
    platby jsou v cechach teprve na rozjedu a nemam banku co by to umela
    galileo taky asi neni uplne tahak .. navic jestli to zas bude GPS+Galilelo tak to nepouzivam stejne jako GPS+Glonass, protoze to zere vic baterky a zadnej zasadni rozdil v presnosti nepozoruju

a kdyz sem kupoval F5 se safir sklem a hrudakem tak to stalo neco pres 20 papiru, tohle je dalsich +150$, takze v cechach +5000 :) to uz nak presahuje hranici pro me
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam