• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nebo nejaky bazose, pripadne ve tvem meste letgo
    NIXX
    NIXX --- ---
    TYCHOVRAHE: Taky AliExpress...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    TYCHOVRAHE: Já ho kupoval na aliexpressu ... ale v nouzi jsem to nabíjel i přestřiženým USB kabelem a kolíčkem
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Nevíte jestli se dá někde levně (a rychle) pořídit nabíjecí kabel na Fenix3? Nechce se mi za kus drátu dávat 700..
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: takhle rychle ne ... od nejakejch 10k musi clovek davat kazdej den treba 20k tak tejden, aby vylezl na 15-18
    zalezi hodne na tom, o kolik to clovek prekroci - po padesatce-stovce kdy se to prekroci mnohonasobne, tak to vyroste treba o necely 2k ten cil... pokud mam cil 10 a naslapu 11, tak se to zvysi jen symbolicky

ale jinak souhlas, nejlepsi dat si tam neco pevnyho, pokud chce clovek splnovat dlouhodobe bez preruseni
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MR_DAN: To sice ne. Ale splníš jeden den, druhý... den a najednou je cíl 15 nebo 18 tisíc. A když to dáš, zvýší se to. A to už je demotivační. Když si dám stabilních 10 nebo třeba 11 tisíc, dá mi to víc a jsem schopen to držet dlouhodobě.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MR_DAN: jo, ale za den, kdyz pojedes na tydeni akci kde se budes hybat a hodne prekracovat svuj bezny rytmus tak budes koncit s dvojnasobnym daily goal, coz je dlouhodobe neudrzitelny .. musel bys vzdycky ten cil splnit tak akorat , aby se moc nezvysoval a to je samozrejme nesmysl, aby sis hlidal kroky navic..

koukam nekam do sve minulosti na garminu a presne takhle sem to mel .. tydenni cundr a z cile 6,690 kroku bylo za 7 dni 12,203
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BOD1E: takhle to nedela :-) zvedne ti to o treba 10-20% puvodni hodnoty maximalne...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    GALENIUS: To zvyšování je úplně napikaču. Dáš si jeden den 20km běh tj. dejme tomu 23000 kroků a Garmin tě nutí druhej den - když bys měl regenerovat - ujít třeba 25000 kroků. Chvíli jsem s tím laboroval a pak tam nastavil fixních 10000 podle inženýrů z Tokia ;)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BEREGOND: Já dal fix - 10000 kroků denně. To zvyšování mi přišlo spíše demotivační.
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: ono mi ho to asi dalo, ale provedl jsem nějakou ruční opravu v tom záznamu, a odznak asi zmizel. nevím už to neřeším : )ale chvilku to vypadalo jako že to bude zábavná hra na odznaky
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JOPS: tak aspon mas duvod jet znova zejo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: a nejvetsi sranda je, ze si clovek da 100km na kole a dostane odznak jenom za 100km a ty zbyvajici nizsi odznaky ne :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    GALENIUS: To co Garmin nastaví.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nesnažím, padaj samy, příjemně to překvapí, toť vše :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BEREGOND: Taky se občas snažím v Garminu o odznaky. I když, ne vždy se mi to daří, zvlášť ty dlouhodobé.
    Jaký máš cíl? Fixní nebo to, co ti Garmin nastaví?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    LEDOFREDO: urcite bych ti to rekl tak pred rokem nebo tak nejak kdyz jsem se o to zajimal, ted uz to muze byt jinak. o tom ale pochybuju
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BADHORSE: urcite ? podle me ti to mezi 5 a 10 da badge za 5, pokud ho nemas ...

jinak ted koukam ze pridali dost badgí za diving, asi propagujou svoji potapeckou radu :)
    BATY
    BATY --- ---
    Přesně, proč si běžel 6km, když jsi chtěl odznak za 5km? Ty jsi hloupej nebo co?

:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam