• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BUCKOWSKI: Samsung ma trosku jinak delane OS a SW funkce navic. Proto rezim "Garmin", rezim me Frontier tak aby se chovalo jako Garmin a ne vic.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Connect IQ Store | Free Watch Faces and Apps | Garmin
    https://apps.garmin.com/en-US/apps/a9c9b981-1f4c-4399-a270-7d6c7317893e
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Vydržely na začátku cca 22 dní, teď nějakých 14-18 dní, nabity jsou za 90 minut :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MCKIDNEY: Nechápu ten pojem "řežim Garmin" - Já žádný režim nenastavuju. Měl jsem Vivoactive HR (hranatý předchůde Vivoactive 3) a teď Fenix 5S. V obou případech jsem bez problémů udělal týden. Jak už jsem zmiňoval, tak nabíjím skoro vždy v pátek v kanceláři. Fenix 5 naposledy měl ještě 35%.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BATY: V rezimu "Garmin" mam 2 tydny bez problemu. Kdyz zapnu vse na max tak asi 4 dni.
    Bratr ma Fenix 3 a otec ma Vivaactiv 3 a oba to maji horsi.

Nicmene to neni duvod pouzivat kabel, bezdratove nabijeni nezere baterku. Je to perfektni vec ro male zarizeni jako josu hodinky a naposledy co jsem se dostal po 30% bylo cca 40 dni zpet. Staci si hodinky sundat, polozit do kolebky a namazat si ruce indulonou :)
    BATY
    BATY --- ---
    MCKIDNEY: A jak dlouho ty Samsung hodinky vydrží nabité? Garmin kabel možná stojí za "starou belu", ale hodinky vydrží nabité 2 týdny, takže to zas tolik neotravuje...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ma tu nekdo Samsung Gear 3 nebo Frontier? Musim rict ze mereni tepu ma obcas naprosto nesmyslne hodnoty a myslim ze je to SW problem (CPU time)
    Rozdil pres 70 tepu vuci certifikovanemu tlakomeru a dokonce i oproti sensoru v telefonu (S8)
    Asi by me zajimalo i jake mate zkusenosti s Garmin, protoze pro me je to dulezite a nechci nosit porad BT pas.

FATBOZZ: Garmin zmenil politiku pro API a ted me uz nefunguje nic. Planuji se k tomu vratit az se mi ozvou z jejich cloud teamu.

HOLAKAC: Ma Huawai nejaky cloud reseni, nebo se snazis vytahnout data z Appky?
    Aha tak uz jsi to nasel sam :D HOLAKAC

K tomu nabijeni jsem hrozne rad za wireless charging v Samsung gear. Zbytek rodiny ma garminy a vsechny ty jejich kabely stoji za starou belu.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: adapter z alíka do microusb a powerbanka
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Ampery ovlivní rychlost nabití. Já nabijím v pátek v kanclu přes počítač a je mi jedno, jak dlouho to tam leží. Koupil jsem i náhradní nabíječku z Číny. (Aliexpress) Aktuálně mám 58%.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Bud adapter, nebo usb z pocitace, fakt to je v pohode :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak mám Garminy, díky :-)
    Jen musím vyřešit tu absenci AC adaptéru, jak ji řešíte vy? Na tom originálním od výrobce je výstup 5V 2A, řešili jste to, nebo jste větší tvrďáci než já a nabíjíte adaptérem k telefonu?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Vivo3 mi dají tak 6-7 dní když nepoužívám, žádné aktivity. S GPS je třeba počítat tak s cca 8h.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Měl jsem Vivoactive Optic HR (starší hranatá generace) a týden nebyl problém, když jsem pouštěl ob den aktivity a z toho jednou třeba hodinu s GPS.
    Vivoactive 3 jsou menší s lepším displayem a ty MP3 něco málo sežerou, takže si myslím, že ty 4-5 dní viz. JIRKA207: je poměrně reálný odhad.
    Sám jsem povýšil na vyšší řadu Garminu a rozhodně bych nechtěl nic jiného.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    BARA_ONLY_ONE: promin, nenapsal jsem to zretelne. Ty Garminy ti vydrzi 4-5dni. A Apple Watch tak den a kus. Takze jsem to myslel tak, ze nemusis mit dilema, protoze to vychazi na ty Garminy.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    JIRKA207: A dal bys mi tedy prosím jiný tip?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    BARA_ONLY_ONE: pokud chces hodinky predevsim pouzivat a ne porad nabijet, tak nemusis nic resit v ramci sveho vyberu...:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: cetl jsem radu komentaru o tom, jak majitele Apple Watch hodinky v bazenu vcelku rychle utopili.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BARA_ONLY_ONE: K iPhonu a víc lifestyle než sport - apple watch. Více sport (pokročilé metriky výkonu) než lifestyle - vivoactive 3 music. Vívoactive má delší výdrž baterie a always on display, apple watch má bezkonkurenční nabídku aplikací. Já to dilema řešil taky a skončil u garmin forerunner 645 m, což je v podstatě vivoactive s tlačítky.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Třeba se tu najde někdo, kdo řešil podobné dilema. Garmin vivoactive 3 music nebo Apple Watch 3 Nike+?
    Kolo, běh, posilka, vysokohorská turistika, plavání.
    Případně ještě uvítám tip na něco jiného do 10k. Díky!
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tak pokud někdo řešil stejně jako já ( [ HOLAKAC @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Smartphone X Sporttester ] ) problém s exportem z aplikace Huawei Health, tak vyřešeno - data z HH se uploadují do jejich cloudu, tam lze naklikat datovej export z téhle aplikace, stáhne se vám ZIP s datama, kde je mimojiné soubor 11-MotionPath.xml. Z něj stačí vzít to, co je v tagách attribute a uložit do separátního souboru (co tag to jedna aktivita) a následně prohnat skrz https://github.com/aricooperdavis/Huawei-TCX-Converter

Výsledkem je TCX soubor, který lze snadno importovat do "normálních" trackerů (minimálně do Endomonda, to mám ozkoušený).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam