• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BEREGOND: Já dal fix - 10000 kroků denně. To zvyšování mi přišlo spíše demotivační.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    GALENIUS: To co Garmin nastaví.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nesnažím, padaj samy, příjemně to překvapí, toť vše :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BEREGOND: Taky se občas snažím v Garminu o odznaky. I když, ne vždy se mi to daří, zvlášť ty dlouhodobé.
    Jaký máš cíl? Fixní nebo to, co ti Garmin nastaví?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    LEDOFREDO: urcite bych ti to rekl tak pred rokem nebo tak nejak kdyz jsem se o to zajimal, ted uz to muze byt jinak. o tom ale pochybuju
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BADHORSE: urcite ? podle me ti to mezi 5 a 10 da badge za 5, pokud ho nemas ...

jinak ted koukam ze pridali dost badgí za diving, asi propagujou svoji potapeckou radu :)
    BATY
    BATY --- ---
    Přesně, proč si běžel 6km, když jsi chtěl odznak za 5km? Ty jsi hloupej nebo co?

:)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    btw garmin ti da odznak jen tehdy kdyz tak aktivita ma 5km ne 6km pro odznak za 5 km :D je to idiotske a lidi by to meli proste jen ignorvoat
    SALO
    SALO --- ---
    "Tyhle gamifikace každého jenom otravují, já bych všechny ty aplikace a odznaky zakázala."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AG_: to mi pripomelo, jak sel kamarad behat 10km do mrazu kvuli odznaku, kterej samozrejme nedostal...
    AG_
    AG_ --- ---
    mě garmin connect hned při prvním běhu nedal odznak za uběhnutí 5km přestože jsme uběhl víc. až při druhém. v ten moment mi došlo, že odznaky v této aplikaci nemám řešit..
    ale chápu že jsem ti asi moc nepomohl : )
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BEREGOND: Mam Garmin Forerunner 935.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Resim problem prvniho sveta... Rekl jsem si ze zkusim splnit denni kroky mesic v kuse a ziskam za to v Garmin connectu odznak. Plnim uspesne cca 20 dni a pak v GC vidim ze jeden den ma kroky nesplnene, na hodinkach v grafu vidim splneno. Netusite nekdo co s tim, jak ty chybejici kroky do Garmin connectu dosynchronizovat? Odinstalovani a odparovani hodinek mla nasledna instalace a parovani bohuzel nepomohla.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    TWARR: Mnohdy staci jen reboot. Deje se mi to i na F3
    TWARR
    TWARR --- ---
    fyi. mel jsem posledni dobou na fenix 5 problem s ubytkem baterky. 20% denne s hodinovou gps aktivitou (aktivita sama o sobe sezrala asi tak 2-3%). dneska problehl update z v12 na v12.3 a od rana mi to sezralo 3% ... takze cajk
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    ESELVIRA: Umí, ale stejně jako export z aplikace rekol nedodržuje nastavenou privátní zónu...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    FATBOZZ: Taky mám, prostě jsem objednal nějaký žlutý a už ho mám 2+ let skoro denně na ruce a nemám vyrážku a nosí se super.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FATBOZZ: Objednávat jsem plastový z AliExpress, víceméně náhodně vybraný, a cajk.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Objednávali jste si na Fneix 3 nejaky pasek z Ciny ? Mate overeny obchod? Pokukuju po necem co dycha, idealne kuze, nebo latkove pasky. Pokud mozno aby nesmrdeli chemií a byly z dlouhodobého hlediska nositelné na ruce bez vyrážek a jiných kožních problémů :)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    iGET Active A2 Green - Sporttester | Alza.cz
    https://www.alza.cz/sport/iget-active-a2-green-d5478774.htm#popis
    Máte zkušenosti s exportem z app iGET GO do Strava? Umí to i trasu?
    COYOT
    COYOT --- ---
    MCKIDNEY: Zdar, díky, vyřešeno , senzory jdou sparovat jak s USB dongle, tak i s hodinkami , takže než starosti ! Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam