• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Garmin tam "neexportuje" kroky
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FATBOZZ: Možná nějak přes google fit?
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Každej to z toho svého přepíše do sdíleného Excelu. Ale nesmí vás tam přistupovat moc najednou, jinak se to rozbije...:)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Existuje nejaka platfotma co umi udělat "soutěž" v krocích skrz hodinkami, trackery různých značek ?
    Např kolega ma android wear, já garmin. Chtěli by jsme challenge. Ale.... Nápad ?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám garminy5 jako primární budík (další je telefon a další obyč alarm s velmi nepříjemným zvůkem - ano, nejsem ranní ptáče) a zatím probudil pokaždý...

Btw. chystám se vyměnit ty 5ky (saphire, optical s kovovým páskem) za 5x+ (protože oxymeter), za kolik tipujete reálné je střelit? S kompletní výbavou, saphire bez poškození, na oceli pár mini-šrámů je, ještě 7 měsíců záruky a nové jsou za 22k...
    PHOB
    PHOB --- ---
    SKAFF: zena pouziva miband 2 a naprosto v pohode... za par korun
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NYX:
    NIXX:
    Kdyz ho nevypnes, vibruje pouze minutu a pak je zase ticho.
    NYX
    NYX --- ---
    NIXX: Zrovna budik na Fenixu 3 jsem uspesne prospal :-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Je to dotaz jak prase. :-) Ale myslím, že ti stačí Xiaomi Mi Band 1-3
    NIXX
    NIXX --- ---
    SKAFF: Asi ti to moc nepomůže, ale používám budík na Fenix 3 přepnutý pouze na vibrace a funguje to dobře. Mě to vzbudí, manželku ne :-)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Cau, potřebuju spat se spuntama a probudit se vcas, coz jde asi pomocí vibraci / náramku, a říkal sem si, že když už budu mit na ruce v noci, tak by to mohlo navíc něco umět. Poradíte nejaky sleeptracker s vibračním alarmem, případě pokud to neexistuje tak sportovní s alarm funkcí. dík
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    PAJAOVA: Minimalne Fenix 5 s pasem od jinyho vyrobce (Polar H7) nema problem.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    NAVARA:
    MR_DAN:
    Tak data to ma prenaset hned, ani po skonceni se ale neprenesou.
    Hrudni HR jsem zkousel s TomTom Runner 2, tam bez problemu, Garmin Forerunner 30 ani Fenix 3 pas ani nenajdou :( Mozna Garminu vadi, ze to neni jeho origo pas
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAJAOVA: u garmina se mi pás propojí s hodinkama, spustí se přes hodinky měření, ale samotná data se afaik přenášejí až na konci, po ukončení měření...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    PAJAOVA: neni, mas to rozbity, bez na reklamaci :-)
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    MR_DAN: Beru jako posledni moznost, spis nevim, jestli nenastavuju neco spatne nebo je nejaky postup pri pripojeni externiho tepaku.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    PAJAOVA: tak hadam ze tady nebude moc servisaku, co takhle ty hodinky reklamovat?
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    FATBOZZ: Nechci prenaset naraz - hodinky nejsou pripojene k telefonu a pres BT pripojim pas a chci z nej pri treninku cist. Samostatne hodinky + pas nefunguji (hodinky porad dokola hlasi, ze pas pripojily) ...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    PAJAOVA: A nefunguje to tak ze bud prenasi data pouze pres BT anebo přes ANT, ale ne naráz ?
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Ahoj, otec ma Garmin vivoActive 3, dal jsem mu k tomu i svuj stary hrudni tepak (obycejny BT z tchiba), kdyz bude na kole a hodinky bude mit na drzaku.
    Hodinky tepak najdou, ale neberou z nej tep (zapestni je v tu chvili vyply), pri spusteni treninku jen stale dokola vyskakuje, ze se hrudni pas pripojil. Netusite, co s tim? Pas jede s mobilem bez problemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam