• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    TWARR
    TWARR --- ---
    fyi. mel jsem posledni dobou na fenix 5 problem s ubytkem baterky. 20% denne s hodinovou gps aktivitou (aktivita sama o sobe sezrala asi tak 2-3%). dneska problehl update z v12 na v12.3 a od rana mi to sezralo 3% ... takze cajk
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    ESELVIRA: Umí, ale stejně jako export z aplikace rekol nedodržuje nastavenou privátní zónu...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    FATBOZZ: Taky mám, prostě jsem objednal nějaký žlutý a už ho mám 2+ let skoro denně na ruce a nemám vyrážku a nosí se super.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FATBOZZ: Objednávat jsem plastový z AliExpress, víceméně náhodně vybraný, a cajk.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Objednávali jste si na Fneix 3 nejaky pasek z Ciny ? Mate overeny obchod? Pokukuju po necem co dycha, idealne kuze, nebo latkove pasky. Pokud mozno aby nesmrdeli chemií a byly z dlouhodobého hlediska nositelné na ruce bez vyrážek a jiných kožních problémů :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    iGET Active A2 Green - Sporttester | Alza.cz
    https://www.alza.cz/sport/iget-active-a2-green-d5478774.htm#popis
    Máte zkušenosti s exportem z app iGET GO do Strava? Umí to i trasu?
    COYOT
    COYOT --- ---
    MCKIDNEY: Zdar, díky, vyřešeno , senzory jdou sparovat jak s USB dongle, tak i s hodinkami , takže než starosti ! Díky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    COYOT: Garmin Cloud reseni ma API pro import. Nevim o Rouvy nic.
    Nicmene mam skripty na presun do Garminu.
    COYOT
    COYOT --- ---
    Zdar , řešil jste někdo import dat z Rouvy do Connectu ?? Nebo umí čidla kadence , rychlosti a tepák HRM RUN 2 sparovat jak fenix 3 tak USB dongle ? Zkoušel sem googlit ale žádnej kloudnej výsledek , jo a Stravu řešit nechci , to je asi až to poslední řešení
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SHEEPSCALP: Prozatim jsem naprosto spokojenej. Absence custom ciferniku z IQ store me nijak netrapi, protoze pouzivam zakladni defaultni, kterej jde modifikovat, takze to je ok. Multisport zamrzi, hlavne kvuli triathlonu, ale neni samozrejme problem, pomerne rychlou volbou sepnout nasledujici aktivity, takze to neni zadny drama. Co se vydrze tyce, tak realne musi jit do nabijecky po 7-9 dnech s tim, ze mam zapnuty notifikace z mobilu, kazdej den mi jede cca na hodinu budto gps, merim si plavani, beh a pod., takze jsou vicemene slusne vytizeny. Nabijeni trva par malo hodin, tak to nijak zasadne neomezuje. Vyhodou je oproti Fenixum jejich vaha. Maji par gramu a na ruce o nich skoro nevim. Prvni tri dny jsem si kontroloval zapesti, jestli je mam vubec na ruce a to stejny pri behu, takze v tomhle ohledu palec nahoru, stejne jako za vybornej kontrast displaye, kterej ma sice o dost hrubsi rastr nez Fenixy, ale alespon okamzite vidim potrebny data - specialne v bazenu pri obratkach. Jedina vec, ktera me trochu stvala, bylo mirne neprehledny menu, ale i na to se dalo behem dvou dnu zvyknout. Jinak jeste jeden detail - na shopu jsou inzerovany coby cerny, coz nejsou. Barva je antracitova /pokud nebudes brat Tundra verzi/
    SHEEPSCALP
    SHEEPSCALP --- ---
    NAGASAWA: Zdar, našel si zatim něco, co tě na nich štve nebo chybí? Jsem pro ně téměř rozhodnutej i přes absenci multisport modu, tak sbírám poslední střípky informací.
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: Funguje to parádně, je to boží - díky moc! Trochu se to hádá s přepínáním nastavení "Heatmap Color", ale to je celkem jedno (BTW. nejpraktičtější mi přijde Blue) ;)
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: Super, zkusím, díky! ;)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NIXX:
    BATY: Zkuste do tý konzole dát tohle:

map.addLayer({id: "mapycz", type: "raster", source: {type: "raster", tiles: ["https://mapserver.mapy.cz/turist-m/{z}-{x}-{y}"], minzoom: 2, maxzoom: 18}}, 'heat')

Asi bych to mohl dodělat do map switcheru. :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    COVBY: Mapy.cz - funkce Výlet po okolí
    COVBY
    COVBY --- ---
    Ahoj,

jsem líný a taky bez fantasie s vymýšlením stále nových tras. V Garmin Connectu jsem objevil generátor, kde stačí zadat počet požadovaných kilometrů a směr trasy a aplikace vytvoří trasu, která se dá přehrát do zařízení a člověk může vyrazit.
    Podobnou věc uměla i navigace Teasi, která byla schopná vytvořit vcelku zajímavé trasy a protáhnout mě místy, která jsem vůbec neznal nebo by mě nenapadla a to jen na zadání toho, jestli chci jet silnici nebo MTB a jakou vzdálenost chci ujet, případně kopce/rovinky. Každopádně Teasi jsem poslal pryč...

Neznáte nějaký dobrý generátor tras na běhání a kolo, který třeba pracuje s daty ze Stravy a dokáže tak vytvořit zajímavé trasy?
    BATY
    BATY --- ---
    Tak třeba se to bude hodit někomu jinému :)
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: Aha
    BATY
    BATY --- ---
    Jmenuje se to strava-map-switcher
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: jj, Strava Map Switcher... ten je fajn. Ale funguje jenom tam, kde Strava ke zobrazení map používá komponentu Leaflet - na detailu aktivity, na detailu segmentu atd. U heatmap je ale použité jiné zobrazovadlo, takže tam ten Switcher bohužel nefunguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam